για να το καταλάβω ο λόγος που γράφει,όταν πάω να το κατεβάσω απευθείας στην συσκευή,δεν έχετε διαθέσημο χώρο σβήστε κλπ κλπ προέρχετε από την μη σωστή επιλογή αναβάθμησης κατευθείαν στη συσκευή;
για να το καταλάβω ο λόγος που γράφει,όταν πάω να το κατεβάσω απευθείας στην συσκευή,δεν έχετε διαθέσημο χώρο σβήστε κλπ κλπ προέρχετε από την μη σωστή επιλογή αναβάθμησης κατευθείαν στη συσκευή;
Προφανώς Στράτο δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στο iPhone.
Μιχάλη τελικά χρειαζόταν η απεγκατάσταση από το itune πρώτα και μετά η αναβάθμιση τώρα είναι πλήρες................................όπως τα γιαούρτια
Το θέμα με την ένταση της φωνής έχει λυθεί την τελευταία έκδοση. Ο ήχος είναι αρκετά δυνατός και ρυθμίζεται από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Επίσης είναι δυνατόν να εμφανίζονται και τα ονόματα των οδών, δεν θυμάμαι αν υπήρχε η συγκεκριμένη επιλογή με την προηγούμενη έκδοση. Το πρόβλημα με το τελικό s παραμένει.
Λοιπόν παιδιά εχτές δοκίμασα και εγώ την συγκεκριμένη εφαρμογή και πρέπει να πώ πως έμεινα έκπληκτος όσον αφορά τους χάρτες! Το δοκίμασα στον Αυλώνα όπου βρίσκεται το πατρικό μου και όπου εδώ κοιτάω τους χάρτες από κάθε συσκευή GPS για σύγκριση σε λεπτομέρειες κτλ. Ε λοιπόν κανένα GPS που έχω δοκιμάσει δεν είχε περισσότερους από 5-10 βασικούς δρόμους του χωριού. Το MobileNavigator είχε όχι μόνο όλους τους δρομους αλλά και ονομαστικά τα φαρμακεία, το δημαρχείο, το δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο και όλα τα πρατήρια βενζίνης! Επειδή εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια λεπτομέρεια στο χωριό μου από άλλους χάρτες πιστέυω ότι έχει γίνει πολύ καλή και λεπτομερής δουλειά στους χάρτες και για μένα αυτή παραμένει μέχρι στιγμής η νούμερα 1 εφαρμογή!!
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Οσον αφορά το τελικό "ς" που γράφεται λανθασμένα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις και διευθύνσεις, το επισημάναμε στην Navigon προκειμένου να διορθωθεί. Κατόπιν τούτου μας ενημέρωσε εκ νέου πως εντοπίστηκαν τα λάθη από το υπεύθυνο τμήμα για την δημιουργία της εφαρμογής, και θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.
Παιδια τι λετε να το αγοσασω ειστε ευχαριστημενοι?
Μπορει καποιος που το εχει να μου πει αν εχει αναλυτικους χαρτες για την περιοχη της Μυτιληνης?
Φίλε με μία ματιά που έρειξα στην Μυτιλήνη φαίνεται να έχει αρκετά πράγματα. Δές δύο ενδεικτικές φωτό μία μακρυνή και μία πιο κοντινή. Και πολλά σημεία ενδιαφέροντος και όλοι οι δρόμοι με όνομα κάποιοι με κατεύθυνση.
γενικα εισαι ευχαριστημενος με την ταχυτητ αποκρισης του προγραμματος?
Η τιμη των 80 ε που εχει τωρα ειχε πει νομιζω ο Μιχαλης οτι θα ανεβει ισχυει κατι τετοιο?
Και τελος για τα update του προγραμματος χρειαζετε επιπλεον πληρωμη?
Η ταχύτητα απόκρισης του προγράμματος είναι ικανοποιητική αλλά δεν είναι και σφαίρα! Πιστεύω ότι στο 3GS θα τρέχει πιο γρήγορα. Η τιμή μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή όπως κρίνει αυτος που δημιούργησε την εφαρμογή. Τα update γίνονται τσάμπα από την στιγμή που το έχεις αγοράσει.
Bookmarks