+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8

Θέμα: iPhone development program enrollment κλπ

1. Top - #1

Προεπιλογή iPhone development program enrollment κλπ

Χαιρετε,

μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως γινεται η ...πληρωμη του εκαστοτε developer από τις πωλησεις εφαρμογων για iphone ? Μεσολαβεί η εφορία; Αν ναι, πως; Δεν εχω ολοκληρωσει το development enrollment γιατι μου ζητα να στειλω φαξ με στοιχεια πιστωτικης κλπ, θα χρειαστει στη συνεχεια και κατι αλλο εκτος απο αυτα;

Ευχαριστω

2. Top - #2
    MacLife Support MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης Σίμος

Προεπιλογή Απάντηση: iPhone development program enrollment κλπ

Καλώς όρισες στο φόρουμ του MacLife.gr!

Κατ' αρχήν πρέπει να ολοκληρώσεις το enrollment αποστέλοντας με φάξ τα στοιχεία που σου ζητήθηκαν και φυσικά να πραγματοποιηθεί η πληρωμή, ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση στην σχετική σελίδα της Apple και να ξεκινήσεις να ανεβάζεις τις εφαρμογές σου στο App Store. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ξεκινήσεις να λαμβάνεις τις πληρωμές από τις εφαρμογές αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ για να σου πώ λεπτομέρειες. Ισως κάποιος από τους προγραμματιστές που παρουσιάζουν τις εφαρμογές τους στο φόρουμ να σε διαφωτίσει.

3. Top - #3

Πληρωμή με prepaid card είναι δυνατή; Γνωρίζει κανείς να μου πει; Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να στείλω τα στοιχεία της πιστωτικής με φαξ οπουδήποτε. Παίζει ρόλο η πιστωτική στη συνέχεια;

4. Top - #4
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Quote Originally Posted by jstark View Post
    Πληρωμή με prepaid card είναι δυνατή; Γνωρίζει κανείς να μου πει; Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να στείλω τα στοιχεία της πιστωτικής με φαξ οπουδήποτε. Παίζει ρόλο η πιστωτική στη συνέχεια;
    Και βέβαια είναι δυνατή, κάνεις τη συγκεκριμένη αγορά και τελείωσες. Για την επόμενη αγορά την ξαναγεμίζεις κ.ο.κ. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στοιχεία της πιστωτικής με fax. Γιατί να το κάνεις ;. Το συνέχεια ... τι θέλεις να πεις ;.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

5. Top - #5
    MacLife Support MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης Σίμος

Υποθέτω πως ναί, μπορείς και με prepaid. Το φάξ πηγαίνει απευθείας στην Apple οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν υπάρχει και άλλος τρόπος ούτως ή άλλως. Οχι μελλοντικά δεν παίζει κάποιο ρόλο η κάρτα εκτός ίσως από την ανανέωση της συνδρομής σου ώς iPhone developer μετά την παρέλευση του ενός έτους. Πιθανολογώ ότι αν πρέπει να δώσεις καινούργια κάρτα, θα σου ξαναζητηθεί να την στείλεις με φάξ, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα συμβεί κάποια στιγμή αφού οι πιστωτικές έχουν κι αυτές ημερομηνία λήξεως.

6. Top - #6

ΟΚ παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Μέσα στην εβδομάδα θα στείλω την αίτηση και ελπίζω να ξεμπερδεύω γρήγορα, γιατί διαβάζω πως η διαδικασία δεν είναι από τίς πλέον γρήγορες. Σας ευχαριστώ ξανά.

7. Top - #7

ΟΚ παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Μέσα στην εβδομάδα θα στείλω την αίτηση και ελπίζω να ξεμπερδεύω γρήγορα, γιατί διαβάζω πως η διαδικασία δεν είναι από τίς πλέον γρήγορες. Σας ευχαριστώ ξανά.
    Φιλε καλησπερα,

μιας κι εγω ειμαι στο ιδιο...path μ'εσενα, μηπως βρηκες καποια ακρη με αυτα (κυριως τι γινεται με την εφορια) και μπορεις να βοηθησεις ?

8. Top - #8
    App Developer greatst's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Παιδιά, "ξεθάβω" το συγκεκριμένο θέμα για να ρωτήσω το εξής:

Για να γραφεί κάποιος στο iOS developer program (όχι ως εταιρία, στην επιλογή που έχει ως ιδιώτης) ζητείται κατά τη διαδικασία να παράσχει και ΑΦΜ; Αυτό διαφοροποιείται ανάλογα με το εάν διανέμει μόνο free εφαρμογές ή και επί πληρωμή;
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: iSight Motion Detection Program
    By domal in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-2009, 19:32
  2. Program for flash sites
    By domal in forum Web Design
    Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-2009, 13:27
  3. Apple ID και iPhone Developer Program
    By ioannis in forum Αρχείο