Μέχρι στιγμής είναι τα δύο βασικότερα προγράμματα πλοήγησης με turn by turn οδηγίες που λειτουργούν με το iPhone. Εν αναμονή βέβαια και για το Tom Tom...
Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί;
Μέχρι στιγμής είναι τα δύο βασικότερα προγράμματα πλοήγησης με turn by turn οδηγίες που λειτουργούν με το iPhone. Εν αναμονή βέβαια και για το Tom Tom...
Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί;
Ένα APPLE την ημέρα . . .
Ε τώρα για να απαντήσει κάποιος αντικειμενικά θα πρέπει να τα εχει δοκιμάσει και τα δυο, και δεν ξέρω πόσοι θα έκαναν μια τέτοια κινηση.
Παντως απο οσα εχω δει και διαβάσει, της navigon μου φαινετε πολύ ανώτερο. Αλωστε το sygic απο οτι λέει εχει μονο 53% κάλυψη του Ελλαδικού χώρου.
I like two kinds of music: Heavy & Metal
imac20"macbook/unibody13"iphone3g
http://www.flickr.com/photos/stayrarg/
Καλό πάντως θα ήταν να δώσουν trial λίγων ημερών για να τις δοκιμάσουμε.
Αλλά όπως και να χει θεωρώ πως της Navigon το interface είναι περισσότερο του γούστου μου και από videos που είδα φαίνεται αρκετά λειτουργική. Τώρα όσο έχει να κάνει με την κάλυψη σε επαρχιακά μέρη της Ελλάδας και όχι στα μεγάλα κέντρα όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη πιστευω πως η Navigon είναι καλύτερη λόγω του ότι υπάρχει ήδη στην Ελλήνική αγορά και οι πωλήσεις της πάνε σχετικά καλά.
βασικα το sygic έχει αρκετά προβλήματα όπως το δοκίμασα... καθυστερεί η πλοήγηση σε δείχνει κάποια μέτρα πίσω.. Δεν αποκρίνεται καθόλου γρήγορα... Επίσης οι χάρτες δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αυτό που μάερσε είναι το περιβάλλον του, το οποίο το είχα δουλέψει και σε symbian.
Και εγώ προτιμώ navigon μέχρι τώρα... αν και υπάρχει η έλλειψη ελληνικής γλώσσας και ελληνικών φωνητικών οδηγιών.
Δεν το ήξερα οτι κυκλοφορεί ήδη σε Ελλάδα το συγκεκριμένο
Ας περιμενουμε να δουμε και το tom-tom.
Να δούμε και τι κάλυψη θα έχει για την χώρα μας το Tom-Tom.
το τομ τομ πάντως πριν κανα χρόνο που το είχα δουλέψει δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την κάλυψη του που το είχα ψάξει.
offtopic έκανα και ένα poll γιατι δεν εμφανίστηκε;
κάτω απο το κείμενο που έγραψα
Φαντάζομαι εννοείς στο πρώτο σου μήνυμα όταν άνοιξες το θέμα.
Κάτι παίζει με τις δημοσκοπήσεις και πρέπει να το κοιτάξω.
Bookmarks