ενδιαφερομαι και γω για SSD.Απο που τον πηρες;Το bracket για 3,5 ηταν συνοδευτικο;
Υπαρχει δυνατοτητα να απομονωσεις μονο το λειτουργικο συστημα εκει ;
ενδιαφερομαι και γω για SSD.Απο που τον πηρες;Το bracket για 3,5 ηταν συνοδευτικο;
Υπαρχει δυνατοτητα να απομονωσεις μονο το λειτουργικο συστημα εκει ;
Από το e-shop τον πήραν. Bracket δεν υπάρχει συνοδευτικό, αν και πήρα ένα της OCZ το οποίο δεν κάνει για το Mac Pro και έτσι τον έβαλα κάτω από το SuperDrive. Και βέβαια μπορείς να έχεις μόνο το λειτουργικό στον SSD.
αυτο μπορει να γινει και οταν χρησιμοποιησεις το time machine για να επαναφερεις καποια αρχεια ή προγραμματα; δε στα πεταει ολα μαζι στο δισκο που χρησιμοποιεις;
Όχι δεν στα πετάει όλα, εσύ επιλέγεις τι και πώς.
Btw είμαστε πολύ offtopic.
καλησπέρα παιδιά , επειδή έχω και εγω εναν mac pro 2*3 Ghz Quad-Core και επάνω εχει την NVIDIA GeForce 8800 GT ,εχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με την Nvidia GTX 285?
να σημειώσω οτι η οθόνη μου είναι η 30 cinema display ,αξίζει να πάω σ αυτήν την αναβάθμιση ,θα δω διαφορά ?
Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις. Αν είναι να βλέπεις ταινίες (που λέει ο λόγος), όχι, δεν αξίζει.
ταινιες σε καρεκλα ! δεν βλεπονται φιλε μου δημητρη ετσι και αλλιώς !
απλός αυτο που ασχολουμε περισσότερο είναι με το photoshop κ φωτογραφιες ! και γενικα με video επεξεργασια ! φυσικα κανενα game και μουσικη
τωρα δεν ξερω αν με την Nvidia GTX 285 θα εχω καλύτερες επιδόσεις γενικά σαν απεικόνιση της οθόνης ?
Εννοείται ότι θα έχεις διαφορά. Πολύ μεγάλη μάλιστα σε σχέση με την 8800GT.
Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάς, εννοείτε θα δεις διαφορά. Και όπως λέει κ ο Χρήστος, πολύ μεγάλη σε σχέση με την 8800..Επίσης θεωρώ οτι η τιμή της είναι αρκετά καλή. Είμαι και εγώ σε σκέψη για την αγορά της για το γραφείο, μιας κ για το 3D θα είναι ένα μεγάλο boost σε σχέση με την απαράδεκτη GT120 -.-
Για την τιμή θα διαφωνήσω, θα μπορούσε να ήταν πιο φτηνή, δεν έχει κάτι που να δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα από την αντίστοιχη version για PC. Θα ήθελα και mini display port επειδή λιγουρεύομαι την Cinema Display και ο μόνος λόγος που δεν την παίρνω είναι ότι δεν έχει DVI input.
Bookmarks