Το ίδιο έχω....
Αλλά όπως το πήρα έτσι έμεινε στο συρτάρι.....
Το ίδιο έχω....
Αλλά όπως το πήρα έτσι έμεινε στο συρτάρι.....
MacLife.gr
iPhone:_____________________________4S_64GB_iOS.5.1
iPad:________________________________32GB_4G_iOS.5.1
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
Moλις πριν απο λιγες ωρες αγορασα ενα tv tuner . Η εικονα ειναι πολλη καλη αλλα εχω ενα προβλημα με τον ηχο...Μου κανει εκεινο το ενοχλητικο θορυβο απο τα ῾χιονια¨....Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα...Το σημα ειναι πολλη καλο δε ξερω τι αλλο να κανω....Μηπως εχει κανεις το ιδιο μαραφετι με μενα ? Wintv-hvr 900 hybrid stick ....
Παιδια τελικα αξιζει η αγορα ενος tv tuner για τον mac , εγω το μονο που θελω ειναι να βλεπω καμια μπαλλα στο γραφειο , δεν με ενδιαφερουν οι εγγραφες , μετατροπες , συνδεσεις κλπ , εχω εξωτερικη κεραια (στο pc που ειχα παλια ειχα monitor/tv lg το οποιο τωρα ειναι στην κρεβατοκαμαρα , λοιπον , για να ξαναεχω απλα τη δυνατοτητα να εχω τηλεοραση στο γραφειο να βλεπω κανενα αγωνα θελω να ρωτησω κατι πολυ βασικο για μενα
Οταν ειναι σε full srceen η εικονα πως ειναι , χαλαει ?? , επισης σε γρηγορη κινηση δειχνει καλα ?? η κανει "φαντασματα" αφηνει ιχνη ??? ειπαμε για μπαλλα το θελω
(θελω να σημμειωσω οτι προηγουμενη εμπειρια μου πριν 3 χρονια με usb tuner ηταν ακρως απογοητευτικη )
Ποιο ειναι το καλυτερο tuner ?? για το σκοπο που το θελω εγω ???
MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different twitter name : macusenet
Μιας και μπήκε στην σωστή γωνιά, μπάλα δεν έχω δει για να πω την αλήθεια γενικότερα όμως η εικόνα είναι μία χαρά αν έχεις καλή κεραία, δεν έχεις κανένα πρόβλημα..
Η Elgato θεωρείται από της καλύτερες εταιρίες...
Δεν το έχω πια για να έκανα μία δοκιμή να σου πω αν έχει καθυστέρηση...
Και με το TV TUNER HAUPPAUGE WINTV-HVR900Q που αναφέρει ο Γιωργος έχω δει και παίζει άψογα...
MacLife.gr
iPhone:_____________________________4S_64GB_iOS.5.1
iPad:________________________________32GB_4G_iOS.5.1
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
Τελικα το θεμα λυθηκε για μενα
Αγορασα το
PINNACLE PCTV HYBRID STICK FOR MAC (330E)
Στα 80 Ευρώ
Εχει μεσα και το eyetv lite (για το pro να ειναι καλα ο θειος )
Μια χαρα , εικονα ΚΑΜΠΑΝΑ (φυσικα με εξωτερικη κεραια ) κινηση ομαλοτατη τοσο σε παραθυρο οσο και σε full screen !!!!!! , τοσο σε αναλογικα , οσο και σε ψηφιακα καναλια !!! βλεπεις μπαλα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ !!!!! (κατα πολυ καλυτερα απο το monitor lg 24 που ειχα με ενσωματωμενο tvtuner )
Η Τηλεοραση δειχνει τελεια τοσο στον imac24 , οσο και στο macbook 13 !!!!
Το προγραμμα eye tv ειναι απλα υπεροχο
Γενικα επαθα πλακα !!!!
Ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια σας
Είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση;
http://www.youtube.com/watch?v=esZWkBTNMyA
δεν πρεπει να φαινεται καλα , αλλα ειναι τελεια η εικονα απο το tvtuner , σε συνδυασμο με την οθοναρα του imac !!!!!!!
Bookmarks