Καλησπέρα παιδιά,
Στον HarperTown MP μου είχα περασμένο 10.5.7 και έτρεξα ένα utility που θερίζει τον PPC κώδικα και τις ανεπιθύμητες γλώσσες.
Έτρεξα το Software Update Utility της Apple και με ενημέρωσε ότι είναι διαθέσιμο το 10.5.8. To download και η εγκατάσταση πήγαν κανονικά.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα το μηχάνημα δεν προχωράει στο desktop. Ξεκινάει να bootάρει, βλέπω το spinning wheel στην γκρι οθόνη με το μηλαράκι, αλλά στο τέλος κάνει restart.
Σε safe boot, με κρατημένο το shift αμέσως μετά τα chimes, δεν προχωράει καν στην οθόνη με το spinning wheel. Από verbose boot, είδα ότι αμέσως μετά το φόρτωμα των extensions για IntelCPUPowerManagent, χτυπάει κάτι, πιθανότατα ο πυρήνας.
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να διασώσω την iTunes βιβλιοθήκη. Τα τραγούδια είναι σε άλλο δίσκο.
Προς το παρόν έχω κάνει το εξής: Εγκατέστησα το Snow σε άλλο δίσκο και έκανα migration από το χαλασμένο installation. Όλα δουλεύουν κανονικά στο Snow, εκτός από την παλιά έκδοση του Neo-Office που έχω εγκατεστημένη.
Από Leopard Installation Disks, έχω την 10.5.4. Από αυτή, δεν μπορώ να εγκαταστήσω πάλι το 10.5.4 και να πάρω τα δεδομένα από το partition του Snow, γιατί μου φαίνεται δεν υποστηρίζει την Geforce GTS 120 που έχω εγκατεστημένη. Μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι αλλού το πρόβλημα, όπως π.χ. χτυπημένο DVD.
Σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση του Leopard σε άλλο Mac, να τον περάσω πάλι τον δίσκο στον MacPro, και κατά το πρώτο boot, να ζητήσω migration από τα δεδομένα του partition του SL.
Καμιά άλλη ιδέα πρωτού πάω σε format ?
Bookmarks