Καλησπέρα παιδιά! Σερφαροντας στο Ίντερνετ από το iPhone δε μπορω να δω κάποια κομμάτια ιστοσελίδων που χρειάζονται flash player. Όταν πάω να το κατεβασω από τη σελίδα της adobe μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για iPhone! Τι κανουμε γι'αυτο;
Καλησπέρα παιδιά! Σερφαροντας στο Ίντερνετ από το iPhone δε μπορω να δω κάποια κομμάτια ιστοσελίδων που χρειάζονται flash player. Όταν πάω να το κατεβασω από τη σελίδα της adobe μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για iPhone! Τι κανουμε γι'αυτο;
Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών
Δεν υπάρχει flash player για το iPhone. (Τουλάχιστον απ'όσο έψαξα κι εγώ) Δυστυχώς για κάποιους λόγους η Adobe αρνείται να βγάλει έκδοση... Υπάρχει ένα πρόγραμμα που προσθέτει και υποστήριξη για flash, αλλά είναι για jailbroken μόνο.
Δεν κάνουμε τίποτα! Και δεν είναι η Adobe υπέυθυνη για την μη ύπαρξη του flash στο iPhone αλλά η ίδια η Apple η οποία υποστηρίζει ότι ο flash player στην mobile έκδοσή του είναι πολύ χάλια όσων αφορά τους πόρους που καταναλώνει και τις λειτουργίες που προσφέρει και δεν θέλει να τον βάλει στο iPhone μέχρι να βγεί κάτι αξιόλογο σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια. Η μη ύπαρξη του flash ήταν γνωστή από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iPhone και είναι μία από τις διάσημες ελλείψεις του μαζί με το κλειδωμένο bluetooth και τα σχετικά!
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Μάλιστα! Δεν το είχα ψάξει το θέμα και δεν το ήξερα! Χαζομαρα πάντως για κάτι τέτοια να πρέπει να κανείς jailbreak το iPhone! Εγώ ακόμα πάντως αντιστεκομαι!
Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών
Δεν είναι και παράλογο. Κι εγώ παρ'ότι έκανα jailbreak, δεν πρόσθεσα την δυνατότητα για flash. Μόνο σε ένα site να μπεις που είναι μες τα banner και τις διαφημίσεις σε flash, θα κολλάει το σύμπαν. Άλλωστε για τα σημαντικά site που χρειάζεσαι flash, όπως το YouTube, το G.Analytics κλπ, υπάρχουν ξεχωριστές εφαρμογές που μπορείς να βάλεις και να κάνεις τη δουλειά σου κανονικά. Οπότε υπομονή, αν βγάλει κάτι επίσημα η Apple καλώς!
να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηση? το youtube flash δεν είναι ?![]()
Ναι, στο YouTube από Desktop μηχανήματα μέσω Flash βλέπουμε τα βίντεο αλλά τα αρχεία στους servers της Google είναι σε h.264 mp4 ένα τύπο αρχείου που υποστηρίζει το iPhone.
Και απλώς από το Desktop έρχεται σε εμάς μέσω των δυνατοτήτων του Flash.
Λέγεται μάλιστα ότι έχει γίνει ειδική συμφωνία μεταξύ Google-Apple όταν πριν από καιρό ανακοίνωσε η Google την αλλαγή του βασικού τύπου αρχείων που θα χρησιμοποιεί στους server της σε h.264 mp4 λόγω του iPhone.
Εξάλλου γι αυτό αν χρησιμοποιήσεις το ClicktoFlash μπορείς να δεις τα ποιο πολλά αρχεία μέσω του QuickTime και όχι του standard Flash player
Επιστήμη και ζωή!!!!![]()
Όποιος είπε ότι καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος..... Δεν είχε Μac...
Είναι λιγο απαραδεκτοι σ αυτο το θέμα γτ νταξει πλεον τα περισσοτερα site χρειαζονται σε ενα μεγαλο μερος τους flash απορω τι περιμενει η apple![]()
Bookmarks