Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πότε θα βγουν νέα μοντέλα iMac(π.χ τετραπύρηνα);
Τα μοντέλα iMac που υπάρχουν πια ημερομηνία κυκλοφόρησαν;
Ευχαριστώ
Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πότε θα βγουν νέα μοντέλα iMac(π.χ τετραπύρηνα);
Τα μοντέλα iMac που υπάρχουν πια ημερομηνία κυκλοφόρησαν;
Ευχαριστώ
Καλωσηρθες στο φορουμ δες το παρακαρω link
http://www.maclife.gr/forum/showthread.php?t=2704
Mensagem.....Mens Agitat molem
Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα νεα imac με i7 επεξεργαστη?
Σε επικοινωνια που ειχα με madmacs μου ειπανε οτι δεν γνωριζουν και οτι ακομα και στο apple.com εχι ενα αοριστο november.....
Ε θα αργήσουν προφανώς. Είναι λίγες οι παραγγελείες σε αυτά και ως γνωστόν μόνο με παραγγελεία έρχονται. Αν θές να το πάρεις κάνε από τώρα δήλωση να μπείς σε λίστα αναμονής να το πάρεις από τους πρώτους.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Εχω κανει ηδη παραγγελια εδω και 2 εβδομαδες απο madmacs....
Τι θα γινει με τα τετραπυρηνα ρε παιδια ελεος πια καθε φορα τα ιδια και τα ιδια αφου τα μηχανηματα δεν ειναι ετοιμα τι τα ανακοινωνεις....ποτε θα βγουν στην αγορα επιτελους...εχει ενα αοριστο november και τελος...
Η υπομονή είναι αρετή. Το marumors αναφέρει πως αρχίζουν δειλά δειλά οι αποστολές.
Ξερεις τι ειναι να το περιμενεις πως και πως ...να εχεισ σκασει τα 2000.....τα ιδια ειχαν γινει και με τα προηγουμενα imac οπου ειχα παραγγειλει τον 24 με την 4850 περιμενα περιμενα 1,5 μηνα τπτ αλλαξα την παραγγελια και πηρα με την gt130 τωρα παλι τα ιδια...
Παναγιώτη αντιλαμβάνομαι την προσμονή σου αλλά όταν παραγγέλνεις ένα μοντέλο που δεν έχει ορισμένη ημερομηνία διάθεσης, πολύ απλά υπομένεις. Εδώ στα υφιστάμενα μοντέλα και πολλές φορές περιμένουμε... υπομονή λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο.
Δεν θα έπρεπε αυτές οι καθυστερήσεις μιας και έφυγε και η πρώην αντιπροσωπία να τις πάρει μαζί της...
Εμένα έτυχε να χαλάσει και το mouse και δεν τολμάω καν να μπω στην διαδικασία της αναμονής...
Bookmarks