μπορει να φανω πολυ ασχετος αλλα παιδια μολισ χθεσ πηρα το imac μου και δε ξέ ρω πως να κανω copy paste!!! βοήθεια!!!
μπορει να φανω πολυ ασχετος αλλα παιδια μολισ χθεσ πηρα το imac μου και δε ξέ ρω πως να κανω copy paste!!! βοήθεια!!!
Καλημερα φιλε μου . Αν θελεις συστησου πρωτα να σε γνωρισουμε . Για να κανεις copy past πατας command +c και μετα command +v
καλη διαμονη
Καλώς ήλθες στη παρέα μας !.
Copy = πατάς τα πλήκτρα cmd+C
Paste = πατάς τα πλήκτρα cmd+V
Πάντως, για διευκόλυνσή όσο αφορά στη παρουσία σου στο forum, ρίξε μια ματιά στο νήμα «οδηγίες σε νέα μέλη μας».
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.. Πετρος λέγομαι και μολισ χθες πηρα το πολυποθητο imac το 24 στα 1479 ευρώ απο το πλαισιο....
Και επίσης μάλλον δεν έχεις ορίσει το δεξί κλίκ στο ποντίκι γιαυτό δεν το βρήκες πιο εύκολα. Πήγαινε System Preferences και από το Mouse όρισέ το αν δεν υπάρχει.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Καλωσήρθες Πέτρο. Συνονόματος σου είμαι και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς iMac. Τώρα για το copy paste μπορείς να επιλέξεις το κείμενο που θέλεις και μέτα δεξι κλίκ και copy. Έπειτα ξανά δεξί κλικ και paste.
Γειά σου Πέτρο, καλορίζικο το iMac
ευχαριστω παιδια αν και παιδευομαι πολυ τωρα στην αρχη το προσπαθω!!
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 14:19 ----------
Ερώτηση νουμερο 2. Επειδη διαβαζω οτι πολλοι κανουν sleep στο imac ποια η διαφορα τοy sleep με το shut down??? Εγω shut down κανω συνιθισμενος απο κανονικο pc.. Ειναι λαθος???
Το sleep είναι σαν το shut down, αλλα ο υπολογιστής κρατά τις εφαρμογές που τρέχεις στην μνήμη και φαινομενικά κλείνει καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια. Άν πατήσεις κάποιο κουμπί ή κλίκ στο ποντίκι τότε ανοίγει αμέσως παρακάμπτωντας την διαδικασία που γίνεται οτάν είναι εντελώς off και τον ανοίξεις. Για περισσότερα δές εδώ http://support.apple.com/kb/HT2412?viewlocale=en_US
Bookmarks