Σήμερα απέκτησα ένα ωραιότατο macbook στολίδι!
Που θα μπορέσω να βρώ καμία τσάντα/θήκη trendy;
Έχετε να προτείνετε κάτι;
Σήμερα απέκτησα ένα ωραιότατο macbook στολίδι!
Που θα μπορέσω να βρώ καμία τσάντα/θήκη trendy;
Έχετε να προτείνετε κάτι;
Καλορίζικο Φίλιππε !.
Για το δικό μου 13" πήρα από το Fnac μία της Tucano, του έρχεται "γάντι".
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Καλορίζικο και καλοδούλευτο!
Επίσης αν κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, μια αναζήτηση στο google με "macbook cases" ή συναφείς όρους θα σου δώσει απεριόριστες επιλογές.
Tucano και εγω...Ειναι νομιζω οι καλυτερες. Υπαρχουν και στο public.
Για την αγορά θήκης να λάβεις υπ' όψιν και τον φορτιστή. Αν θέλεις να χωρά και αυτός ή όχι. Εγώ πήρα από το fnac τη δική μου. Λίγο μεγαλούτσικη αλλά βάζω τα πάντα!
If you want something you never had,
do something you have never done.
Πολύ σωστή η παρατήρηση της Arwen. Εγώ έχω για το δικό μου της Incase (εδώ) και τα έχω όλα μέσα και έχω και χώρο αν θέλω (βλέπε ποντίκι, μετασχηματιστή κτλ)
My blog --> www.macedonas.gr
ευχαριστώ ευχαριστώ.
έψαξα στο ιντερνετ για macbook cases.
βρήκα κατι ωραίες θήκες αλλα είναι απο σελίδες στην αμερική και αυστραλία.
Αν κανω την παραγγελία θα πληρώνω μετα και τελωνία.
Προσπάθησα να βρώ μαγαζιά ονλινε απο Ελλάδα αλλα δεν βρήκα κάτι που να είναι και αισθητικά ωραίο και να προσφέρει προστασία στο macbook.
Θα περάσω το απόγευμα απο τα public να ρίξω καμια ματιά.
Fnac εδω στον Βόλο δεν έχουμε.
www.foofshop.com <-- ωραία cover
Εγώ θα προτείνω την small alley 13" της STM stmbags . com
χωράει το macbook (13') τέλεια μέσα, και έχει και χώρο για χαρτιά κλπ (2 θήκες εσωτερικές, 1 για το macbook και μια για έγγραφα.
Έχει και εξωτερική με φερμουάρ για το καλώδιο, ενώ έχει και άλλες μικρότερες εσωτερικές (1 με φερμουάρ όπου βάζω διάφορα όπως στυλό, αντάπτορες για VGA κλπ) και 2-3 σε μέγεθος business cards. Ά έχει και εξωτερική θήκη για κινητό.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της κατ'εμέ είναι ότι δεν μοιάζει με κλασσική τσάντα για laptop πράγμα που την καθιστά πολύ όμορφη.
Ίσως δυσκολευτείς λίγο να την βρείς αλλά νομίζω υπάρχει στο expansys
η αλήθεια είναι πως αυτή έχω βάλει στο μάτι απο χθές αλλα δεν μπορώ να την βρώ σε κάποιο ελληνικό μαγαζί
My blog --> www.macedonas.gr
Bookmarks