+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 40

Θέμα: Apple TV - Αξίζει;

1. Top - #11
    Editor MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Προεπιλογή Απάντηση: Apple TV - Αξίζει;

Καλά το Blu-Ray είναι άλλη υπόθεση Φίλιππε. 1080p και ήχο True HD.

2. Top - #12

θα συμφωνίσω αλλά στην περίπτωση μου που η tv έχει μέγιστο τα 720ρ , το aTV είναι το καλύτερο

3. Top - #13
    MacLifer BillXL's Avatar

Εγώ έχω ένα AppleTV εδώ και 10 μήνες.Προχώρησα στην αγορά του μόνο αφότου κατάφερα να γραφτώ στο αμερικάνικο iTunes Store.Έτσι το χρησιμοποιώ πρωτίστως για να νοικιάζω ταινίες και να αγοράζω κάποιες σειρές.Ταινίες και σειρές δεν έχω αποθηκευμένες σε σκληρούς παρά μόνο δίσκους DVD και Blu-Ray (συλλέκτης γαρ).

Πιστεύω ότι είναι χρήσιμο αν έχει κανείς πρόσβαση στο αμερικάνικο store.Αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνει είναι streaming μουσική, φωτογραφίες και μόνο συμβατά φορμά βίντεο.Υπάρχουν καλύτερες λύσεις στην αγορά γι' αυτά.
    iMac 24" 3GHz,MacBook Pro 15" 2.5GHz,iPhone 3G 16GB,AppleTV

4. Top - #14

Δεν ήξερα που να το γράψω...Ελπίζω να μην ειναι εντελώς άσχετο
    Θα ήθελα να επισυμάνω την παρουσια του mini dvi--->hdmi καλωδίου

5. Top - #15
    MacLifer

Προεπιλογή Re: Απάντηση: Apple TV - Αξίζει;

Και οι επισυμάνσεις καλέσ ειναι...

6. Top - #16

Προεπιλογή Re: Apple TV - Αξίζει;

Τωρα με το full screen airplay mirroring η apple tv αξίζει με χιλια δε το συζητώ ...

7. Top - #17
    MacLifer Ikaria Power's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Προεπιλογή

Χθες πείρα στα χέρια μου το γκατζετάκι της apple (το έφερε φιλαράκι από U.S.A σιγά να μην πληρώνουμε τα λαμόγια εδω που θέλουν τουλάχιστον 50 € παραπάνω) και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος σε όλα τα επίπεδα, σκέφτομαι να μην μπω καν στην διαδικασία του jailbreak αφού οι ταινείες που βλέπω στην tv δεν είναι τόσες πολλές που να με απασχολεί η μετατροπή για iTunes απλά θα πειραματιστώ ένα απόγευμα με ποιό πρόγραμμα θα το κάνω handbreak visualhub submerge ή isubtitle και βλέπουμε !!! Καλημέρα σε όλους !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Top - #18
    MacLifer
    Όνομα
    Σπύρος

Quote Originally Posted by Ikaria Power View Post
    Χθες πείρα στα χέρια μου το γκατζετάκι της apple (το έφερε φιλαράκι από U.S.A σιγά να μην πληρώνουμε τα λαμόγια εδω που θέλουν τουλάχιστον 50 € παραπάνω) και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος σε όλα τα επίπεδα, σκέφτομαι να μην μπω καν στην διαδικασία του jailbreak αφού οι ταινείες που βλέπω στην tv δεν είναι τόσες πολλές που να με απασχολεί η μετατροπή για iTunes απλά θα πειραματιστώ ένα απόγευμα με ποιό πρόγραμμα θα το κάνω handbreak visualhub submerge ή isubtitle και βλέπουμε !!! Καλημέρα σε όλους !!!

Κι εγώ την ίδια χαρά είχα, έλεγα, εντάξει, απλά θα μετατρέψω τα αρχεία μου και θα παίζουν... Δυστυχώς δε κατάφερα να βρω κάποιο τρόπο ώστε να μετατρέψω τα αρχεία μου χωρίς να χάσουν ανάλυση και να διατηρήσουν τους υπότιτλους... Οπότε κατέφυγα σε jailbreak... Όχι οτι είχα πολυ καλύτερα αποτελέσματα... Γενικά είναι ωραίο gadgetακι αλλά για εδώ Ελλάδα είναι πολύ περιορισμένες οι δυνατότητές του...

9. Top - #19
    MacLifer Ikaria Power's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Προεπιλογή

Quote Originally Posted by spyros_1 View Post
    Κι εγώ την ίδια χαρά είχα, έλεγα, εντάξει, απλά θα μετατρέψω τα αρχεία μου και θα παίζουν... Δυστυχώς δε κατάφερα να βρω κάποιο τρόπο ώστε να μετατρέψω τα αρχεία μου χωρίς να χάσουν ανάλυση και να διατηρήσουν τους υπότιτλους... Οπότε κατέφυγα σε jailbreak... Όχι οτι είχα πολυ καλύτερα αποτελέσματα... Γενικά είναι ωραίο gadgetακι αλλά για εδώ Ελλάδα είναι πολύ περιορισμένες οι δυνατότητές του...
    Με τι πρόγραμμα κανείς μετατροπή ;;;

10. Top - #20
    MacLifer
    Όνομα
    Σπύρος

Quote Originally Posted by Ikaria Power View Post
    Με τι πρόγραμμα κανείς μετατροπή ;;;

Καλά ούτε θυμάμαι... Submerge δοκίμασα, iVI, Handbrake... Και κάτι άλλα που ούτε τα θυμάμαι... Γενικά ότι video converter έβρισκα το δοκίμαζα... 'Η το HD video μου το κατέστρεφε και γέμιζε pixels, ή τους υπότιτλους δεν κράταγε, άσε που οι soft subtitles που υποστηρίζει το apple tv είναι κάτι ψείρες μέσα σε γκρι πλαίσιο... Τώρα περιμένω να γίνει update του προγράμματος που πέρασα για να υποστηρίζει υπότιτλους... Άντε να δούμε... Για την ώρα κατάφερα να κάνω τα mkv να παίξουν... Σκέτα...

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-2008, 09:16

Δικαιώματα Δημοσίευσης