Μήπως η μαμά Apple θέλει να πεί κάτι; Για δείτε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα σήμερα!
Μήπως η μαμά Apple θέλει να πεί κάτι; Για δείτε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα σήμερα!
Κοινη λογικη ειναι οτι αν και οι ιοι δεν ηταν συνηθισμενο φαινομενο μεχρι σημερα,οσο η βαση των προιοντων apple διευρυνεται τοσο καποια λαμογια θα ασχοληθουν και με αυτη.
Νομιζω οτι αυτο προσπαθει να πει.Προσωπικα εχω το iAntivirus αλλα οχι σε real time protection.Κανω scan του συστηματος απο καιρου εις καιρον.
Κλεινοντας θα προσθεσω οτι πρεπει να προσεχουμε που μπαινουμε και ειδικα σε καποια sites "τολμηρου" περιεχομενου οπως και σε γνωστα sites με κωδικους για σπασιματα προγραμματων κλπ
Μάλιστα, μιας και είμαι υπέρμαχος της προστασίας κατά των ιών, ιδιαίτερα αφ' ότου με επισκέφθηκε κάποιος απ' αυτούς το καλοκαίρι.
Ομως η Apple, κι αυτή τη φορά προτείνει μόνο επ' αγορά προγράμματα.![]()
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Γιώργο λογικό δεν είναι αυτό; Αρκεί να μην αρχίσει η Apple να μπαίνει στη "λογική" της Microsoft. Που και πως φτιάχνονατι οι ιοί που προσβάλλουν τα pc η Microsoft μπορεί και να το ξέρει. Και πως γίνεται πάντα μόνο τα επί πληρωμή αντιικά να τους ανακαλύπτουν!!!
Έχω καεί παλιότερα και εχω πληρώσει 'βαρβάτο' λογαριασμό στο τηλέφωνο, χωρίς να έχω μπεί και σε 'τολμηρα' σαιτ. Πάντα χρειάζεται προσοχή, ακόμα και με τα mac που δεν είναι και τόσο ευάλωτα. Αρκεί να μην αρχίσουν να μας 'τρομοκρατουν'!!
Τάσο, δεν έχεις κι άδικο. Θέλει σίγουρα ψυχραιμία, μακρυά από ύποπτα sites και mails και γιατί όχι μόνιμα ενεργοποιημένο
το free iAntivirus;.![]()
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Ξεχάστε τα antivirus και να προσέχετε σε ποιές ιστοσελίδες πλοηγείσθε. Πρός το παρόν οι "απειλές" για Mac είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Κοντά στο νού, κι η γνώση.
Και τσάμπα η φασαρία... η Apple απέσυρε το σχετικό έγγραφο. Εν ολίγοις δεν έχει αλλάξει κάτι απ' αυτά που ήδη γνωρίζουμε για την προστασία των Mac στους ιούς.
επειδή και η apple εταιρεία είναι όπως και η microsoft ....και επειδή οι εταιρείες έχουν κάποιους συγκεκριμένους στόχους επ' ωφελεία τους...να μην ωραιοποιείται ουδείς, αλλά...
εις οιωνός άριστος..αμύνεσθε για την πάρτην σας
Bookmarks