+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 37

Θέμα: iPhone 3G “Invisible Shield”

1. Top - #21
    MacLifer

Προεπιλογή Απάντηση: iPhone 3G “Invisible Shield”

Quote Originally Posted by Μιχάλης Σ. View Post
    Καλώς όρισες στο φόρουμ του MacLife.gr!

Κάποιο διαδικτυακό κατάστημα ελληνικό έχει τις συγκεκριμένες ζελατίνες αλλά δεν θυμάμαι ποιό. Αν το βρώ θα το γράψω. Επίσης απ΄ότι ξέρω είναι διαθέσιμες και στα Public.
    http://www.egalaxy.gr/productdesc.php?id=1355

http://twiinshop.gr/index.php?target...ategory_id=339

2. Top - #22

Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις!!!
    Τελικα εκανα παραγγελια απο το egalaxy !!!!!
    Τωρα ελπιζω να κανω σωστη τοποθετηση......!!χαχαχα!!

**Κατι ακυρο επι του θεματος....ειδα σε αλλο post περι θηκων...συγκεκριμενα για την εταιρεια vaja....κ επειδη κ εκει ειχα το προβλημα παραγγελιας..πετυχα θηκες,οχι βεβαια ολα τα μοντελα, επισης στο egalaxy....που μπορουν επισης απ'οτι διαβασα να κανουν παραγγελια βαση τα δικα σου δεδομενα!!!!***

Ευχαριστω κ παλι!!!!!!

3. Top - #23

Quote Originally Posted by stevenPro View Post
    Δεν ψεκάζεις στη συσκευή αλλά στην μεμβράνη. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα και εμένα δεν μου καθόταν πολύ καλά (σχετικά με το υγρό) αλλά διαπίστωσα έπειτα οτι το συγκεκριμένο βοηθάει στην εφαρμογή της μεμβράνης στο κινητό. Επίσης διαπίστωσα οτι διαφέρει πάρα πολύ απο τις κοινές μεμβράνες αφου η συγκεκριμένη γίνεται ένα με τη συσκευή.
    Την έβαλα στο iPhone 3G μου πριν ένα χρόνο. Το + είναι ότι δεν γρατζουνιέται με τίποτα το τηλ. επίσης άλλο ένα + δεν προσθέτει όγκο.

τώρα τα (-)
    1. Η μεμβράνη είναι σχετικά "παχυά", δεν εφαρμόζει τέλεια στις τόσο ωραίες καμπύλες (ακόμα και με την τεχνική της παλάμης), και αν ξεκολλήσει σε μια γωνία μαζεύει βρωμιά και σιγά σιγά ξεκολλάει.
    2. Δεν προστατεύει ΚΑΘΟΛΟΥ από κραδασμούς (τουλάχιστον οι hard cases ακόμα και οι λεπτές προστατεύουν λιιιιιίγο - αν και οι silicon είναι οι καλύτερες για αυτό).
    3. Το feel της touch screen με τη συγκεκριμένη μεμβράνη είναι λίγο crappy, το δάκτυλο δεν "γλυστράει" στην οθόνη, κολλάει και νιώθεις ότι το παχύ της στρώμα (σαν να πιέζεις την μεμβράνη) τουλάχιστον στην αρχή, μέχρι να το συνηθίσεις.
    Προσωπικά θα έβαζα ένα τέλειο 10άρι αν δεν είχε το πρόβλημα με τις καμπύλες (και γι' αυτό δεν πήρα invisible shield για το macbook unibody μου, βάλε-βγάλε στην τσάντα θα ξεκολλούσε και θα γέμιζε σκόνη-βρωμιά).

Για όσους πιστεύουν ότι "το έχουν" με την τοποθέτηση, θα πρότεινα το πίσω μέρος της invisible shield και ένα απλό screen protector λεπτό για την οθόνη.

My 2 cents.

4. Top - #24

Πωλείται μόνο η πίσω μεμβράνη (0χι της οθόνης)

Πιστεύω οτι μποροστά δεν χρειάζεται καθόλου. Εγώ το έχω λίγο καιρό και έχει γρατσουνιστεί από πίσω όπως το ακουμπάω κατω.

Μήπως υπάρχει και κάποιο ανάλογο προιόν μόνο για την πίσω όψη;

5. Top - #25
    MacLifer Blane's Avatar
    Όνομα
    Νάσος

Προεπιλογή Απάντηση: iPhone 3G “Invisible Shiled” Review

Quote Originally Posted by Μιχάλης Σ. View Post
    Μόνο μέσω παραγγελίας από την ιστοσελίδα της Zagg.
    Καλησπέρα και από μένα,

έχω την εντύπωση πως είδα το προϊόν στα καταστήματα Fnac στη Γλυφάδα.Αν θέλει κάποιος μπορεί να ρίξει μια ματιά...
    MacBook Pro 15" MC118GR/A - iPhone 3G 8Gb - iPod Classic 80Gb Black

♥ -> 

6. Top - #26
    MacLifer Carpe_Diem_Rj's Avatar
    Όνομα
    Panagiotis

Την συγκεκριμενη την εχω και εγω τωρα στο iphone μου αλλα ναι μεν προστατευει απο γρατζουνιες αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος παραπανω μαζευει βρωμιες στις γωνιες αλλα και γιαλιζει παρα πολυ η συσκευη ....θα το βγαλω συντομα...

7. Top - #27
    MacLifer Katana's Avatar
    Όνομα
    Αλέξανδρος

Eγώ πήρα αυτό το shield για το ΜΒΡ μου.

8. Top - #28
    Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Πάντως μην ανησυχείτε για το τζάμι. Δεν γρατζουνιέται με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

9. Top - #29
    MacLifer dj_vts's Avatar
    Όνομα
    Βασίλης

Την ειχα κι εγω ενα διαστημα στο λευκο 3GS μου, και εγινε χαλια. Εχει αλλαξει χρωμα απο τις βρωμιες, και εγινε σαν γαλαζια! (πιθανον και απο τις τσεπες των τζην) Στα μικρα κενα που δεν καλυπτε το iphone φαινοταν η διαφορα απιστευτα! Κατα τ'αλλα εμεινα ευχαριστημενος απο την ανθεκτικοτητα της, αλλα την συστηνω μονο για ΜΑΥΡΑ iphone...
    Apple και δεν ειμαι καλα!!!

10. Top - #30

Έχω αλλάξει 3 invisible shield στο iPhone μου, χάρη στην πολιτικής της εταιρείας που αν σου χαλάσει την στέλνεις πίσω και σου στέλνουν καινούρια. Τη δική μου την πήρα κατ' ευθείαν απ' αυτούς. Είχα πάρει 3 συνολικά και μου είχε βγει πολύ πιο φτηνά από οπουδήποτε στην Ελλάδα, μισή τιμή!

Το πέρασμα είναι μπελάς. Πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή για να την περάσετε σωστά. Θέλει περίπου ΜΙΑ ΩΡΑ ενασχόληση με τη συσκευή, μέχρι να κολλήσουν καλά όλες οι καμπύλες. Στο τέλος όμως κολλάνε, απλά θέλει υπομονή. Όσο καλύτερακολλήσουν οι καμπύλες, τόσο πιο δύσκολα θα μαζέψει χνούδια και σκόνες με αποτέλεσμα το ξεκόλλημα.

Το πρόβλημα με τη συγκέντρωση βρώμας στις άκρες όντως υφίσταται. Προσωπικά, έχω βάλει την invisible shield και από πάνω μια θήκη σιλικόνης. Μεγαλώνει το iPhone έτσι, αλλά ούτε από πεσίματα έχει ανάγκη, ούτε από πετραδάκια που συνήθως σφηνώνουν ανάμεσα στην θήκη και στη συσκευή και το γρατζουνάνε. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό, η invisible shield δεν μαζεύει χνούδια και σκόνες στα επικίνδυνα σημεία.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-2009, 11:04
  2. “Sky” & “Wood” Custom Dock
    By iGiorgio in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-2009, 09:16
  3. Απαντ: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-2009, 10:29
  4. Απαντ: 2