Μπορείτε να μου πείτε πώς κάνω firmware update στο super drive??
Μπορείτε να μου πείτε πώς κάνω firmware update στο super drive??
Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει πριν ένα μήνα δεν το έκανες??
MacLife.gr
iPhone_________________________4G_iOS.4.2.1
Mac User__________________________S.L 10.6.7
Χωρίς να χρειάζεται δεν μπορείς να κάνεις update. Αν χρειάζεται update το drive σου, θα σε ενημερώσει επιλέγοντας Apple Menu--> Software Update.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Δείτε αυτο εγώ έχω την μεσαία εκδοση...http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/Optiarc-AD-5630A/
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 18:10 ----------
Φίλε leonbis2000 όπως είδες στο άλλο post έχω πρόβλημα με τισ μάρκες μάλλον στα doublelayer είναι βλακεία να δίνω κάθε τόσο λεφτά και να μιν μου γράφει τπτ παρα μόνο τα vermatim αντοίστιχα στο pc μου τα γράφει όλα..
Θα μας εξηγήσεις γιατί θες να το κάνεις αυτό, και 2ον αυτά είναι πριν ένα με 2 χρόνια..
Το update όπως σου εξήγησε και ο Λεωνίδας γίνεται μόνο όταν η Apple στο δώσει για να το περάσεις...
Εdit:
Mάλιστα τώρα είδα την εξήγηση.
Δεν θα κάνεις κάτι με αυτά που μας έδειξες και δεν φταίει αυτό, υπάρχουν κάποια drive ακόμα και στα win που δεν γράφουν κάποιες μάρκες.
Τώρα. Είναι τυχαίο δεν ξέρω..
MacLife.gr
iPhone_________________________4G_iOS.4.2.1
Mac User__________________________S.L 10.6.7
Φίλε μου έχω πρόβλημα με τα dl μου γράφει μόνο μια μάρκα κάνω εγγραφές για xbox 360 κι έχω αυτό το πρόβλημα..το ένα θα το γάψει και δέν θα παίξει το άλλο θα το κάψει κα ενώ σε verbatim όλα οκ..
Όπως βλέπεις δεν είναι το ιδιο θέμα και διάβασε λιγο απο πάνω δεν βλάπτει....η κουβέντα όμως έφερε το ίδιο θεμα...
Φίλε 360kias αν επιλέγεις software update και δεν σου εμφανίζει κάποιο update τότε δεν υπάρχει για να μπορέσεις να το εγκαταστήσεις.
Τώρα υπάρχουν 3 λύσεις. Ή συμβιβάζεσαι με το drive σου, γιατί αυτό είναι και αγοράζεις συγκεκριμένη μάρκα που λειτουργεί ή αγοράζεις εξωτερικό drive εγγραφής ή αν έχεις τόσο πρόβλημα αγοράζεις ένα άλλο drive και αντικαθιστάς το παλιό (χωρίς την απαίτηση βέβαια το άλλο να τα γράφει 100% όλα).
Εγώ σου συνιστώ να συμβιβαστείς με μία μάρκα dvd πάντως.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Bookmarks