Κακησπέρα. θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω format τον imac μου ?
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:45 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 14:45 ----------
Καλησπέρα εννοουσα !!!!!!
Κακησπέρα. θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω format τον imac μου ?
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:45 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 14:45 ----------
Καλησπέρα εννοουσα !!!!!!
Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος : Τι εννοείς με format στο iMac ;. Αν πάντως εννοείς format το δίσκο, αυτό γίνεται πολύ εύκολα από το Applications > Disk Utility, και έχει συζητηθεί εκτενώς.
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Αν υποθέσω ότι θέλεις να κάνεις clean install, απλά ξεκίνα με το DVD του Snow πατώντας κατά την εκκίνηση το C και από τα utilities φόρμαρε τον δίσκο σου σε Mac OS Extended (Journaled). Μετά συνεχίζεις την εγκατάσταση του Snow και είσαι όπως λέμε "φορμαρισμένος" και "καθαρός".
δηλαδη τα dvd που ηρθαν μαζι με το μηχανημα δεν χρειαζονται στο format του σκληρου μου δισκου ?
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:39 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 22:14 ----------
ρε συ φιλε igiorgio τι αλλο θα μπορούσα να κανω format ?και θελω καθαρο format.... ολα απο την αρχή.
ευχαριστω και παλι.
Κατάλοιπα των PC...
Τέλος πάντων... ακολουθείς τα βήματα του Δήμου και είσαι Οκ.
Τώρα... εαν μου επιτρέπεις φυσικά, γιατί θέλεις εκ νέου την εγκατάσταση?
χμ... σε περιπτωση που θελεις να το δωσεις / πουλησεις το iMac σου, καλο δεν θα ηταν ενα format ?
Οοοοοχι οχι αυτά... Ηθελα να πώ φωτογραφίες βιντεο τραγουδια εγγραφα passwords αγαπημένα απο το safari firefox emails... κατι τετοια. Που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να κάνεις μπακαπ! Δεν λέω οτι είναι λάθος μια εκ νεου εγκατάσταση... αλλα ειναι τζαμπα χρόνος
σιγα μηνκατσει να ψαχνει ολο το μηχανημα για να σβησει ολα τα προσωπικα αρχεια. Αν παει για πουλημα το βαζεις να κανει ενα format και καθαρισες. Γιατι περα απο τα προσωπικα ειναι και διαφορα αρχειακια που θα εχουν παραμεινει μεσα. Ετσι θα τον παρει τελειως καθαρο ο αλλος.
I like two kinds of music: Heavy & Metal imac20"macbook/unibody13"iPhone4 //http://www.flickr.com/photos/stayrarg/
Bookmarks