Σόρυ βρε φίλε
www.photoworks.com
Σόρυ βρε φίλε
www.photoworks.com
If you want something you never had,
do something you have never done.
Μια πολύ καθυστερημένη απάντηση: Το myphotobook, τώρα πια, υποστηρίζει mac, αλλά δεν είναι σταθερό. Το τελευταίο που ανέβασα, (140 σελίδες) το προσπάθησα 4 φορές. Το προηγούμενο που ήταν μεγαλύτερο, (250 σελίδες) πολύ παραπάνω. Η ποιότητα εκτύπωσης, παίρνει ένα 8/10. Μη περιμένετε θαύματα. Αν κάποιος ξέρει κάποιο site που να μην έχει περιορισμούς, όπως το www1.photoworks.com που διάβασα, (σελίδες κλπ) αλλά καλύτερη ποιότητα από το myphotobook, ας πει αν μπορεί. Ευχαριστώ!
p.s. Στο myphotobook αλλάζει το βάρος του χαρτιού όταν μεγαλώνουν οι διαστάσεις. Το πιο βαρύ δηλαδή το έχει το "30x40".
Εσείς, που έχετε δουλέψει, το blurb (από το blurb.com) υποστηρίζει ελληνικό κείμενο;
Δηλαδή οι γραμματοσειρές οι ελληνικές εμφανίζονται κανονικά στο photobook;
Οσον αφορα τις ελληνικες γραμματοσειρες : ναι, το blurb τις υποστηριζει.
Παρέλαβα την Παρασκευή 2 άλμπουμ που είχα φτιάξει στο blurb και μπορώ να πω πως το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.
Ναι υποστηρίζει ελληνικές γραμματοσειρές.
υποστηρίζει κανονικά!!! τώρα φτιάχνω μάλιστα το δικό μου εκεί
Ένα APPLE την ημέρα . . .
Κι εγω παρελαβα προσφατα photobooks που εκανα τις τελευταιες μερες σε τρια διαφορετικα εργαστηρια του εξωτερικου
1. photoworks
2. photographerbook.eu(γερμανικο)
3. blurb
Το πρωτο δεν μου αρεσε καθολου απο αποψη ποιοτητας εκτυπωσης. Τα αλλα δυο ειναι πολυ καλα, θα ελεγα χωρις διαφορα στην ποιοτητα εκτυπωσης. Αλλα στο blurb η ποιοτητα βιβλιοδεσιας ειναι η καλυτερη (διοτι τα εκανα ολα σε hard cover).
Και ακομα μια σημειωση: το photoworks ΔΕΝ υποστηριζει ελληνικα (αυτη ηταν και απαντηση που μου εστειλαν μετα απο επερωτηση). Επεισης εχει και το μειωνεκτημα, οτι (εφοσον ερχεται απο ΕΚΤΟΣ ευρωπαϊκης ενωσης) πρεπει να πας και να παραλαβεις το δεματακι σου απο τα ΕΛΤΑ (και να πληρωσεις ενα μικρο ποσο για τελωνειο).
Αυτα...
Άρα το Blurb φαίνεται να είναι η καλήτερη υπηρεσία. Ωραία..!
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Ένα σχόλιο μόνο σχετικά με το τελωνείο που λες.
Πήρα από το photoworks 3 μαζί photobooks 143 $ στο σύνολο, μου τηλεφώνησε η DHL να με ρωτήσει αν έχω δικό μου εκτελωνιστή, είπα όχι, μου είπαν αν θέλω να το εκτελωνίσουν αυτοί και όταν ρώτησα για το κόστος με ενημέρωσαν ότι το επιβαρύνεται η εταιρεία στην Αμερική.
If you want something you never had,
do something you have never done.
Bookmarks