Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις!!!
Τελικα εκανα παραγγελια απο το egalaxy !!!!!
Τωρα ελπιζω να κανω σωστη τοποθετηση......!!χαχαχα!!
**Κατι ακυρο επι του θεματος....ειδα σε αλλο post περι θηκων...συγκεκριμενα για την εταιρεια vaja....κ επειδη κ εκει ειχα το προβλημα παραγγελιας..πετυχα θηκες,οχι βεβαια ολα τα μοντελα, επισης στο egalaxy....που μπορουν επισης απ'οτι διαβασα να κανουν παραγγελια βαση τα δικα σου δεδομενα!!!!***
Ευχαριστω κ παλι!!!!!!
Την έβαλα στο iPhone 3G μου πριν ένα χρόνο. Το + είναι ότι δεν γρατζουνιέται με τίποτα το τηλ. επίσης άλλο ένα + δεν προσθέτει όγκο.
τώρα τα (-)
Προσωπικά θα έβαζα ένα τέλειο 10άρι αν δεν είχε το πρόβλημα με τις καμπύλες (και γι' αυτό δεν πήρα invisible shield για το macbook unibody μου, βάλε-βγάλε στην τσάντα θα ξεκολλούσε και θα γέμιζε σκόνη-βρωμιά).
- Η μεμβράνη είναι σχετικά "παχυά", δεν εφαρμόζει τέλεια στις τόσο ωραίες καμπύλες (ακόμα και με την τεχνική της παλάμης), και αν ξεκολλήσει σε μια γωνία μαζεύει βρωμιά και σιγά σιγά ξεκολλάει.
- Δεν προστατεύει ΚΑΘΟΛΟΥ από κραδασμούς (τουλάχιστον οι hard cases ακόμα και οι λεπτές προστατεύουν λιιιιιίγο - αν και οι silicon είναι οι καλύτερες για αυτό).
- Το feel της touch screen με τη συγκεκριμένη μεμβράνη είναι λίγο crappy, το δάκτυλο δεν "γλυστράει" στην οθόνη, κολλάει και νιώθεις ότι το παχύ της στρώμα (σαν να πιέζεις την μεμβράνη) τουλάχιστον στην αρχή, μέχρι να το συνηθίσεις.
Για όσους πιστεύουν ότι "το έχουν" με την τοποθέτηση, θα πρότεινα το πίσω μέρος της invisible shield και ένα απλό screen protector λεπτό για την οθόνη.
My 2 cents.
Πωλείται μόνο η πίσω μεμβράνη (0χι της οθόνης)
Πιστεύω οτι μποροστά δεν χρειάζεται καθόλου. Εγώ το έχω λίγο καιρό και έχει γρατσουνιστεί από πίσω όπως το ακουμπάω κατω.
Μήπως υπάρχει και κάποιο ανάλογο προιόν μόνο για την πίσω όψη;
Την συγκεκριμενη την εχω και εγω τωρα στο iphone μου αλλα ναι μεν προστατευει απο γρατζουνιες αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος παραπανω μαζευει βρωμιες στις γωνιες αλλα και γιαλιζει παρα πολυ η συσκευη ....θα το βγαλω συντομα...
Eγώ πήρα αυτό το shield για το ΜΒΡ μου.
Πάντως μην ανησυχείτε για το τζάμι. Δεν γρατζουνιέται με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!
Την ειχα κι εγω ενα διαστημα στο λευκο 3GS μου, και εγινε χαλια. Εχει αλλαξει χρωμα απο τις βρωμιες, και εγινε σαν γαλαζια! (πιθανον και απο τις τσεπες των τζην) Στα μικρα κενα που δεν καλυπτε το iphone φαινοταν η διαφορα απιστευτα! Κατα τ'αλλα εμεινα ευχαριστημενος απο την ανθεκτικοτητα της, αλλα την συστηνω μονο για ΜΑΥΡΑ iphone...
Apple και δεν ειμαι καλα!!!
Έχω αλλάξει 3 invisible shield στο iPhone μου, χάρη στην πολιτικής της εταιρείας που αν σου χαλάσει την στέλνεις πίσω και σου στέλνουν καινούρια. Τη δική μου την πήρα κατ' ευθείαν απ' αυτούς. Είχα πάρει 3 συνολικά και μου είχε βγει πολύ πιο φτηνά από οπουδήποτε στην Ελλάδα, μισή τιμή!
Το πέρασμα είναι μπελάς. Πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή για να την περάσετε σωστά. Θέλει περίπου ΜΙΑ ΩΡΑ ενασχόληση με τη συσκευή, μέχρι να κολλήσουν καλά όλες οι καμπύλες. Στο τέλος όμως κολλάνε, απλά θέλει υπομονή. Όσο καλύτερακολλήσουν οι καμπύλες, τόσο πιο δύσκολα θα μαζέψει χνούδια και σκόνες με αποτέλεσμα το ξεκόλλημα.
Το πρόβλημα με τη συγκέντρωση βρώμας στις άκρες όντως υφίσταται. Προσωπικά, έχω βάλει την invisible shield και από πάνω μια θήκη σιλικόνης. Μεγαλώνει το iPhone έτσι, αλλά ούτε από πεσίματα έχει ανάγκη, ούτε από πετραδάκια που συνήθως σφηνώνουν ανάμεσα στην θήκη και στη συσκευή και το γρατζουνάνε. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό, η invisible shield δεν μαζεύει χνούδια και σκόνες στα επικίνδυνα σημεία.
Bookmarks