Υπαρχει τροπος να ανοιξω το πορτακι που μπαινει η καρτα σιμ χωρις το ειδικο πραγματακι?
Υπαρχει τροπος να ανοιξω το πορτακι που μπαινει η καρτα σιμ χωρις το ειδικο πραγματακι?
MacLife.gr
iPhone:_____________________________5_64GB_iOS_6
iPad:________________________________32GB_4G_iOS_6
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
ναι , με κάτι αντίστοιχου μεγέθους . πχ με έναν μικρό συνδετήρα κ.λ.π.
Με καρφιτσα!Το εχω κανει.
Και εγώ καρφίτσα χρησιμοποιώ!
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Καρφίτσα δεν θα την πρότεινα, μπορεί να το πληγώσεις. Συνδετήρας είναι πιο καλή επιλογή.
Εχω ενα σοβαρο προβλημα εβγαλα την καρτα sim μου για να κανω κατι και δεν θυμομουν το κωδικο μετα ....τον εβαλα ακετες φορες ξαθος ...μου ελεγε κλειδωσε η συσκευη iphone ξαναπροσπαθειστε σε 1 ωρα και τετοια ενω τον εβαζα σωστα μετα απο 8 προσπαθιες.
Τωρα εκλεισε η συσκευη και οατν παταω το power δειχνει το μηλο αλλα δεν συνεχιζει κλεινει... τι μπορω να κανω?
Νομιζω ειχα βαλει την επιλογη μετα απο 15 φορες λανθασμενης εισαγωγης να σβησει τα δεδομενα..... γιατι ειχα βαλει και κωδικο οταν ξεκινουσε η συσκευη....τι μπορω να κανω τωρα? Γιατι το συνδεω και το itunes αλλα δεν το βλεπει...
Τελευταία επεξεργασία: 12-08-2009 στις 15:57.
Άνοιξε νέο θέμα καλήτερα για να το δούν περισσότεροι και να βοηθηθεί όποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Αυτό το πραγματάκι υπάρχει μέσα στο κουτί του iPhone;
Μπορώ να το προμηθευτώ από κάπου σε περίπτωση που δεν θέλω να βάλω συνδετήρα;
Bookmarks