Μετά την ενασχόληση μου με το iPhone είπα να δω τι λέει και το G1 έχω διαβάσει τις διάφορες απόψεις αλλά,άλλο να το δεις εσύ και άλλο το τι λένε υποκειμενικά οι άλλοι.
Μονόδρομος το ebay και η αγορά του από μια κοπελίτσα στην Ατλάντα που πούλαγε καλλυντικά!! και είχε και ένα G1 το οποίο πούλαγε.
Το τηλέφωνο ήρθε με USPS Priority και πλήρωσα και τρία ευρώ τελωνείο.
Σαββατοκύριακο βλέπω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθώ με την συσκευή.Το τηλέφωνο είναι από την Τ-Mobile στην Αμερική και είνα κλειδωμένη στο δίκτυο.Τι να κάνω μπήκα σε μια ιστοσελίδα που εξειδικεύεται σε unlock και σε δύο ώρες μου έστειλαν τον κωδικό.
Ωραία λέω άντε να το δουλέψουμε,αμ δε!!! ήθελε συγχρονισμό μέσω google server χαχαχαχα.
Διαβάζοντας από εδώ και εκεί βρήκα ότι στο xda forum έχουν βρεί τον τρόπο να κάνουν activate την συσκευή.Το διαβάζω και ήταν κάτι μεταξύ σκέψεων και συγγραφής ενός μέλους χωρίς αρχή και τέλος και από κάτω έπρεπε να διαβάζεις ότι μήνυμα έγραφε ο καθένας που είχε απορία για τον τρόπο,δηλαδή τα έγραφε λες και ήσουν συγγραφέας του android.Άνθρακες ο θησαυρός!! λέω πάρε μια καρτούλα F2G από την wind ζήτα το WIND ADSM προπληρωμένο για δύο ημέρες και εγένετο φώς!!!.
Αμέσως έκανα τον συγχρονισμό και μπήκα στο μενού της συσκευής.
Η άποψη μου είναι ότι είναι ανάμεσα σε WM και iPhone με κάποια υπέρ από την μία και κάποια κατά από την άλλη.
Διάφορα πράγματα που παρατήρησα.
Από αυτονομία καλύτερο το iPhone λόγο χωρητικότητας της μπαταρίας του βεβαίως βεβαίως
WiFi καλύτερη ισχύ σήματος έχει το iPhone στους χώρους που χρησιμοποιώ και τα δύο,το G1 πιάνει οριακά το σήμα στις αποστάσεις που το θέλω και για αυτό χρησιμοποιώ το 3G για να κάνω την δουλειά μου πάρα πολύ γρήγορα.
Λειτουργικότητα υποκειμενικά πάντα!!,καλύτερο το iPhone,ο λὀγος ότι είναι ότι το G1 είναι κάτι σε pda και iphone.Άλλοι θα το λατρέψουν λόγο αυτής της συμβίωσης των δύο κόσμων και άλλοι όπως εγώ θα προβληματιστούν τι να διαλέξουν ανάμεσα από τα δύο.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο ευτυχώς δηλαδή για την φιλοσοφία και των δύο προγραμμάτων.
Το copy past βέβαια η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με το iPhone και η απογοήτευση και των δύο στην μη υποστήριξη προς το παρόν της Ελληνικής γλώσσας.
Από εφαρμογές πάει καλά λόγο το market και είναι όλες free.Δεν ξέρω ακόμη που και πως βρίσκεις άλλες με πληρωμή που ίσως θα είναι και ποιο εξειδικευμένες.
Ο ήχος από την αναπαραγωγή τραγουδιών είναι πολύ σκληρός σαν τραντζιστοράκι του 70,χειρισμό για να το παραμετροποιήσεων δεν βρήκα ακόμη.
Επειδή το συνδέω σε mac book ακόμη δεν έχω βρεί τρόπο να περάσω της επαφές στο τηλέφωνο,όποιος ξέρει ας το αναφέρει.
Τέλος δεν μπορείς να αγοράσεις ώς γνωστόν από το Amazon MP3 λόγο US,καμία σχέση ο λογαριασμός μου/σας,με το Amazon.com που έχω/έχετε.
Γενικά είναι στα πρώτα βήματα είναι και φυσικά μόλις το φορέσουν και άλλες συσκευές θα γίνει ανάρπαστο διότι ας είναι καλά η HTC που το πρωτοφόρεσε να δούμε τι φρούτο είναι.
Bookmarks