Οσο καλα και να ειναι 78 ευρω δεν δινεις για ακουστικα.. Ελεος ρε Apple..
Οσο καλα και να ειναι 78 ευρω δεν δινεις για ακουστικα.. Ελεος ρε Apple..
εμ, τα δίνεις...αλλά όχι γιαυτά...
εγώ που τα αγόρασα μια φορά τα φόρεσα και αυτό ήταν....
στη θηκούλα τους και πάλι μέσα...για πάντα στο σκοτάδι.
Λυπάμαι... οχι επειδή είναι Apple,... δεν θα τα φοράω....
τα καλύτερα μέχρι στιγμής κατα την ταπεινή μου γνώμη σε αυτή τη συχνότητα τιμής είναι τα παρακάτω...είναι SONY, δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε σε ακουστική, (Βαθύ Πλούσιο Μπάσο) ούτε σε εφαρμογή (μπορείς να κάνεις τα πάντα όσον αφο΄ρα άσκηση-προπόνηση χωρίς να ανησυχείς μήπως σου φύγουν και γίνουν ξαφνικά περιλάιμιο)
(+ ότι διαθέτουν noise cancellation)
πολύ σημαντικό αλλά παράλληλα δεσμευτικό καθώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο iPhone μου λόγω της απόληξης του βύσματος...
Uploaded with ImageShack.us
MacLife.gr
Ξέρει κανείς αν και πως δουλεύει το noise cancelation??
"I reject your reality, and substitute my own."
Adam Savage.
είμαι σε δίλημμα! αφενός έχουν χαλάσει τα πρωταρχικά ακουστικά του iphone και αφετέρου θέλω να βρω κάτι καλύτερο το οποίο όμως να χρησιμοποιώ και ως handsfree. με τις απόψεις που έχω δει ως τώρα, δεν βλέπω και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά λόγια, δικαιολογημένα προφανώς! μου αρέσει το design, το χρώμα, αλλά δεν ξέρω με τον ήχο τι παίζει; γενικά κάποιες καλές εναλλακτικές επιλογές, μπορείτε να αναφέρετε; ψάχνω στο google αλλά δεν βγάζω άκρη, υπάρχουν κάποια καλά αλλά είναι πάνω από 100 ευρώ!!!
Wherever you go desire is ...desire!
http://www.macally.com/en/product/Ar...?ArticleID=328
εντοπισα και αυτα αλλα απο οτι φαινεται δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη. λοιπον, εντυπωσεις απο τα apple in ear? ή εχετε επιλεξει καποια αλλα?
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 20:10 ----------
τα apple ποσο καιρο εχουν στην αγορα? αναμενονται καινουργια?
αν εχει καποιος τα in ear και σκεφτεται να τα πουλησει ας στειλει pm / μνμ.
Remote για επομενο τραγουδι εχει...?γιατι δεν το διακρινω
Ό,τι κουμπί χρειάζεται είναι πάνω στο remote που βλέπεις στην φωτογραφία.
αφηστε... βρηκα μονος μου την ακρη... και σε πολυ καλη τιμη...
http://www.jhaudio.com/store/index.p...products_id=34
Bookmarks