Εεεε, εννοείται boss. Χθεσινοί είμαστε; Μην κοιτάς εσύ που έχεις το Mac Pro και δεν καταλαβαίνει τίποτα!![]()
Εεεε, εννοείται boss. Χθεσινοί είμαστε; Μην κοιτάς εσύ που έχεις το Mac Pro και δεν καταλαβαίνει τίποτα!![]()
παιδια ενα βιντεακι βλεπω απο το youtube και συνήθως μουσικα , η κανενα πανουση , εσεις μπορειτε να παρακολουθειτε ταυτοχρονα 3 ??? μπραβοο..... τι να πω η ειμαι πολυ μεγαλος η πολυ πισω ....
Τωρα για τεστ κλπ τι με νοιαζει , σε λιγο θα μου πειτε για παιζε pro10 μπορεις ???, εχω ξεφυγει εδω και καιρο απο αυτη την νοοτροποια
Αλλωστε στο βιντεο που ειδα για τα 27 ενα βιντεο ετρεχε οχι 100 , γι αυτο ειπα το περιεργο
MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different twitter name : macusenet
Αρτέμη θα σε γελάσω... πάντως αυτή είναι η τελευταία.. τουλάχιστον αυτή ζήτησε και η πρόσφατη αναβάθμιση του Firefox.
καλα, εν ετη 2009 (και αυτο στα τελευταια του) θα μετραμε τα video ενα-ενα? Αυτο ειναι το θεμα τωρα? Ποιος ανοιγει πανω απο ενα tab και γιατι?
μπορει ας πουμε να μπω να δω τα γκολ και να τα ανοιξω ολα στον browser.. ή να κανω ενα search στο utube και να ανοιξω 3-4 παραθυρα με τη μια!
Ακομη και σε απλο browsing πολυ συχνα εχω καμια 10αρια tabs ανοιγμενα. Και λιγο πολυ ολες οι σελιδες εχουν flash. Παει η cpu!
Παραδειγμα: εχοντας μολις bootαρει, χωρις να ανοιξω ουτε dashboard, ανοιγοντας την κεντρικη σελιδα του sport24 το δικο μου κουτι φτανει 30% ο flash player και αλλα 25% ο safari (αλλο αυτο παλι)
το οπερ εδη δειξαι, 55% εφυγε για τη σημαια και μας εχει μεινει 1,5 πυρηνας..
Τελευταία επεξεργασία: 02-11-2009 στις 02:03.
update: βρηκα στο web οτι επειδη ο safari στο snow ειναι πλεον γραμμενος στα 64bit (οπως και καποιες αλλες native εφαρμογες του snow) για καλυτερη αποδοση να επιλεγουμε να τρεξει στα 32bit. Το δοκιμασα και.. ωω, θαυμα! Στο ενα video και μονο κερδιζω 15%, αλλα η διαφορα φαινεται εαν ανοιξω κανενα 5αρι οπου ειναι σε "πιο λογικα" πλαισια (οχι οπως ακριβως θα ηθελα να παιζει, αλλα τεσπα)
Η αλλη επιλογη ειναι με το clicktoflash και σου βγαζει επιλογη "Load H.264". Με αυτο σηκωνει πολυ μικρο load στη cpu οποτε υποθετω οτι γινεται με χρηση του openGL (ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα)
η adobe πιστευω φταει. Οταν ενα φεγγαρι ειχαν βγει τα vista 64 bit και ειχα πρωτοβαλει explorer με 64 bit γινοταν το σωσε. Αμα δεν εχεις βαλει flash κολλαει?
imac 27 i7--8GB--ocz ssd--digital avertv Volar M--ups eaton 510-- epson 710 wifi--draytek vigor 2700-- logitech mx revolution + z2300/akg headset k530
ipad wifi 16 GB
iphone 3gs 16 GB black
apple remote
Δλδ αν επιλέξουμε 32 bit θα τρέχει flash καλύτερα??? πως το επιλέγουμε το 32 bit??
Bookmarks