Μπορείται αντί να μετατρέψετε, να βρείτε έτοιμα ringtones για το iphone από εδώ.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη μουσικής.
Μπορείται αντί να μετατρέψετε, να βρείτε έτοιμα ringtones για το iphone από εδώ.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη μουσικής.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
I like two kinds of music: Heavy & Metalimac20"macbook/unibody13"iPhone4 //http://www.flickr.com/photos/stayrarg/
Πολύ απλά βρε μετακινείς τον slider όπου θέλεις εσύ στο κομμάτι,τον τραβάς από την άκρη για να αυξήσεις την διάρκεια που θές να κόψεις και μετά απλά πατάς create ringtone.Έπειτα καλό θα είναι να βάλεις τα στοιχεία του κομματιού, αν δεν τα έχει δει αυτόματα στην περιπτωση που δεν περιέχονται στο mp3, ώστε να μπορούν να το βρούν άλλα άτομα και να το κατεβάσουν.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
εγώ έβαλα στο iphone δικό μου ήχο μέσω ssh σύνδεσης. Δέχεται ολόκληρα κομμάτια έτσι ανεξαρτήτως χρόνου
La vie est belle !!!
ναι ρε παιδια,δε παει το καμματι στα ringtones του κινητου,ενω ειναι στα ringtones του itunes...
Itunes η μάστιγα του iphone. Το προγραμμα που ροκανιζει την καρεκλα του iphone πολυ καιρο τωρα και καποια στιγμη θα σπασει. Ελεος ρε apple ελεος.........
KTM racing. Kawasaki 636 rider.
MacLife.gr
iPhone:____________________________4S_64GB_iOS.5.0
Mac:MacBook Pro 15.4" 2.2 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
Ποσο πιο απλο θα ηταν να ειχε ΕΝΑ κουμπι να λεει create ringtone και απλα να το παιρνει χωρις καμια μετατροπη και χωρις κανενα διπλωμα απο μερους του χρηστη (γιατι χρειαζεται διπλωμα για να τα καταφερεις) αφου θα μπορει να παρει mp3. Αλλα οχι................. ο jobs θελει m4r. Ο καραγκιοζης. Τεσπα δεν χωνω αλλο.
Υ.Γ. Σκεψου οτι δεν εχω κανει backup εδω και καιρο γιατι μου εβγαλε για καποιον λογο που μονο ο θεος ξερει οτι το τηλεφωνο αυτο δεν ειναι συγχρονισμενο με το συγκεκριμενο itunes και πρεπει να σβησει ολες τις εφαρμογες που εχω μεσα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν εχω μισησει ποτε αλλο προγραμμα τοσο οσο το itunes.
Επειδή εσύ δεν γουστάρεις το iTunes αυτό δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι χάλια μαύρα. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να την χρησιμοποιείς και φυσικά μπορείς να έχεις την άποψή σου αλλά δεν χρειάζεται να φθάνουμε στην υπερβολή για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας. Και να σε παρακαλέσω να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου που δεν αρμόζουν στο ήθος του φόρουμ.
Οκ. Ισως το παρατραβηξα λιγο. Αλλα δεν εγραψα κατι αλλο περαν της αποψης μου. Αντε και λιγο μανουρα.
Απο οτι βλεπω μια λεξη μονο ηταν και ισως ηταν λαθος μου, με συγχωρεις, αλλα...
το οτι το itunes ειναι ενα χαλια προγραμμα δεν το λεω εγω το λενε σχεδον ολοι απο διαφορα φορα που συχναζω. Δεν σχολιαζω την apple, σχολιαζω το προγραμμα. Μονο.
Είναι δυνατον να χρειαζεται να διαβασω Faq για να λειτουργησω ενα προγραμμα που κανει ουσιαστικα συγχρονισμο τηλεφωνου; Οτι κανω δηλαδη και για το Adobe premiere και τωρα πλεον το Edius; Το ιδιο και το αυτο; !!!!!!! Εμενα μου κανει εντυπωση.
Εγραψες οτι δεν με υποχρεωνει κανεις να την χρησιμοποιω....... Μα μιχαλη εκει ειναι το προβλημα μου. Τι αλλο να χρησιμοποιησω;;;;; Υπαρχει τιποτα; Με αφηνει να εχω κατι αλλο για να κανω απλα και καθημερινα την δουλεια μου;
Υ.Γ. Να ξαναζητησω συγνωμη εδω για ενα ποστ που εγινε χωρις να θελω να θιξω κανεναν. Απλος εκνευρισμος.
Υ.Γ.2 Και φυσικα συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι ενα χαλια προγραμμα. Cool.
Bookmarks