+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 15

Θέμα: αξίζει το νέο μίνι μακ?

Hybrid View

1. Top - #1

Smile αξίζει το νέο μίνι μακ?

παιδειά σας παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας. είμαι κιθαρίστας και θέλω ένα μακ για να ξεκινίσω να γράφω όμως χρήματα δέν υπάρχουν.. είδα λοιπόν πρόσφατα το νεο μινι μακ αυτό με τα 2 γίγα ραμ 2.26 GHz κλπ.. αξίζει δόσω 500 ευρώ για το συγκεκριμένο μηχάνημα? θα με υποστιρίξει για τις ηχογραφίσεις και γενικά οτι έχει να κάνει με ήχο? περιμένω την βοήθειά σας. σασ ευχαριστώ

2. Top - #2
    Editor leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Προεπιλογή Απάντηση: αξίζει το νέο μίνι μακ?

Για την χρήση που το θές δεν πιστεύω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Είναι μια χαρά με τα 2gb. Και αν θές αργότερα αναβαθμίζεις την μνήμη. Μπορείς να το συνδέσεις σε μία μεγάλη οθόνη για την όποια επεξεργασία θα κάνεις και στις 5 usb να συνδέσεις μία εξωτερική κάρτα ήχου. Επίσης κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι έχει και οπτική ίνα 'κρυμμένη' μέσα στο in/out του 3.5mm mini jack. Με ένα απλό τρύπιο ανταπτοράκι έχεις έξοδο σε οπτική.
    Περισσότερες μουσικές πληροφορίες και συμβουλές από τους μουσικούς του φόρουμ!
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

3. Top - #3

leonbis2000 ευχαριστώ πάρα πολύ για τα information αλλά είχα και το άλλο στο μυαλό μου.. θα με σύμφερε να έφτιαχνα ένα πιο δυνατό πυρίνα και να έβαζα επάνω μάκιντος (θα το έφτιαχνα με συγκεκριμένα πράγματα για να πετύχω την καλύτερη δυνατή συμβατότητα) η με συμφέρει τελικά ενα original - αξιόπιστο μηχάνημα της apple και ας ειναι σχετικά λιγότερο δυνατό? (όχι οτι δέν είναι δυνατό μην τρελαθούμε κιόλας) θα το συνδέσω πάνω σε μία samsung SyncMaster943 (18.5") και θα έχω φυσικά και μία κάρτα ήχου εξωτερική. περιμένω να με φωτίσετε κιάλο! ευχαριστώ και πάλι

4. Top - #4
    MacLifer greatst's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Η προσωπική και (προφανώς) υποκειμενική μου άποψη είναι ότι το Mac Mini (late 2009) αξίζει τα κάτι-λιγότερο-από-600 ευρώ που κοστίζει.
    Τελευταία επεξεργασία: 15-01-2010 στις 09:46.
    Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
    Όλες οι πληροφορίες ή/και απόψεις της παρούσας δημοσίευσης παρέχονται χωρίς καμιά εγγύηση (άμεση, έμμεση ή εξυπονοούμενη) ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα τους. Με κάθε επιφύλαξη.

5. Top - #5

Quote Originally Posted by ksmpnhs View Post
    θα με σύμφερε να έφτιαχνα ένα πιο δυνατό πυρίνα και να έβαζα επάνω μάκιντος (θα το έφτιαχνα με συγκεκριμένα πράγματα για να πετύχω την καλύτερη δυνατή συμβατότητα)
    Φιλε μου σου απαντάω εγώ.
    Οχι... και οι λόγοι ειναι απλοί...
    1 Με μαϊμούδες δεν θα εχεις το αποτέλεσμα που πρέπει...
    2 Φυσικά κατι τέτοιο ειναι παράνομο
    3 Ειναι ο συνδιασμός Software και Hardware που κανει το MacOsX άριστο!

Και μία συμβουλή... Ο Λεωνίδας το πε καθαρά οτι το μινι θα σου κάνει τη δουλειά... αν όμως είναι πολλα τα λεφτά για σένα... καλυτερα να κανεις ενα P.C. με win (θου κυριε) και τελος!
    Οτι άλλο θέλεις να συζητήσουμε, μή διστάσεις!!!!

6. Top - #6
    MacLifer TasosK's Avatar
    Όνομα
    Τάσος

Quote Originally Posted by thegeorge View Post
    καλυτερα να κανεις ενα P.C. με win (θου κυριε) και τελος!
    Ο thegeorge είναι αυτός;;;;;
    Χάλασε ο κόσμος!!!!

My Blog

Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών

7. Top - #7

πήρα πρίν απο λίγο σε 3 αιτερίες τήλ και ο ένας μου λέει θα είμαι μια χαρά, ο άλλος ήταν μουσικός και λέει θα είμαι οκ απλά άμα έχω πολλά κανάλια ανοιχτά μπορεί να ψιλοζοριστεί το μηχάνημα, (και εδώ γελάμε) και μιλάω και με ένα 3 τύπο ο οποιός με το που του λέω τι σκεύτομαι να κάνω μου λέει άστο φίλε δέν θα την παλέψεις είμαι 60 χρ και ξέρω. πάρε ένα imac όπως και να έχει το θέμα.. περιμένω την βοήθειά σας!

8. Top - #8

thegeorge γειά σου φίλε μου. έχεις δίκιο και τελικά κατέλιξα να πάρω μια μονάδα με windows 7 για να κάνω τη δουλειά μου προς το παρόν. καλύτερα πιστεύω θα είναι να πάρω αργότερα ένα imac να είμαι μπόμπα και να μήν κάνω τώρα απότομες κινίσεις..

9. Top - #9
    MacLifer djarte's Avatar
    Όνομα
    Αρτέμης Διακογιάννης

Χάλασε δεν λες τίποτα Τάσο! χχαχαχαχα!!

10. Top - #10

Σήμερα εκει που περπατούσα στο κέντρο,τα όμορφα και σχιστά μπορντοροδοκόκκινα καλίγραμμα και εντυπωσιακά μάτια μου, αντίκρισαν μια αιθέρια ύπαρξη και μου έφτιαξε το κέφι.

Επειδή για ένα όνομα ζούμε, οχι παιδιά μου, δεν χάλασα.... Δεν τα ακουμπάω τα παράθυρα με τπτ... Αλλα το θέμα είναι απλό... Το μέλος του forum μας. -ksmpnhs- δεν έχει την άνεση να πάρει έναν πραγματικό Macintosh. Τουλάχιστον για τώρα. Δεν είναι κρίμα λοιπόν να κάνει το μεγαλύτερο αμάρτημα να προσπαθήσει να βάλει MacOs σε PC (θου κύριε)? Δεν ειναι πιό τίμιο να του πούμε να πάει με την μία σε κάτι άλλο? Κάτι τέτοιες προσπάθειες μας δυσφημούν...
    thegeorge is back

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Apple TV - Αξίζει;
    By evripidis in forum Apple TV
    Απαντ: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-2011, 00:27
  2. αξιζει η επεκταση εγγυησης?
    By PanosGR in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντ: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-2009, 21:49