Ευχαριστώ Νίκο!
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω applecare για το 13" μου,υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει πρόσφατα απο ebay,amazon κλπ. φθηνό πακέτο και απο αξιόπιστο πωλητή να μου προτίνει;
Ευχαριστώ Νίκο!
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω applecare για το 13" μου,υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει πρόσφατα απο ebay,amazon κλπ. φθηνό πακέτο και απο αξιόπιστο πωλητή να μου προτίνει;
Αφού δε πρότεινε κάποιος για μένα ας προτείνω εγώ για τους επόμενους που θα θελήσουν να αγοράσουν απο ebay κάποιο πακέτο applecare.Αγόρασα λοιπόν από εδώ για το 13άρι μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Επειδή έληγε 1η Απρίλη η αρχική εγγύηση που είχα μου έστειλε τους κωδικούς μέσω mail και παράλληλα μου ταχυδρόμησε και το κουτί.
Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης,σκοπός μου είναι η βοήθεια/εξυπηρέτηση άλλων παιδιών που θα ήθελαν και αυτοί να προχωρήσουν σε αντίστοιχη αγορά απο το ebay και έχουν τον ίδιο δισταγμό που είχα και γώ, και όχι η διαφήμιση του συγκεκριμένου user.
Φίλε Στέλιο πόσο σου κόστισε συνολικά το πακέτο? Γιατί βλέπω ότι είναι από Αμερική και έχει τιμή 205$, άρα λογικά θα πλήρωσες κάτι και στο τελωνείο. Κάποια στιγμή θέλω κι εγώ να το πάρω αλλά Ελλάδα βλέπω κοστίζει 259 ευρώ.
Ευχαριστώ.
MacBook Pro 13.3" 2.3GHz Intel Core i5 (Early 2011)
Μπάμπη δε πλήρωσα τίποτα για τελωνείο γιατί μου το στειλε με το αμερικάνικο ταχυδρομείο (USPS).Οπότε πλήρωσα μόνο 20$ έξοδα αποστολής.Σύνολο 163 ευρώ, δηλαδή γλύτωσα 100 ευρώ!
Ουσιαστικά αυτός όπως μπορείς να δεις στο λινκ, τα αγοράζει σε τιμές applestore αμερικής και σου κάνει και έκπτωση 40$+φόρους.Απλά στην ευρώπη ο φόρος είναι πιο μεγάλος και συνεπώς και οι τιμές κατα πολύ τσιμπιμένες!
Υ.Γ: Μη ξεχάσεις οτι μπορείς να ενεργοποιήσεις το applecare μέχρι και ένα χρόνο απο την αγορά του μακ σου(βλ. εδώ).
Τελευταία επεξεργασία: 31-03-2011 στις 14:26.
Και με USPS πληρώνεις φόρο (ανάλογα τα κέφια τους, την τιμή, μέγεθος του δέματος. ειδικά αν είναι ασφαλισμένο σε γδέρνουν κανονικά). Τελευταία έχουν ξεσκιστεί. Πήρα κάτι nike $80 την περασμένη εβδομάδα και ήθελαν 37ευρώ δασμούς! Οπότε μόνο από Ε.Ε. Για το apple care με ένα μαιλ των κωδίκων από αξιόπιστο seller καθάρισες
Γίνεται να βάλεις us apple care σε mac που έχει αγοραστεί στην Ελλάδα; Αυτό δεν το γνώριζα, ειχα την εντύπωση οτι δεν γίνεται
Περνάει από το τελωνείο των ΕΛΤΑ, χωρίς χρεώσεις για αμοιβή εκτελωνιστού και για αποθήκευτρα όπως λέει και ο οδηγός του iGiorgio.Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δε το γνωρίζω.
Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.Το μακ μου είναι αγορασμένο απο αμερική πάντως.Καλύτερα να το ρωτήσει πρώτα κάποιος και μετά να προχωρήσει σε ενδεχόμενη παραγγελία.
φυσικα και γινεται. εγω το αγορασα απο αμερικη και το mac μου ειναι απο ελλαδα. παιδια μιλησα με την apple και το applecare μπορει να αγοραστει απο οπουδηποτε και ισχυει κανονικα στην ελλαδα γιατι υπαρχουν εξουσιοδοτημενα service. επισης μου ειπαν και το applecare για ipad ισχυει κανονικα στην ελλαδα.
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
φυσικα και γινεται. εγω το αγορασα απο αμερικη και το mac μου ειναι απο ελλαδα. παιδια μιλησα με την apple και το applecare μπορει να αγοραστει απο οπουδηποτε και ισχυει κανονικα στην ελλαδα γιατι υπαρχουν εξουσιοδοτημενα service. επισης μου ειπαν και το applecare για ipad ισχυει κανονικα στην ελλαδα.
Καλησπερα.
το μηχανημα μου το αγορασα στισ 10-4-10 και σημερα αγορασα την applecare αλλα για την ενεργοποιηση πρεπει να παρω τηλ αλλα αυτοι δεν δουλευουν σαββατο
πως μπορω να το δηλωσω;
μπορω να το δηλωσω την δευτερα;θα εχει περασει η προθεσμια.
Δεν νομίζω να το δεχτούν αν το κάνεις τη Δευτέρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ενεργοποιήσεις on-line δηλώνοντας ως χώρα διαμονής United States και βάλεις μια αντίστοιχη ψεύτικη διεύθυνση.
και πως βρισκω postal code σωστο?
δεν μπορω να το κανω
Bookmarks