+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4

Θέμα: Windows 7 + Bluetooth

1. Top - #1

Προεπιλογή Windows 7 + Bluetooth

Χρόνια πολλά σε όλους

Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιούμε το bluetooth σε bootcamp windows 7?

thanks

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Windows 7 + Bluetooth

Καλησπερα παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα επελεξα να γραψω εδω το προβλημα που εχω με ενα mouse bluetooth belkin σε windows 7 μεσω bootcamp στον imac μου.
    Το προβλημα μου ειναι οτι ενω σε λειτουργικο μακιντος στην συνδεση
    bluetooth το ποντικακι δουλευει μια χαρα,σε windows 7 μου κανει το εξης προβλημα.Ενω μου το βρισκει κανονικα στην ευρεση συσκευων bluetooth οταν του κανω συνδεση αυτο παραμενει στην επιλογη γινεται συνδεση και δεν προχωραει για να ολοκληρωθη.Τι μπορει να φταει ρε παιδια? ευχαριστω.

3. Top - #3
    MacLifer djarte's Avatar
    Όνομα
    Αρτέμης Διακογιάννης

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Καλησπερα παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα επελεξα να γραψω εδω το προβλημα που εχω με ενα mouse bluetooth belkin σε windows 7 μεσω bootcamp στον imac μου.
    Το προβλημα μου ειναι οτι ενω σε λειτουργικο μακιντος στην συνδεση
    bluetooth το ποντικακι δουλευει μια χαρα,σε windows 7 μου κανει το εξης προβλημα.Ενω μου το βρισκει κανονικα στην ευρεση συσκευων bluetooth οταν του κανω συνδεση αυτο παραμενει στην επιλογη γινεται συνδεση και δεν προχωραει για να ολοκληρωθη.Τι μπορει να φταει ρε παιδια? ευχαριστω.
    Εάν δεν το έχεις ήδη κάνει θα πρέπει να επιλέξεις την συσκευή όταν την βρει, και με δεξί κλικ να επιλέξεις ιδιότητες και μετά να τικάρεις το generic hid drivers ή κάπως έτσι, για να φορτωθούν οι generic drivers των Windows για το bluetooth mouse.

4. Top - #4

Quote Originally Posted by djarte View Post
    Εάν δεν το έχεις ήδη κάνει θα πρέπει να επιλέξεις την συσκευή όταν την βρει, και με δεξί κλικ να επιλέξεις ιδιότητες και μετά να τικάρεις το generic hid drivers ή κάπως έτσι, για να φορτωθούν οι generic drivers των Windows για το bluetooth mouse.
    Tιποτα δεν μου δειχνει απο τις επιλογες που μου λες οταν παω στις ιδιοτητες, το μονο που δειχνει ειναι το φορτωμα τον ντραιβερ για το bluetooth πληκτρολογιο της ιδιας εταιριας.
    Το προβλημα δυστυχως παραμενει και κολαει με το που παταω προσθηκη συσκευης ,δηλαδη μου βγαζει ενα κυκλακη αριστερα και παραμενει ετσι και δεν προχωραει στο σεταρισμα.

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. bluetooth στο i-phone 3GS
    By diama in forum Συσκευές (iPhone)
    Απαντ: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-2010, 00:36
  2. Πρόβλημα με bluetooth
    By apostolis in forum Συσκευές (iPhone)
    Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-2009, 01:16
  3. Ερώτηση: bluetooth και φωτεινοτητα
    By nikosxeng in forum iMac
    Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-2009, 20:13
  4. Bluetooth στα κινεζικα...
    By PSmaniac in forum Λειτουργικό
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-2009, 04:12
  5. Bluetooth 3.0
    By Spiros P. in forum Συζητήσεις (Γενικά)
    Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-2009, 18:33

Δικαιώματα Δημοσίευσης