+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4
Αποτελέσματα 31 έως 37 από 37

Θέμα: iPhone 3G “Invisible Shield”

1. Top - #31

Προεπιλογή Απάντηση: iPhone 3G “Invisible Shield”

Ίσως το καλύτερο θα ήταν να έχει κανείς την πολυτέλεια να το αγοράζει και να το κυκλοφορεί χωρίς προστασία και απλά με κάθε ατύχημα να το αντικαθηστά. Περιμένω να φύγει η κρίση για να αρχίσω να το εφαρμόζω γιατί από θήκες γενικά μόνο κάποιες gen από το ebay αξίζουν τον κόπο για τα λεφτά τους.

2. Top - #32

Και η αποροια...
    οταν με το καλο θελουμε μετα απο καιρο να αλλαξουμε shield, υπαρχει περιπτωση να αφησει σημαδι στην οθονη η κολλα;
    -Macbook Pro 15.4" 2.53GHz Intel Core 2 Duo, 4GB Ram, 250GB HDD 5400 rpm, OS X v10.6 Snow Leopard
    -iPhone 3G 8gb

3. Top - #33
    MacLifer stayros's Avatar
    Όνομα
    Σταυρος

Quote Originally Posted by LeeMac View Post
    Και η αποροια...
    οταν με το καλο θελουμε μετα απο καιρο να αλλαξουμε shield, υπαρχει περιπτωση να αφησει σημαδι στην οθονη η κολλα;
    οχι δεν αφηνει κανενα σημαδι.
    I like two kinds of music: Heavy & Metal
    imac20"macbook/unibody13"iphone3g
    http://www.flickr.com/photos/stayrarg/

4. Top - #34
    Editor 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Για μένα δεν υπάρχει καλύτερη προστασία απο τις Invisible Shields... Είχα πρωτοαγοράσει μία για το iPhone 1ης γενιάς (ύστερα από δοκιμές πολλών και διαφόρων θηκών..) και από τότε απέκτησαν Invisible Shield το iPod Shuffle 1GB, αργότερα το iPod Nano 8GB. Μετά ακολούθησε το iPhone 3G και τέλος το iPhone 3GS... Όπως καταλαβαίνετε τις χρησιμοποιώ αρκετο καιρό (+3 χρόνια). Από την εμπειρία μου τα υπέρ και τα κατά:

Υπέρ:

-Δε πρόκειται με τίποτα όμως να σου γρατζουνιστεί η συσκευή σου.
    -Αυξάνει την τριβη της συσκευής οπότε το κάνει πιο δύσκολο να σου γλυστρίσει μέαα από τα χέρια.
    -Δεν αλλάζει το μέγεθος της συσκευής (τουλάχιστον όχι αισθητά όπως οι άλλες θήκες)
    -Είναι η μόνη "θήκη", ή μάλλον να πω προστασία γιατί ουσιαστικά δεν είναι θήκη, η οποία νιώθω 100% σίγουρος ότι δε θα μου προκαλέσει η ίδια ζημιά στη συσκευή μου.

Κατά:

-Μαζεύει σκόνη και βρωμιά (ιδίως αν σου έχουν ξεκολλήσει οι γωνίες). Όμως μπορείς με ένα ψαλίδι να κόψεις το χαλασμένο κομάτι και να ξανακολλήσεις καλύτερα την γωνία.
    -Θέλει πολύ υπομονή για να την βάλεις όντως καλά.
    -Δυστυχώς και το 1mm που σου παχαίνει την συσκευή είναι αρκετό ώστε να μην μπορείς να συνδιάσεις την συσκευή σου με κάποια άλλη θήκη (παρά μόνο με θήκες σιλικόνης), η οποία προφανώς έχει σχεδιαστεί χωρίς να έχει υπολογιστεί αυτό το έξτρα πάχος. Αυτό έχει σαν συνέπεια είτε να μην κουμπώνει είτε να κουμπώνει με τρομερή δυσκολία που σημαίνει ότι θα χαλάσεις την Invisible Shield σου με το βάλε βγάλε.

ΥΓ1:Με αυτό το πρόβλημα ήρθα αντιμέτωπος όταν αγόρασα αυτή τη βάση για το αυτοκίνητο. Παρατήρησα όμως ότι "πιάνει" το κινητό από τις 4 γωνίες του μόνο και πουθενά αλλού. Οπότε με ένα ψαλίδι έκοψα τα 4 "αυτάκια" του πίσω μέρους της Invisible Shield και φυσίκα κουμπώνει μια χαρά τώρα. Και έτσι γλύτωσα και απο την βρώμα των γωνιών (μια και καλή από ότι φαίνεται..) 2 σε 1 μου βγήκε λοιπόν (κάτι σαν το Wash & Go:P)
    ΥΓ2: Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κρατήσει μια Invisible Shield πάνω σε συσκευή μου ήταν 1,5 χρόνος και εννοειται ότι με το που την έβγαλα για να την αντικαταστήσω με μια καινούργια έκανα το τεστ με το στυλό. Αποτέλεσμα: Από την πολύ δύναμε μου έσπασε η μύτη από το στυλό και δε κατάφερα να την τρυπίσω...
    ΥΓ3: Δεν ξέρω αν τα έχετε δει (γιατί κοντεύουν να χρονίσουν κιόλας) αλλά έχουν βγάλει και τα ZaggSkins τα οποία είναι Invisible Shield μόνο που μπορείς να του βάλεις όποια φωτό θες εσύ επάνω και στα στέλνουν έτοιμα τυπωμένα!! Οπότε αντί να είναι διαφανή γίνονται τελείως προσωπικά..!!! Τέλος θέλω να πω ότι υποτίθεται ότι μπαίνουν πιο έυκολα από την Invisible Shield και χωρίς να χρησιμοποιείς κάποιο υγρό.
    Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το δικό μου ZAGGskin το οποίο θέλω να ελπίζω θα βρω χρόνο να τοποθετήσω σήμερα.

5. Top - #35
    Editor 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Χθες βρήκα το χρόνο τελικά για να βάλω την καινούργια μου ZAGGSkin (που ουσιαστικά είναι μια Invisible Shield καρα-visible λόγω του ότι μπορείς να τυπώσεις πάνω της όποια εικόνα/φωτό σου θες)...

Υπέρ vs. Κατά..

Στα υπέρ ισχύουν όλα όσα ίσχυαν και για την Invisible Shield συν:
    - Το κινητό σου γίνεται τελείως προσωπικό (πόσο μάλλον αν βάλεις την φάτσα σου :P)
    - Η τοποθέτηση της δεν έχει καμία σχέση με την τοποθέτηση της Invisible Shield. Ήταν τουλάχιστον γελοία σε σχέση με τον κόπο και το χρόνο που χρειαζόταν να βάλει κάποιος σωστά μια Invisible Shield. Σε λιγότερο από 5' την είχα τοποθετήσει.
    *Δεν χρειάζεται κάποιο υγρό (ούτε για τα χέρια σου, ούτε για την συσκευή).
    *Λόγω του ότι είναι τυπωμένη δεν φαίνεται κάποιο αποτύπωμα που μπορείς να αφήσεις άθελα σου στην προσπάθεια να την τοποθετήσεις (αυτός είναι ένας από τους λόγους που δε χρειάζεται και το υγρό).
    * Φάινεται να είναι από 2 ή 3 διαφορετικές στρώσεις (layers), άρα ακόμα πιο ανθεκτική. Η επίφάνεια που κολλάει στο πίσω μέρος της συσκευής έχει αλλάξει τελέιως. Είναι πιο "αφράτη", πιο μαλακιά, πιο κολλώδης. Φαίνεται να έχει κάτι σαν πόρους που βοηθούν στον να "βεντουζάρει" καλύτερα πάνω στην συσκευή. Επίσης ίσως αυτοι οι "πόροι" είναι η αιτία που την βοηθούν να ξεκολλάει και να ξανακολλάει (σύμφωνα με την Zagg μπορείς να την ξεκολλήσεις και να την ξανακολλήσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και για πόσες φορές, πάντως έχω κρατήσει την επιφάνεια που ήταν αρχικά κολλημένη ώστε σε περίπτωση που θέλω να την αλλάξω, να την ξανακολλήσω εκεί για να μην χάσει την κόλλα της). Τώρα ή από την άλλη πλευρά της έχει τυπωμένη την εικόνα που έχεις διαλέξει ή υπάρχει μια καινούργια στρώση με τυπωμένη την εικόνα που έχεις διαλέξει. Τέλος η τελευταία στρώση πάνω από όλα αυτά ειναι μια Invisible Shield, ώστε να μην σου γρατζουνιέται όχι μόνο η συσκευή αλλά και η εικόνα σου.

Στα κατά τώρα:
    - Δε μπορώ να σας πω για σκόνη και βρωμιά μιας και μόλις την έβαλα. Πάντως φαίνεται ότι κολλάει πολύ πιο καλά και πιστεύω πως δε θα πιάνει σε τέτοιο βαθμό που έπιανε η Invisible Shield.
    - Η τοποθέτηση της είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη. Ακομα και οι γωνίες και οι καμπύλες ήταν παιχνιδάκι.
    - Ίσως το κάνει 1,5mm πιο παχύ τώρα, οπότε ισχύουν τα ίδια εδώ.
    - Κανείς και πουθενά δε σου λέει ότι στο πλαίσιο/περίγραμα που σου εμφανίζει όταν αρχίζεις την διαδικασία να φτίαξεις μία custom ZAGGSkin ο χώρος του πλαισίου/περιγράμματος που δε θα καλύψεις με την φωτογραφία/εικόνα που έχεις διαλέξει θα έιναι τυπωμένος άσπρος και όχι διαφανής όπως είχα υπολογίσει εγώ. Έτσι ενώ εγώ είχα υπολογίσει το κομμάτι της ZAGGSkin που θα έπεφτε πάνω στο αλουμινένιο πλαίσιο (bezel) του iPhone να μην έχει φωτό οπότε να είναι διαφανές, μου ήρθε άσπρο. Αν και δε φαίνεται πολύ άσχημο (επειδή πάντα ήθελα το άσπρο iPhone :P μάλλον) όπως θα δείτε και στις φωτος, όφειλα να σας το πω και να το βάλω στα κατά.

Τις φωτό που τράβηξα τις ανέβασα εδώ. Θα επιτρέψω και το download των φωτός για να μπορείται να τις δείτε μεγαλύτερες.

6. Top - #36
    MacLifer
    Όνομα
    Κωστής

Προεπιλογή iPhone 3G ?Invisible Shield?

Quote Originally Posted by 8u88l3 View Post
    Χθες βρήκα το χρόνο τελικά για να βάλω την καινούργια μου ZAGGSkin
    Ευχαριστούμε για την περιγραφή! Έχω την παλιά zagg και έλεγα να πάρω την καινούργια!ακόμα δεν έχω βρει ένα σχέδιο που να μου αρέσει για να προχωρήσω στην αγορά της!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    iPhone 3GS 32GB White iOS 4.0.2
    iPad Wifi 64GB iOS 3.2.1

7. Top - #37
    MacLifer esykas's Avatar
    Όνομα
    Στράτος

πέρασα και εγώ την μεμβράνη της zagg για το iphone 3G και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό 99,5% με την προσθήκη και της μπροστινής στην οθόνη και σκέφτομαι να την αφαιρέσω από εμπρός και να αφήσω την πίσω που ήταν και ο βασικός λόγος που την αγόρασα

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-2009, 11:04
  2. “Sky” & “Wood” Custom Dock
    By iGiorgio in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-2009, 09:16
  3. Απαντ: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-2009, 10:29
  4. Απαντ: 2