Παιδια θέλω να συγχροισω ένα λογαριασμό e-mail με το Mail. Περνάω τα στοιχεία που έχω και συνεχίζει να μου βγάζει το παρακάτω. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το Mail. Προσπάθησα 2-3 φορές με τη βοήθεια που έχει αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καμιά ιδέα κανείς;
Παιδια θέλω να συγχροισω ένα λογαριασμό e-mail με το Mail. Περνάω τα στοιχεία που έχω και συνεχίζει να μου βγάζει το παρακάτω. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το Mail. Προσπάθησα 2-3 φορές με τη βοήθεια που έχει αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καμιά ιδέα κανείς;
Εδώ εμφανίζει πρόβλημα στον outgoing.
Είσαι βέβαιος για το τι γράφεις στους servers; Τον τρόπο που το γράφεις;
My blog --> www.macedonas.gr
Έτσι νομίζω. Όπως μου λέει τα γράφω. Αλλά μάλλον κάπου εκεί την έχω κάνει την πατάτα...τι να πω!
Και εγώ στο mail κατάφερα να συγχρονίσω incoming και outgoing μόνο από το λογαριασμό μου στο yahoo. Έναν άλλον που έχω στην vodafone κατάφερα μόνο για incoming και όσο αφορά τον λογαριασμό που έχω στο hotmail... άστα να πάνε, εκεί δεν κατάφερα να συγχρονίσω τίποτα! Κάτι ανέφερε ο Μιχάλης για τους hotmail λογαριασμούς αλλά όντως έχει πολύ βαβούρα και με τον χρόνο που διέθεσα δεν κατάφερα να κάνω κάτι...
once you go mac, you never go back...
Για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που γίνονται και για αυτά που δεν γίνονται...
Καλά για hotmail άστα βράστα. Ποτέ δεν το χόνεψα, ποτέ δεν κράτησα account.
Εγώ πάντως έχω περασμένα gmail, yahoo (gr) και accounts πανεπιστημίου και δουλεύουν ρολόι (και στoυς mac και στο iPhone)
Το θέμα είναι όπως είπα πιο πάνω, είναι να προσέξεις ποιος server τρέχει σε περίπτωση πέραν των κλασσικών (βλέπε 2 πρώτα)
My blog --> www.macedonas.gr
Ο λογαριασμός που θέλω να συγχρονίσω είναι από το webmail (δες http://www.powweb.com/mail/) από ένα site που φτιάξαμε. Δεν ξέρω αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας σας κάτι τέτοιο με το Mail.
Τάσο δεν παίζουν όλα τα Web Mail accounts με το Mail. Το πιθανότερο είναι γι' αυτό να έχεις πρόβλημα.
Οκ Μιχάλη, ευχαριστώ. Λέω πάντως να το ψάξω λίγο ακόμα μήπως έχω κάνει καμία πατάτα και δεν παίζει. Έχεις να προτείνεις κανένα προγραμματάκι αντίστοιχο με το Mail;
Mail clients υπάρχουν αλλά δεν βλέπω τι καλύτερο θα βρείς απ' αυτό. Τές πά... δοκίμασε το Thunderbird της Mozilla.
Το είδα το Mail κι είναι αρκετά καλό. Σε περίπτωση όμως που δεν 'παίξει' με το webmail, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα άλλο mail client.
Bookmarks