[/COLOR]
Δεν κάνει τίποτις… Τι εννοείς όμως μέσω του Time Capsule? Θέλεις το TC να μoιράζει Internet?[/QUOTE]
ναι. είναι καλύτερα να μοιράζει το tc ή να μοιράζει το modem-router?
[/COLOR]
Δεν κάνει τίποτις… Τι εννοείς όμως μέσω του Time Capsule? Θέλεις το TC να μoιράζει Internet?[/QUOTE]
ναι. είναι καλύτερα να μοιράζει το tc ή να μοιράζει το modem-router?
Αν κρατάς backup μέσω Time Machine στο TC τότε πιστεύω είναι καλύτερα μέσω του TC![]()
MacLife.gr
Πλέον δεν κρατάω back up εκεί διότι έχω βάλει τα πάντα στον wd live. (βέβαια πλέον νιώθω αρκετά ανασφαλής διότι με αυτόν τον τροπο δεν κρατάω buck up tou wd, αλλα είναι αδύνατον να κάνω back up τον wd μια που το tc κάνει back up μόνο ότι βλέπει στον mac)
Με αυτήν την λογική τι προτεινεις?
Τελευταία επεξεργασία: 13-01-2011 στις 00:31.
Εφόσον έχεις επιλέξει να κρατάς backup μέσω Time Machine στον WD Live (αν κατάλαβα σωστά) μπορείς περιοδικά να κρατάς και ένα backup στο Time Capsule… Έτσι κι αλλιώς το πρώτο κάνει λίγη ώρα… μετά δεν θα αργεί τόσο… και το ανανεώνεις που και που.. καλό είναι να έχεις δύο backup εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα με τους δύο δίσκους… Σαν κύριο όμως θα έχεις όποιο θέλεις….
Όχι το ΤC δεν μπορεί να κάνει backup άλλου δίσκου…
Μία ερώτηση… με Torrent Client ο WD συνεργάζεται καλά? (όσον αφορά το κομμάτι της αποθήκευσης αν έχεις ορίσει ως default προορισμό τα torrents να σώζονται σε αυτόν)
MacLife.gr
Η περίπτωση μου είναι λίγο πιο περίπλοκη (και μάλλον λάθος)
Έχω ένα μακ και ένα pc που και τα δυο βλέπουν έναν wd. Κανένα από τα δυο δεν έχει αρχεία παρά μόνο shortcuts φακέλων από τον wd (για να αποθηκεύω σε ένα σημείο και να μην ψάχνω σε ποιο από τα 2 αποθήκευσα τι). Έτσι το time capsule δεν κάνει κανένα bαckup αρχείων παρά μόνο του συστήματος (εάν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο πιο λειτουργικό pls do)
Κατεβάζω μόνο από rapidshare και δεν ξέρω την απόδοση του αναφορικά με τα torrents. Αλλά σε γενικές γραμμές (μπορεί να μην φτάνει τα 100 mbs) αλλά δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα.
Και για να είμαι στο topic… με όλα τα παραπάνω τι να κάνω με το modem-router απευθείας ή όχι στο tc?
Λοιπόν έχουμε 1 Mac+ 1 PC τα οποία βλέπουν δίκτυο απο το TC ή απο άλλο modem router?
MacLife.gr
Οπότε είναι μονόδρομος στο να καρφώσεις το modem-router στο TC...
Έτσι θα έχεις κοινό δίκτυο (και ασύρματο κοινό) και στα 2 μηχανήματα...
Γιατί αν αφήσεις μόνο του το TC και χρησιμοποιείς το modem-router τότε για το backup του Mac θα πρέπει να αλλάζεις δίκτυο αν χρησιμοποιείς ασύρματο ώστε να συνδέεται με το Mac. Είναι καλύτερα κατα τη γνώμη μου να έχεις ένα δίκτυο για όλα..
MacLife.gr
Καμία ιδέα με την συνδεσμολογία αυτή που περιέγραψα για να παίρνω και δεύτερο backup?δηλαδή να μπορώ να έχω τα αρχεία μου στο wd για να μπορώ να τα μοιράζω σε όλες τις σκευές και ταυτόχρονα να μπορώ να λειτουργήσω και το tc κάνοντας back up αρχεία υπάρχει? Διότι όπως πολύ σωστά είπες με την υπάρχουσα συνδεσμολογία δεν κάνω ¨δεύτερο¨backup.
Sorry που σε ζάλισα…
με 40 ευρω σου δινω ενα thomson tg585v7 (ασυρματο μοντεμ ρουτερ) και ενα crypto f360 (ενσυρματο μοντεμ ρουτερ)
Bookmarks