+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 33

Θέμα: iTunes και τακτοποιηση τραγουδιών

1. Top - #21
    MacLifer georgetsapalos's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Προεπιλογή Απάντηση: iTunes και τακτοποιηση τραγουδιών

Φτιαξε New playlist folder απο την σχετικη επιλογη στο file, βαλε το ονομα που σε βολευει π.χ Ξενα,και βαλε μεσα σε αυτο οτι θες

2. Top - #22
    MacLifer jimbakl's Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

εκανα το λαθος να διαγραψω την μουσικη μου απο το finder: users/music/itunes/itunes media.
    και τωρα παω στο itunes και δεν μπορω να παιξω κανενα κομματι. Τα τραγουδια τα εχω αποθηκευμενα στον σκληρο μου. Τα εκανα παλι copy-paste σε αυτο: "users/music/itunes/itunes media" αλλα και παλι δεν μπορω να τα παιξω...
    τι αλλο μπορω να κανω για να παιζουν???

3. Top - #23
    MacLifer MacDemetre's Avatar
    Όνομα
    dimitris

Πόσοι είστε σύμφωνοι με την τακτοποίηση:

to, the, for, on, ..in.., ..a.., ..and.., by, ..In, ..On, with, Too, into, All, from, at, Me, So, Out

Επειδή ασχολούμαι αρκετά με τη μουσική και κυρίως οτι πληροφορίες θέλω τις βρίσκω στο mtv πιστεύω πως τα παραπάνω στις ονομασίες τραγουδιών, αλμπουμ, αλλά και καλλιτέχνες με καλύπτουν.
    Βέβαια σ' ολα αυτά πρέπει να βάλεις το χεράκι σου -και δεν είναι εύκολη δουλειά- όλο και κάτι θα σου ξεφύγει.

Ανοιχτός σε κάθε άποψη.

4. Top - #24
    MacLifer miky7's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by jimbakl View Post
    εκανα το λαθος να διαγραψω την μουσικη μου απο το finder: users/music/itunes/itunes media.
    και τωρα παω στο itunes και δεν μπορω να παιξω κανενα κομματι. Τα τραγουδια τα εχω αποθηκευμενα στον σκληρο μου. Τα εκανα παλι copy-paste σε αυτο: "users/music/itunes/itunes media" αλλα και παλι δεν μπορω να τα παιξω...
    τι αλλο μπορω να κανω για να παιζουν???
    Πρέπει πρώτα να σβήσεις από το iTunes όλα τα τραγούδια που δεν παίζουν πλέον, λογικά θα στα βγάζει με θαυμαστικό αν θυμάμαι καλά, για να μην έχεις διπλές εμφανίσεις. Έπειτα ανοίγεις τον Finder στην τοποθεσία που έχεις τα τραγούδια σου και τα κάνεις drag n' drop στην βιβλιοθήκη του iTunes, είναι πάνω αριστερά στο πρόγραμμα.

5. Top - #25

καλησπέρα και απο μένα. Το πρώτο μου mac και το προβλημα με το itunes ειναι ότι δεν βλέπει greek fonts σε τίτλους τραγουδιων με ελληνικους χαρακτηρες. Καμια ιδέα?

6. Top - #26
    MacLifer nicos00's Avatar
    Όνομα
    Νίκος

Καλησπέρα και καλωσήρθες! Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό και πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη.
    :: My blogs - Stupidity.gr , Το συρτάρι ::
    :: About me - www.nikos-hon.gr::

7. Top - #27
    MacLifer koumis's Avatar
    Όνομα
    Πάνος

Προεπιλογή Re: iTunes και τακτοποιηση τραγουδιών

Επειδή το να έχουμε κάποια Gb μουσικής αποθηκευμένα δεν αρκεί για να ευχαριστιόμαστε τη μουσική μας, είπα να μπω στη διαδικασία να φτιάξω playlists….

Το ιδανικό όπως το έχω στο μυαλό μου είναι να δημιουργήσω μια βάση παρόμοια με διάφορα site που υπάρχουν (όπως stereomood, 8track κ.α.) και έχουν έτοιμες λίστες ανάλογα τη διάθεση σου, τι θέλεις να ακούσεις ή τη δραστηριότητα σου…. Για παράδειγμα, σκέφτομαι τη δημιουργία ανά είδος (rock, jazz, metal κτλ) ΚΑΙ ανά ''διάθεση / περισταση'' (Christmas, Reading, Relax, Romantic, Dinner, Happy, Sad κτλ)

Έχετε καμιά πρόταση για την οργάνωση των playlist ? Προσπαθώ να σκεφτώ όλες τις πιθανές playlist έτσι ώστε να καλύψω και τις μελλοντικές προσθήκες στη μουσική μου.

Υπάρχει κανένας άλλος τρελός σαν και εμένα με τη οργάνωση που να έχει κάτσει να φτιάξει κάτι παρόμοιο ? Ξέρω ότι θα πάρει πολύ καιρο μέχρι να το ολοκληρώσω το όλο θέμα αλλα δεν μπορώ να μην ευχαριστιέμαι τη μουσική μου! Θέλω όταν γυρίζω το βραδυ να βάζω ποτάκι να πατάω play στη playlist ''Relax'' και να χαλαρώνω. Και όταν έρχεται η κοπελια να βάζω την 'Romantic'' και……...
    Δευτέρες δεν δουλεύουμε γιατι μας πονάνε οι φτέρνες...

8. Top - #28

Να ρωτησω και εγω κατι σχετικο.
    Εχω snowleopard χωρις να εχω περασει ελληνικα και κατεβαζω τραγουδια και μου βγαζει τα ονοματα κομματιων/τραγουδιστη/αλμπουμ σε κινεζικα μιας και απο οτι καταλαβα ειναι με ελληνικους χαρακτηρες.
    Περνοντας στ iphone παλι κινεζικα βγαινουν και δεν βγαζεις ακρη με τπτ.
    Υπαρχει τροπος με το που τα κατεβασω να διαβαζονται κανονικα εστω και σε ελληνικους χαρατηρες για να τα περναω απευθειας στο iphone το οποιο τα διαβαζει τα ελληνικα κανονικα.

9. Top - #29
    MacLife Support 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης Μυρσιάδης

2 ποστ πιο πάνω (ποστ 26, από nicos00, ακολούθα το λινκ!!!) αν διαβάσεις θα την βρεις την λύση σου...

10. Top - #30

Ευχαριστω φιλε μου και sorry που δεν το εψαξα πριν

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-2010, 20:17
  2. Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-2009, 19:52

Δικαιώματα Δημοσίευσης