παιδια εχει πληρωσει ποτε κανεις τελωνειο για υπολογιστη απο αμερικη και αν ναι ποσο περιπου;
παιδια εχει πληρωσει ποτε κανεις τελωνειο για υπολογιστη απο αμερικη και αν ναι ποσο περιπου;
Είναι άγνωστο φίλε μου τι θα πληρώσεις στο τελωνείο για εισαγωγή από τις ΗΠΑ. Καλύτερα να επιλέξεις από την Ελληνική αγορά ή την Ευρωπαϊκή.
Δες και εδώ.
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
είναι σχετικό το πόσο θα πληρώσεις.
εξαρτάται άμα σου έρθει με ιδιωτική εταιρία,ταχυδρομείο απλό η πόρτα πόρτα.
πρέπει να λάβεις στα υπόψη σου και το τη θα λέει το τιμολόγιο (τιμή)
εγώ πάντως που έφερα το mbp απο Αμερική αν και μου ήρθε με ιδιωτική (μου έπιασε ον λίγο τι το κ@λ@ η ιδιωτική εταιρία) εταιρία και το τιμολόγιο έλεγε 350$ πλήρωσα 180 ευρό.
βέβαια αν το πιάσεις σε σύγκριση με Ελλάδα γλίτωσα τότε (2007) 400 ευρό
αυτά και ο θεός μαζί σου![]()
Mac My Day
www.motoradio.gr
Με αποστολη σαν δωρο και με UPS λετε να εχω προβλημα ωστε να πληρωσω κερατιτικα?
Απ' ό,τι έχω διαβάσει σε άλλα fora (φωτογραφικού περιεχομένου), με UPS ναι, το πιθανότερο είναι να πληρώσεις. Το καλύτερο είναι με USPS (αμερικάνικα ταχυδρομεία) που συνεργάζονται με τα ΕΛΤΑ. Ή τη γλυτώνεις ή πληρώνεις πολύ λίγα για τον εκτελωνισμό και το ΦΠΑ επί της αναγραφόμενης τιμής.
Με UPS Worldwide Express θα μου το στειλουν. Εμενα μου ειπανε οτι με αυτοπ δεν τα ανοιγουν καθολου.... Μη μου λες τετοια τωρα ....
Θα μου το στειλει και σαν δωρο.. και σαν δωρο παλι πληρωνεις?
Ξερεις καθολου ποσες ημερες κανει απο αμερικη?
Εχω φερει απο Αμερικη και με USPS δεν πληρωνεις οπως λεει και ο Αντωνης.Με UPS θα πληρωσεις σιγουρα.Να εισαι ετοιμος.Το USPS ειναι ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ ενω το UPS ιδιωτικη εταιρεια.
Τελευταία επεξεργασία: 10-08-2009 στις 08:30.
Πως ειναι δυνατον με τα αμερικανικα ταχυδρομια να μην πληρωνεις τελωνια και τετοια και με την ιδιωτικη κουριερ να πληρωνεις.
Ταμεταφορικα που πληρωσα εχτρα απο την τιμη ηταν 140 $
Τελευταία επεξεργασία: 10-08-2009 στις 08:46.
Λογικά θα σου έρθει πολύ σύντομα. Αν σου έδωσαν track number για το δέμα, μπορείς να μπεις στο site της μεταφορικής και να παρακολουθήσεις που βρίσκεται. Ενδεχόμενη καθυστέρηση να υπάρξει, αν εκτελωνιστεί.
Εγώ πάντως όσα έχω αγοράσει εκτός Ε.Ε. (Αμερική, ΝΑ Ασία), μου τα έχουν στείλει με USPS (Αμερική) ή άλλη συνεργαζόμενη με ΕΛΤΑ (Ασία) και δεν έχω πληρώσει. Μόνο μία φορά πλήρωσα 6 ευρώ για εκτελωνισμό, για ένα μπουφάν αξίας 150 ευρώ από ΝΑ Ασία.
Σε κάθε περίπτωση, πες μας τελικά τι έγινε να ξέρουμε. Μακάρι να μη χρειαστεί να πληρώσεις!
Bookmarks