+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 25 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 15 22 23 24 25 26 27 28 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 241 έως 250 από 279

Θέμα: Apple Care

1. Top - #241

Προεπιλογή Re: Apple Care

φυσικα και γινεται. εγω το αγορασα απο αμερικη και το mac μου ειναι απο ελλαδα. παιδια μιλησα με την apple και το applecare μπορει να αγοραστει απο οπουδηποτε και ισχυει κανονικα στην ελλαδα γιατι υπαρχουν εξουσιοδοτημενα service. επισης μου ειπαν και το applecare για ipad ισχυει κανονικα στην ελλαδα.
    Quote Originally Posted by guzel View Post
    Και με USPS πληρώνεις φόρο (ανάλογα τα κέφια τους, την τιμή, μέγεθος του δέματος. ειδικά αν είναι ασφαλισμένο σε γδέρνουν κανονικά). Τελευταία έχουν ξεσκιστεί. Πήρα κάτι nike $80 την περασμένη εβδομάδα και ήθελαν 37ευρώ δασμούς! Οπότε μόνο από Ε.Ε. Για το apple care με ένα μαιλ των κωδίκων από αξιόπιστο seller καθάρισες

Γίνεται να βάλεις us apple care σε mac που έχει αγοραστεί στην Ελλάδα; Αυτό δεν το γνώριζα, ειχα την εντύπωση οτι δεν γίνεται

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

φυσικα και γινεται. εγω το αγορασα απο αμερικη και το mac μου ειναι απο ελλαδα. παιδια μιλησα με την apple και το applecare μπορει να αγοραστει απο οπουδηποτε και ισχυει κανονικα στην ελλαδα γιατι υπαρχουν εξουσιοδοτημενα service. επισης μου ειπαν και το applecare για ipad ισχυει κανονικα στην ελλαδα.
    Quote Originally Posted by guzel View Post
    Και με USPS πληρώνεις φόρο (ανάλογα τα κέφια τους, την τιμή, μέγεθος του δέματος. ειδικά αν είναι ασφαλισμένο σε γδέρνουν κανονικά). Τελευταία έχουν ξεσκιστεί. Πήρα κάτι nike $80 την περασμένη εβδομάδα και ήθελαν 37ευρώ δασμούς! Οπότε μόνο από Ε.Ε. Για το apple care με ένα μαιλ των κωδίκων από αξιόπιστο seller καθάρισες

Γίνεται να βάλεις us apple care σε mac που έχει αγοραστεί στην Ελλάδα; Αυτό δεν το γνώριζα, ειχα την εντύπωση οτι δεν γίνεται

2. Top - #242
    MacLifer
    Όνομα
    NIKOLAOS

Καλησπερα.

το μηχανημα μου το αγορασα στισ 10-4-10 και σημερα αγορασα την applecare αλλα για την ενεργοποιηση πρεπει να παρω τηλ αλλα αυτοι δεν δουλευουν σαββατο
    πως μπορω να το δηλωσω;
    μπορω να το δηλωσω την δευτερα;θα εχει περασει η προθεσμια.

3. Top - #243
    MacLifer flameboy's Avatar
    Όνομα
    George

Δεν νομίζω να το δεχτούν αν το κάνεις τη Δευτέρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ενεργοποιήσεις on-line δηλώνοντας ως χώρα διαμονής United States και βάλεις μια αντίστοιχη ψεύτικη διεύθυνση.

4. Top - #244
    MacLifer
    Όνομα
    NIKOLAOS

και πως βρισκω postal code σωστο?
    δεν μπορω να το κανω

5. Top - #245

Καλησπέρα, μετά από μια μικρή ταλαιπωρία ενεργοποίησα το applecare protection plan , αλλά τώρα πως κατεβάζω το techtool? τα link που είδα σε προηγούμενα post δεν μου βγάζουν κάτι...

6. Top - #246

Το έχει σταματήσει η Apple. Στα πακέτα τουλάχιστον.

7. Top - #247

μεχρι ποτε μπορει να ενεργοποιησει καποιος την υπηρεσια της επεκτασης εγγυησης?

8. Top - #248

μεχρι και την τελευταια μερα της ληξης του 1ου χρονου εγγυησης

9. Top - #249

Το περασμένο καλοκαίρι μου έκαναν δώρο το iPad από Καναδά, μαζί με Apple Care για ένα χρόνο επιπλέον. Μπορώ να το ενεργοποιήσω και να ισχύει εδώ ?
    ...once you go Mac, you never go back....

Το διαβαζα και δεν το πιστευα,αλλα τωρα το ζω!

10. Top - #250
    MacLifer SteliosD's Avatar
    Όνομα
    Στέλιος

Ναι μπορείς.Εγώ πήρα applecare απο αμερική μέσω ebay και δουλεύει κανονικά.Έχει παγκόσμια κάλυψη η εγγύηση.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 25 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 15 22 23 24 25 26 27 28 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Εκδηλώσεις] Apple Solutions Day - Open Day ολοκληρωμένων, επαγγελματικών λύσεων της Apple
    By MacLife.gr in forum Σεμινάρια, Εκδηλώσεις & Δελτία Τύπου
    Απαντ: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-2009, 14:44
  2. Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-2008, 10:16

Δικαιώματα Δημοσίευσης