Πριν απο μέρες εγκατέστησα το πρόγραμμα rosetta για να τρέξω ένα app που δεν ήταν συμβατό.
Τώρα όμως θέλω να απεγκαταστήσω το rosetta.
Πώς θα το κάνω;
Πριν απο μέρες εγκατέστησα το πρόγραμμα rosetta για να τρέξω ένα app που δεν ήταν συμβατό.
Τώρα όμως θέλω να απεγκαταστήσω το rosetta.
Πώς θα το κάνω;
Δεν γίνεται. Και δεν χρειάζεται κιόλας. Σου πιάνει μόνο 3MB χώρο και τρέχει μόνο όποτε χρειαστεί. Let it be.
Μα ειναι δυνατον...
Και αν το χρειαστεις παλι;; Αυτη την δουλεια θα κανεις..
Υπολογιστη με.....Εχουμε. Οχι παιζουμε
κρατα το ποτε δεν ξερεις..
MacLife.gr
iPhone:_____________________________5_64GB_iOS_6
iPad:________________________________32GB_4G_iOS_6
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
οκ δεν πιάνει χώρο και δεν υπάρχει θέμα να παραμείνει
αλλα η ιδέα οτι δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω δεν μου αρέσει και τόσο πολύ...
Το AppCleaner δεν σε βοήθησε ;
- Et In Arcadia Ego -
Η rosetta αποτελεί μέρος του συστήματος και δεν είναι εφαρμογή για να απεγκατασταθεί με apps σαν το AppCleaner.
Πάντως για να την απεγκαταστήσει κάποιος θα πρέπει να διαγράψει τα σχετικά αρχεία χειροκίνητα. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο ποιά αρχεία την απεγκαθιστούν πλήρως. Σε κάθε περίπτωση το μέγεθος είναι πολύ μικρό για ν΄αξίζει να μπεί κανείς στην διαδικασία να βρεί ακριβώς τα αρχεία που θα πρέπει να ξεφορτωθεί.
Ναι ρε παιδιά, ένας μικρός emulator είναι για να τρέχουν ppc εφαρμογές. Δεν επιβαρύνει το σύστημα ούτε τρέχει χωρίς λόγο.
Διαλεγεις την εφαρμογη> δεξι click>info> και τσεκαρεις η οχι το rosetta
Aναλογως αν θελεις να τρεξει το rosetta η οχι
Οταν θα κλεισεις το παραθυρο το σωζει αυτοματα και θα ειναι παντα ετσι ως που να το ξανα αλαξεις!!
Τι ειναι το rosetta ρε παιδια και τι κανει ακριβως;![]()
Bookmarks