Ο προβληματισμός μου δεν είναι το αν θα ισχύει η εγγύηση, αλλά αν θα υπάρχει πρόβλημα επειδή το iPad ήρθε από άλλη χώρα και μάλιστα πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Ο προβληματισμός μου δεν είναι το αν θα ισχύει η εγγύηση, αλλά αν θα υπάρχει πρόβλημα επειδή το iPad ήρθε από άλλη χώρα και μάλιστα πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
...once you go Mac, you never go back....
Το διαβαζα και δεν το πιστευα,αλλα τωρα το ζω!
Απο τη στιγμή που η εγγύηση ισχύει παντού η κοινή λογική λέει οτι δεν υπάρχει θέμα.Είναι σαν να ζούσες στον Καναδά και μετά μετακόμισες Ελλάδα.Ας απαντήσει και κάποιος άλλος για πιο σίγουρα..
Κανένα πρόβλημα απολύτως..!!!
Ευχαριστώ πολύ !
...once you go Mac, you never go back....
Το διαβαζα και δεν το πιστευα,αλλα τωρα το ζω!
Αγόρασα κι εγώ το apple care από Αμερική.Κάπου σε ένα ποστ διάβασα πως αν δεν βρουν ελάττωμα ή βλάβη χρεώνουν τα μεταφορικά.Ισχύει όντως;
imac 27 i5 quad 2.8 8GB,macbookpro 15 i7 2.2
iphone4 32GB
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το AppleCare:
Αγόρασα 1-7-2010 έναν imac και ξέχασα να αγοράσω εγκαίρως το AppleCare.
Στη σελίδα του Support της Apple μου λέει το εξής: You may be able to buy an AppleCare Protection Plan to extend coverage to 3 years from your hardware product purchase date, but you must do so before 09 July 2011.
Μάλλον στις 9-7-2010 είχα κάνει το registration του imac.
Με συμβουλεύετε να αγοράσω και να προσπαθήσω να ενεργοποιήσω το applecare? Ή θα μου πει εκ των υστέρων ότι δεν γίνεται;
Ζητάνε φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς κατά την ενεργοποίηση;;;
Δηλαδή αν το applecare είναι ενεργοποιημένο για 3 χρόνια, και στο 3ο χρόνο συμβεί κάτι, και δεν θυμάσαι κωδικό απο applecare και έχεις πετάξει τη συσκευασία, τι γίνεται; Δεν θα έχεις εγγύηση;
MacBook Pro 15 i5 2,4Ghz, iPhone 4 16GB White, iPad 16GB 3G
Ο κωδικός χρειάζεται μόνο κατά την ενεργοποίηση την πρώτη φορά.
Οπότε θα είσαι καλυμμενος απο το site της apple. Ούτε κωδικούς και κουτιά, ούτε τίποτα;
MacBook Pro 15 i5 2,4Ghz, iPhone 4 16GB White, iPad 16GB 3G
Αν είναι αγορασμένο από επίσημο μεταπωλητή και όχι από το eBay, ναι, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν είναι από το eBay, υπάρχει πιθανότητα να σου ζητήσουν κάποια στιγμή το αυτοκόλλητο με τον κωδικό.
Bookmarks