Hello
αγορασα σημερα το κοντρολ της apple εκανα pair με το mac και η απορια μου ειναι.... :μπορω να ελεγχω μονο το itunes απο αυτο...? προσπαθησα το vlc αλλα δεν ειχε ανταποκριση..πρεπει να κανω κατι αλλο?
Hello
αγορασα σημερα το κοντρολ της apple εκανα pair με το mac και η απορια μου ειναι.... :μπορω να ελεγχω μονο το itunes απο αυτο...? προσπαθησα το vlc αλλα δεν ειχε ανταποκριση..πρεπει να κανω κατι αλλο?
Kαι τον MPlayer ελέγχεις με το κοντρόλ.
Επίσης δες αυτό,κάνεις πολλά πράγματα με το remote control.
Το ιδιο θεμα εχω κι εγω με το νεο remote και το vlc και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παλιό δουλεύει μια χαρα και το καινούργιο απλα δεν συνεργάζεται. Βήματα προς τα πισω κάνει η Apple
Είναι κι αυτό μια άποψη, δεν διαφωνώ. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως η Apple βγάζει προϊόντα με γνώμονα την απλότητα. Κάτι ανάλογο πρεσβεύει και το remote, το οποίο για τις δουλειές που το προορίζει, πχ. front row, κ.ο.κ. δουλεύει μια χαρά χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ρυθμίσεων.
Δεν είναι αυτό....
Απλά, η ιστορία είναι γνωστή στον κόσμο της τεχνολογίας. Για κάθε τί καινούριο, θέλουμε και καινούριες ρυθμίσεις.
Και με την ευκαιρία, για κάθε πιθανή μας άγνοια, να μη μιλάμε τόσο εύκολα, για βήματα προς τα πίσω των άλλων!!!!!
Και φυσικά... ο Μιχάλης εχει δίκιο για το VLC
Καινούργιες ρυθμίσεις απο που δεν εχει κάποιο menu στα system prefs.
Δεν ειναι θεμα άγνοιας φίλε μου. Ο καθενας που ειχε το παλιο remote και πηρε το καινούργιο το λιγότερο που περιμένει ειναι να κανει αυτα που εκανε το παλιο τουλάχιστον οπως και κάποια επιπλέον πραματα. Η Apple φημίζεται άλλωστε για την απλότητα των συσκευών της. Plug & Play δηλαδή. Ε συγνώμη αλλα αυτο δεν ειναι plug & play γιατι θα πρεπει να κατεβάσω το ταδε εργαλείο που είναι non Apple φυσικά και να παιδευτώ. Και καλα εγω εντάξει δεν εχω προβλημα θα τα καταφερω. Αλλα ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται και δεν γνωρίζει.
Bookmarks