+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 20

Θέμα: "Πυγολαμπίδα" στη βάση του Mac Mini!

Hybrid View

1. Top - #1
    App Developer greatst's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Προεπιλογή "Πυγολαμπίδα" στη βάση του Mac Mini!

Ο σχετικά χιουμοριστικός τίτλος θέτει ένα ... φιλοσοφικό(!) ερώτημα, μια απορία προς ικανοποίηση της περιέργειας μου!

Χθες παρατήρησα ότι όταν ο Mac Mini μου (late 2009) είναι κλειστός (έχει γίνει τερματισμός) αλλά το καλώδιο ρεύματος είναι κανονικά συνδεδεμένο, φωτίζει πολύ αχνά στη βάση του, στο ύψος της πρόσοψης αλλά κάτω από αυτήν: κάτω από το led του power και λίγο προς το κέντρο! Φαίνεται πολύ αχνά και μόνο σε συνθήκες συσκότισης! Όταν μάλιστα λειτουργεί ο υπολογιστής (οπότε και ανάβει και το led του power) τότε αυτός ο φωτισμός γίνεται λίγος ευρύτερος!

Περί τίνος πρόκειται;
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

2. Top - #2
    MacLifer
    Όνομα
    Μιχάλης

Προεπιλογή Απάντηση: "Πυγολαμπίδα" στη βάση του Mac Mini!

Quote Originally Posted by greatst View Post
    Ο σχετικά χιουμοριστικός τίτλος θέτει ένα ... φιλοσοφικό(!) ερώτημα, μια απορία προς ικανοποίηση της περιέργειας μου!

Χθες παρατήρησα ότι όταν ο Mac Mini μου (late 2009) είναι κλειστός (έχει γίνει τερματισμός) αλλά το καλώδιο ρεύματος είναι κανονικά συνδεδεμένο, φωτίζει πολύ αχνά στη βάση του, στο ύψος της πρόσοψης αλλά κάτω από αυτήν: κάτω από το led του power και λίγο προς το κέντρο! Φαίνεται πολύ αχνά και μόνο σε συνθήκες συσκότισης! Όταν μάλιστα λειτουργεί ο υπολογιστής (οπότε και ανάβει και το led του power) τότε αυτός ο φωτισμός γίνεται λίγος ευρύτερος!

Περί τίνος πρόκειται;
    Άμα βγάλεις το φις του ρευματος και το αφήσεις μεχρι να σβήσει το φως..και μετα το ξαναβάλεις(χωρις να ανοιξεις το μινι) ανάβει?

Λογικά μπορεί να ειναι καμμια λυχνια οτι δείχνει οτι περναει κάποιο ρευμα στην μητρική...πολλες μητρικές πλεον (PC) εχουν ενα λαμπακι τετοιο...μπορει να βάλαν και στο μινι...(υπόθεση).

3. Top - #3
    MacLifer leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Πιθανόν να είναι το λαμπάκι της μητρικής αν διαθέτει. Αν έχεις και καμία φωτογραφία να μας βάλεις ίσως το κατανοήσουμε καλύτερα.
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

4. Top - #4
    Όνομα
    Σταύρος

Quote Originally Posted by pathfinder View Post
    Άμα βγάλεις το φις του ρευματος και το αφήσεις μεχρι να σβήσει το φως..και μετα το ξαναβάλεις(χωρις να ανοιξεις το μινι) ανάβει?

Λογικά μπορεί να ειναι καμμια λυχνια οτι δείχνει οτι περναει κάποιο ρευμα στην μητρική...πολλες μητρικές πλεον (PC) εχουν ενα λαμπακι τετοιο...μπορει να βάλαν και στο μινι...(υπόθεση).
    Λογικό ακούγεται αυτό που λες! Πάντως ναι, ανάβει όταν είναι στο ρεύμα και σβήνει όταν βγει η μπρίζα.

Quote Originally Posted by leonbis2000 View Post
    Πιθανόν να είναι το λαμπάκι της μητρικής αν διαθέτει. Αν έχεις και καμία φωτογραφία να μας βάλεις ίσως το κατανοήσουμε καλύτερα.
    Ναι, λογικό είναι αυτό! Για φωτογραφία δύσκολα να το απεικονίσει! Εάν κανείς σας έχει mini θα καταλάβει τι εννοώ! Απλά είναι ... αρκετά σουρεαλιστικό! Χεχεχε
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

5. Top - #5
    MacLifer miky7's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

To Σάββατο που θα το έχω κι εγώ θα σου πω αν φεγγίζει...

6. Top - #6
    Όνομα
    Σταύρος

Quote Originally Posted by miky7 View Post
    To Σάββατο που θα το έχω κι εγώ θα σου πω αν φεγγίζει...
    Καλώς να το δεχτείς! Για ότι θα "φεγγίζει" δεν αμφιβάλω, το ερώτημα είναι γιατί το κάνει;

7. Top - #7
    MacLifer
    Όνομα
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by greatst View Post
    Καλώς να το δεχτείς! Για ότι θα "φεγγίζει" δεν αμφιβάλω, το ερώτημα είναι γιατί το κάνει;
    εχεις δίκιο μου το κάνει και σε μένα! κάποια λυχνια θα είναι δεν μπορει θα το ψάξω αμα μπορω!

8. Top - #8
    Όνομα
    Σταύρος

Εγώ το έψαξα στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα τίποτε! Μάλλον έχω μεγάλη παρατηρητικότητα και δεν το έχει παρατηρήσει πολύς κόσμος!

9. Top - #9

Ναι υπαρχει ειναι ο αισθητηρας φωτος και υπαρχει και στα Imac απο το 2006 τουλαχιστον που τον εχω και εγω. Εχει ενα φως που αναβει μονο σε συνθηκες απολυτου σκοτους...

Δεν ξερω ποια ειναι η πρακτικη αξια του αλλα ειναι ωραιο !
    Mensagem.....Mens Agitat molem

10. Top - #10
    Όνομα
    Σταύρος

Αισθητήρας φωτός; Έλα ντε! Ποια να είναι άραγε η (μελλοντική?) χρησιμότητα του; Χμ...

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 78
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-2012, 14:56
  2. αρχειο read me μου βγαζει ""αλλαμπουρνεζικα""
    By jimbakl in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-2009, 20:45
  3. Απαντ: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-2009, 07:06
  4. Απαντ: 2