12-15 ώρες αναμονή μόνο;
Με πόσες ώρες χρήση; (γιατί παίζει ρόλο)...
12-15 ώρες αναμονή μόνο;
Με πόσες ώρες χρήση; (γιατί παίζει ρόλο)...
παιδιά γιατί εγώ μπαίνω στο site και δεν το βλέπω πουθενά;
Αυτό παιδιά ειναι και stereo bluetooth δλδ ωστε να μπορεις να ακους και μουσική;
Επίσης αν θέλεις να αγοράσεις ένα άλλο σε τυχαία μάρκα πιστεύεται οτι όλα θα είναι συμβατά με το iPhone;
Και που μπορώ να ψάξω;
Ένα APPLE την ημέρα . . .
Απ όσο ξέρω Κώστα όλα είναι συμβατά. Εδώ ήταν συμβατό ένα bluetooth που είχα πάρει απο ebay made in China. Τσάμπα 20 ευρώ αλλά για να ήταν συμβατό αυτό, φαντάζομαι πως όλα θα είναι!
Ένα Milaraki την ημέρα!
Καταργηθηκε;; Εμ φυσικα... αφου ειχε και 100 δολαρια. Ποιος θα το παρει εφοσων στην αγορα υπαρχουν παρομια με σχεδον πιο κατω απο τη μιση τιμη;
Εγω εχω το bluetooth του Playstation 3 το οποιο εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο και αυτονομο και με πολυ καλο ηχο και μικροφωνο.
Παιδιά το έχω αγοράσει και εγώ και ύστερα από ένα μήνα χρήσης σταμάτησα να το χρησιμοποιώ πια... Για κανένα όμως από τους προαναφερόμενους λόγους.. Από ότι είχα ψάξει στο ίντερνετ τους είχαν βγει μάλλον ελαττωματικά και για αυτό και τα σταματήσανε, και όχι επειδή ήταν πολύ ακριβά σε σχέση με ότι υπήρχε στην αγορά (οι fun του μήλου θα το έπαιρναν!!! Γνώμη μου βέβαια..). Μέρα με την μέρα λοιπόν μου χαμήλωνε η ένταση της φωνής!!!! Μέχρι που στον έναν μήνα χρήσης πρέπει να μιλάω αρκετααααά δυνατά για να με ακούει ο άλλος... Και αυτό έιναι το πρόβλημα που έχουν πάθει όσοι το πάθανε.. Γιατί υπήρξαν και κάποια κομμάτια που δούλεψαν μια χαρά.. Σκέφτομαι να το ανοίξω μήπως και μπορώ να κάνω κάτι...σε φάση να άλλαζα κανένα πηνίο ας πούμε......
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:26 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 13:10 ----------
Υπάρχει και ένα "κολπάκι" για να ακούς μουσική από ένα bluetooth ακουστικό χωρίς να είναι στέρεο... Κάνεις μία κλήση σε κάποιον (εγώ το τέσταρα και παίζει όντως, κάνοντας μια κλήση στο εταιρικό μου) και με το που αρχίζει να χτυπάει ανοίγεις και την μουσική απο το ipod και αυτό ήταν... Μετά ή θα τον έχεις προειδοποιήσει να μην το σηκώσει ή θα του πεις ξερω εγώ "Σε ευχαριστώ..ήθελα να ακούσω λίγη μουσική" και θα του το κλείσεις, και θα τον τρελάνεις τελείως φυσικά .. Είτε το σηκώσει είτε όχι το κλείνεις από το τηλέφωνο και η μουσική συνεχίζει να ακούγεται από το μπλε δόντι...
PS προς admins: Συγνώμη αν βγαίνω !!!! Αν θέλετε διαγράψτε το ή μεταφέρτε το αλλού..
Μπαταρια για κλαμματα εχω να πω εγω....για κλαμματα,εσπασαν τα νευρα μου μετα απο 1 εβδομαδα χρησεις και αμεσως μετα το αφησα στην ακρη.
Γνωρίζει κανείς αν και που μπορώ να το βρω;
"Minds are like parachutes. They only function when they are open"
-Sir James Dewar, Scientist (1877-1925)
έχει καταργηθεί μόνο στο Ebay αν το βρεις
Εγώ πάντως το έιχα αγοράσει, αν σε ενδιαφέρει p.m με.. σχεδόν αχρησιμοποίητο
MacLife.gr
Bookmarks