Η ιστοσελιδα electronista.com αναφέρει την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός μικρότερου μοντέλου σε χωρητικότητα για το iPhone 3GS στα 8GB.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αν κυκλοφορήσει προφανώς θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο 3G που εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα 8GB. Η πληροφορία έρχεται από έναν γερμανό που αφόρασε ένα refurbished iPhone 3G στα 8GB και ο οποίος παρατήρησε ότι στην ταμπέλα στο πίσω μέρος αναγράφεται ως "iPhone 3GS v2.2, 8GB", κάνοντας σχετική δημοσίευση σε φόρουμ. Οι αριθμοί μοντέλου A1241 και MB490DN/A αποδίδονται μέν στο iPhone 3G αλλά διάφορα στοιχεία στην συσκευασία παραπέμπουν σε iPhone 3GS.

Η ιστορία με την διάθεση ενός ακόμη μοντέλου για το iPhone 3GS και μάλιστα στα 8GB έχει αναφερθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο, όταν είδαν το φώς της δημοσιότητας πληροφορίες από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Rogers Wireless στον Καναδά.

Ενα πιο φθηνό μοντέλο στα 8GB για το 3GS θα προσελκύσει πιθανότατα ακόμη περισσότερους χρήστες, αφού το 3G θεωρείται προηγούμενης γενιάς και δύσκολα θα το επιλέξει κάποιος ακόμη κι αν η τιμή του είναι χαμηλή.


Φωτογραφία από το electronista.com