Κλείσιμο Θέματος
Σελίδα 1 από 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Θέμα: Πρόβλημα με εγκατάσταση iPC 10.5.6 Live DVD

MacLifer
    Όνομα
    Βασίλης

Unhappy Πρόβλημα με εγκατάσταση iPC 10.5.6 Live DVD

παιδια τις προαλλες προσπαθησα να κανω dual boot στο windows xp pc μου.εψαξα λοιπον και βρηκα το iPC 10.5.6 και κοιταξα και τις συμβατοτητες στο osx86 wiki και ολα μια χαρά.εγκατεστησα λοιπον τα mac σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο (πριν τα εγκαταστησω μονιμα στο sata σκληρο μου για ασφαλεια) εκανα boot απο το usb δισκο μου και αρχισαν να φορτωνουν τα mac...αφου τελειωσε λοιπον η φορτωση μου εβγαλε μια '' crashed'' οθονη και δεν μπορουσα να κανω τιποτα.ο υπολογιστης μου αποτελειτε απο μητρικη:asus p5e3 ws pro , καρτα γραφικων :ati radeon hd2900xt 512mb (την οποια υποστηρίζει το iPC μετα απο καποια κολπακια τα οποια δεν μπορω να κανω γιατι δεν με βαζουν τα mac στην επιφανεια εργασιας ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ) ram: 2x1gb DDR3 εχει κανεις καποια ιδέα για το τι να κανω η για το τι θα επρεπε ακριβως να επιλεξω στην εγκατασταση μηπως το λαθος εγινε εκει ...ευχαριστω εκ των προτερων...(αν για οποιονδηποτε λογο το site δεν εγκρίνει τα hackintosh συγγνώμη εκ των προτερων )

MacLifer TasosK's Avatar
    Όνομα
    Τάσος

Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με εγκατάσταση iPC 10.5.6 Live DVD

Καλησπέρα φίλε μου! Οι μεθοδολογίες σπασίματος του Mac OSX και συζητήσεις για τον τρόπο εγκατάστασής του σε PC αντιβαίνει τον κανονισμό του φόρουμ!
    Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών

MacLifer thegeorge's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Quote Originally Posted by billmavra View Post
    εχει κανεις καποια ιδέα για το τι να κανω ...ευχαριστω εκ των προτερων.
    Να πάρεις Mac

Τώρα φταίω? Γιατί ρε Βασίλη μου αποδέχεσαι όρους που δεν διάβασες? Εαν πάρεις έτσι και δάνειο χωρίς να διαβάσεις όρους.... ασε! Εδω μεσα ψάχνεις απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση?

Και για να μη το ξεχάσω.... Καλώς ήρθες!
    Last edited by thegeorge; 09-11-2009 at 23:55.
    Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο και το να ρίχνεις το φταίξιμο στο κομπιούτερ είναι ακόμη περισσότερο.
    Robert Orben

MacLifer Spiros P.'s Avatar
    Όνομα
    @Nickname@

Ηρεμα jack...

Για μένα το λάθος Βασίλη μου είναι αφού θέλεις να μπεις σε αυτό το περιβάλλον να το κάνεις με αυτό τον τρόπο...

Αγόρασε ένα mac της αρεσκείας σου και κάνε την δουλειά σου όμορφα και ωραία..
    Τώρα αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα τότε πρέπει να ψάξεις αλλούν...
    MacLife.gr
    iPhone_________________________4G_iOS.4.2.1
    Mac User__________________________S.L 10.6.6

Editor leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Βασίλη καλώς ήρθες! Λοιπόν από προσωπική εμπειρία είχα φάει κάτι ώρες να το πετύχω όταν είχα pc και δεν τα είχα καταφέρει. Το είχα ψάξει πάρα πολύ το θέμα. Συνήθως κολλάνε στο boot. Είναι τόσοι οι συνδιασμοί και τόσες οι διανομές που άκρη δεν θα βρείς εκτός και μόνο αν έχεις ακριβώς ίδιο hardware με κάποιου οδηγού. Γνώμη μου παράτα το, γιατί και θα φάς πολλές ώρες από τη ζωή σου μέχρι να το πετύχεις και αν το πετύχεις αποκλείεται να δουλεέυει σωστά! οπότε η όλη εικόνα σου για το Mac OS X μόνο θετική δεν θα είναι. Περί ορέξεως βέβαια..
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

MacLifer
    Όνομα
    Βασίλης

παιδια πρωτα απο ολα ευχαριστω.. και επισης ειχα διαβασει τους ορους αλλα πηρα το ρισκο να ρωτησω μηπως και γλιτωσω 1000(τουλαχιστον) ευρω που απο οτι βλεπω μαλλον δεν θα γλιτωσω..ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες , τα καλωσορισματα , και τα (δικαιως) κραξιματα....(δικαιως το τονιζω...)

ras
    Guest

Προεπιλογή Re: Απάντηση: Πρόβλημα με εγκατάσταση iPC 10.5.6 Live DVD

Quote Originally Posted by Σπύρος Π. View Post
    Ηρεμα jack...

Για μένα το λάθος Βασίλη μου είναι αφού θέλεις να μπεις σε αυτό το περιβάλλον να το κάνεις με αυτό τον τρόπο...

Αγόρασε ένα mac της αρεσκείας σου και κάνε την δουλειά σου όμορφα και ωραία..
    Τώρα αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα τότε πρέπει να ψάξεις αλλούν...

Έγω ξεκίνισα με ένα Toubano Hack Pro και μέσα σε 2 μηνάκια πήρα το Air. Στο πιτσί μου είχα βάλει τα Ubuntu μετά τα Win 7 Rc 64bit και δεν μου άρεσαν. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις ένα λειτουργικό πρωτού ασχοληθείς με αυτό. Είχα ξεκινήσει με win 3.1 ( και DoS 6.22 ) και μετά το Hack Pro μου (που ακόμα δουλεύει και σπέρνει - αλλά δεν ασχολούμε μαζί του) δεν έχω ξανακουμπήσει Windows (μόνο με Vmware και αυτό δίχως λόγο) BillMavra βάλε το Hackintosh- ερωτεύσου και μετά αγόρασε ένα Mac για να μάθεις τι θα πεί ποιότητα ζωής.

MacLifer thegeorge's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Ναι... δώσε ενα σκασμό λεφτα μπας και κανεις hackintosh και μετα δωσε και άλλα για να πάρεις Mac. Βασίλη μου, επειδή δεν μου αρέσει να το παίζω με τα λεφτά του άλλου, θα σου πω πολύ φιλικά... να δεις video tutorials για το Mac... ειναι ευκολο να τα βρείς. Να πας σε ένα κατάστημα που έχει αποκλειστικά Mac (μεταπωλητή) και να το δεις απο κοντά και σωστά, να τους ρωτήσεις πράγματα... Αγοράζεις ενα αυτοκίνητο και του κάνεις τεστ (αν του κάνεις) μόνο για λίγα λεπτά και πληρώνεις εναν σκασμό ευρώ. Δεν καβαλάς κάρο με το σήμα του αυτοκινήτου που θέλεις, πρώτα για κανα μήνα και μετά το αγοράζεις. Κρίμα που δεν μου περισσεύει κανένα Μακ να σου το άφηνα για λιγες μέρες...
    Τέλος, αν θέλεις την γνώμη μου... ασε τα μαιμούνια και άκου το ένστικτό σου.
    Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο και το να ρίχνεις το φταίξιμο στο κομπιούτερ είναι ακόμη περισσότερο.
    Robert Orben

ras
    Guest

Προεπιλογή Re: Απάντηση: Πρόβλημα με εγκατάσταση iPC 10.5.6 Live DVD

Quote Originally Posted by thegeorge View Post
    Ναι... δώσε ενα σκασμό λεφτα μπας και κανεις hackintosh και μετα δωσε και άλλα για να πάρεις Mac. Βασίλη μου, επειδή δεν μου αρέσει να το παίζω με τα λεφτά του άλλου, θα σου πω πολύ φιλικά... να δεις video tutorials για το Mac... ειναι ευκολο να τα βρείς. Να πας σε ένα κατάστημα που έχει αποκλειστικά Mac (μεταπωλητή) και να το δεις απο κοντά και σωστά, να τους ρωτήσεις πράγματα... Αγοράζεις ενα αυτοκίνητο και του κάνεις τεστ (αν του κάνεις) μόνο για λίγα λεπτά και πληρώνεις εναν σκασμό ευρώ. Δεν καβαλάς κάρο με το σήμα του αυτοκινήτου που θέλεις, πρώτα για κανα μήνα και μετά το αγοράζεις. Κρίμα που δεν μου περισσεύει κανένα Μακ να σου το άφηνα για λιγες μέρες...
    Τέλος, αν θέλεις την γνώμη μου... ασε τα μαιμούνια και άκου το ένστικτό σου.

Έχει PC .........!!!!! απλά θα του εγκαταστήσει Mac OS. παράνομο. αλλά δωρεάν.

MacLifer
    Όνομα
    Βασίλης

thegeorge,ras εγω εκανα το netbook μου hackintosh (dell mini 9) και απλα δούλεψε τελεια...(αν ειχε η apple netbook με 350 ευρω ευχαριστως να τα εδινα)...οποτε σκεφτηκα να κανω και το pc μου ΔΩΡΕΑΝ mac μεχρι να βρω τα χρηματα να παρω ενα iMAC 27'' που θέλω..ras ευχαριστω για την συμβουλη..

Κλείσιμο Θέματος
Σελίδα 1 από 2 1 2 LastLast

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα στην εγκατάσταση του iwork 09
    By Πέτρος in forum Προεγκατεστημένες, iLife, iWork
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-2009, 19:33
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-2009, 17:53
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-2009, 18:37
  4. Απαντήσεις: 7