+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ... ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 113

Θέμα: Απορίες Wordpress

1. Top - #21

Προεπιλογή Απάντηση: Απορίες Wordpress

Δίκιο έχεις, η αλήθεια είναι.
    Παρεμπιπτόντως, πολύ καλό το site σου!! Σχεδιαστικά, δηλαδή από ότι είδα, είναι πολύ ωραίο!!
    Άντε να κάνω κι εγώ
    Όπως λες keep looking

2. Top - #22
    MacLifer nicos00's Avatar
    Όνομα
    Νίκος

Πώς έκανες τις ρυθμίσεις του mandigo στα ελληνικά;
    Κατεβάζεις απο ΕΔΩ το αρχείο, και το βάζεις μέσα στον φάκελο wp-contenet -> languages, και επιλέγεις τη γλώσσα απο το panel του wordpress.
    :: About me - www.nikos-hon.gr ::

3. Top - #23
    MacLifer Napo's Avatar
    Όνομα
    Γιωργος

Παιδια ειπα να σας κουρασω και εγω λιγακι. Αποφασισα να κατεβασω το WordPress και να ασχοληθω λιγο μαζι του. Αποφασισα πως το iWeb den μου κανει και ειπα να ριξω στο διαβασμα για να φτιαξω κατι δικο μου με τα χερακια μου.
    Κατεβασα λοιπον το wordpress και μπερδεψα τα "ξυλακια με μαχαιροπυρουνα". Δεν ξερω τι μου γινετε αλλα ειμαι αισιοδοξος. Βημα βημα θα τα καταφερω. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω για αρχη ειναι η Opera τι ειναι? Browser?? Ξαφνικα (αφου κατεβασα το wordpress) μου εμφανιστηκε απο το πουθενα και οποτε ανοιγω το wordpress μου ανοιγει και η Opera με διαφορα παραθυρακια.

Βεβαια με την πρωτη επαφη με το wordpress μου φαινονται ολα κινεζικα Θα ηθελα ενα μικρο σπρωξιματακι για να παρω μπρος.
    Οποιος ειδικος εχει ορεξη να με διαφωτισει λιγο θα χαρω πολυ. δεν βιαζομαι, σιγα σιγα. εντωμεταξι εγω συνεχιζω να ψαχνω το φορουμ για διαφορα επι του θεματος και πιστευω πως θα ερθει αυτη η μερα που θα τα καταφερω.

Και το Filezilla ειναι σερβερ ?? Εκει θα ανεβασω το wordpress?

oops, φτανει για σημερα με τις ερωτησεις...... ας ψαξω λιγο το φορουμ και βλεπουμε.....
    Beauty is related to the clarity of perception

4. Top - #24
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Καλησπέρα!

Το Wordpress είναι μια πλατφόρμα -και όχι πρόγραμμα- την οποία πρέπει να εγκαταστήσεις σε έναν server ή αν θέλεις και τοπικά (στον υπολογιστή σου) σε virtual server.

Η Opera είναι browser -και πολύ καλός μάλιστα- και σου ανοίγει γιατί τα αρχεία που προσπάθησες να ανοίξεις από το wordpress (πιθανότατα με κατάληξη .php) έχουν αυτό σαν default πρόγραμμα για να ανοίγουν. Μήπως το είχες κατεβάσει παλαιότερα και το έχεις ξεχάσει;

Ο Filezilla είναι FTP Client (και server αν το θελήσεις) και σου χρησιμεύει στο να ανεβάζεις ό,τι αρχεία θέλεις (π.χ. plugins ή Themes για το wordpress) στον server που έχεις εγκαταστήσει το Wordpress.

Αν το μάθεις μετά είναι εύκολη η χρήση του. Και να το μάθεις είναι επίσης εύκολο. Θα κάτσω να γράψω έναν οδηγό σήμερα-αύριο.

5. Top - #25
    MacLifer patkiout's Avatar
    Όνομα
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Napo View Post
    Παιδια ειπα να σας κουρασω και εγω λιγακι. Αποφασισα να κατεβασω το WordPress και να ασχοληθω λιγο μαζι του.

Δεν είναι τίποτα λίγο χρόνο και όρεξη, κανε αναζήτηση google – youtube-lydia.com έχει αρκετούς οδηγούς εγώ το σήκωσα σε joomla

τοπικα το εχεις ακομα??(MAMP)
    Τα πρώτα βήματα........Λόλα, να ένα μήλο…

6. Top - #26

φίλε μου το wordpress είναι πραγματικά πολύ καλό καθώς και η "ανοιχτή" λογική του.

μπορείς να βρεις free templates άλλα το καλύτερο είναι να πάρεις ένα απο αυτά και να αρχίσεις να επεμβαίνεις συνεχώς για να το φέρεις στα μέτρα σου.

κάτι τέτοιο έκανα στο πιο πρόσφατο site που έστησα με wordpress http://www.ipedia.gr

μπορώ να επεμβαίνω όπου θέλω και να αλλάζω λειτουργίες και εμφάνιση.
    http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια
    http://www.24net.gr καθημερινό ταξίδι στο διαδίκτυο

7. Top - #27
    MacLifer Napo's Avatar
    Όνομα
    Γιωργος

Δημητρη ευχαριστω για την βοηθεια. . Απο τα οσα εχω διαβασει απο δω και απο κει, μαλλον με μπερδευει πως ανεβαζω το wordpress στο server. Λιγο κουτο?? Χμμμμ...

Αν γραψεις και οδηγο θα εισαι φοβερος. Και παλι ευχαριστω...........

Βασιλη να σαι καλα. Αυτο το MAMP καπου το εχω ξαναδει στο φορουμ αλλα τωρα δεν μου ερχεται..... Τι ειναι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:05 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 15:03 ----------

Σε ευχαριστω tempo! Θα ριξω μια ματια στο ipedia σου

8. Top - #28

Quote Originally Posted by Napo View Post
    Δημητρη ευχαριστω για την βοηθεια. . Απο τα οσα εχω διαβασει απο δω και απο κει, μαλλον με μπερδευει πως ανεβαζω το wordpress στο server. Λιγο κουτο?? Χμμμμ...
    τι ακριβώς σε μπερδεύει?
    http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια
    http://www.24net.gr καθημερινό ταξίδι στο διαδίκτυο

9. Top - #29
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Εντάξει, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να στήσεις Wordpress ή κάτι ανάλογο αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιες διαδικασίες και ορολογίες, αλλά αν το κάνεις μια φορά, μετά είναι παιχνιδάκι.

10. Top - #30
    MacLifer Napo's Avatar
    Όνομα
    Γιωργος

Quote Originally Posted by tempo View Post
    τι ακριβώς σε μπερδεύει?
    Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως γινετε. Γραφομαι σε καποιο σερβερ (log in) και μετα ανεβαζω το wordpress εκει? Και απο κει το δουλευω? Αυτο τουλαχιστον καταλαβα απο τα διαφορα που εχω διαβασει στο φορουμ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:05 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 16:02 ----------

Quote Originally Posted by dali13gr View Post
    Εντάξει, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να στήσεις Wordpress ή κάτι ανάλογο αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιες διαδικασίες και ορολογίες, αλλά αν το κάνεις μια φορά, μετά είναι παιχνιδάκι.
    Νομιζω Δημητρη πως κατι τετοιο θα σημβει. Μολις το μαθω λιγο , μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολο. Σιγα σιγα θα το μαθω το "βιβλιο".........

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. World Of Warcraft απορίες....
    By Nast in forum Παιχνίδια
    Απαντ: 99
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-2010, 00:08
  2. απορίες σχετικά με το iwork
    By nikoss in forum Προεγκατεστημένες, iLife, iWork
    Απαντ: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-2009, 17:36