Τωρα επαθα εγω πλακα. Μετα το μπανιο μου ξαναανοιξα τον iMac24 kai ακουω εναν πολυ δυνατο ηχο του ανεμνηστηρα. Ο ηχος ξεκιναει απο την στιγμη που παταω των διακοπτη απο πισω. Τα παιξε??? Που να παρει. Φτου!!
Τωρα επαθα εγω πλακα. Μετα το μπανιο μου ξαναανοιξα τον iMac24 kai ακουω εναν πολυ δυνατο ηχο του ανεμνηστηρα. Ο ηχος ξεκιναει απο την στιγμη που παταω των διακοπτη απο πισω. Τα παιξε??? Που να παρει. Φτου!!
Beauty is related to the clarity of perception
Μην ανησυχείς Γιώργο! Εσύ έχεις το Apple Store δίπλα σου! Δές αν χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής συνεχώς από κάποια εφαρμογή (μέσω του istat menus ή activity monitor) και λόγω θερμοκρασίας γυρίζει πιο γρήγορα ο ανεμηστήρας.
Αν λειτουργεί σε στροφές κάτω από 4000rpm/min και κάνει υπερβολικό θόρυβο τότε πιθανόν να έχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας και θέλει αλλαγή.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
θελω να δω και τις στροφες στο iStat menu αλλα και αυτο αλλαξε και εκει που πριν εδειχνε τις στροφες τωρα δεν τις δειχνει πια. Αντε παλι αυριο στο Apple Store![]()
Τότε μποεί να χάλασε και μην το αναγνωρίζει, αλλά παρ' όλα αυτά γυρίζει γιατί το ακούς. Αν ο θόρυβος δεν είναι και μεταβλητός αλλά συνεχόμενος μάλλον θα πρέπει να το πάς μία βόλτα.
Να σαι καλα Λεωνιδα. Ενταξι θα το φτιαξουμε. Μηχανημα ειναι, δεν χαθηκε και ο κοσμος. Να ρωτησω μονο, ας πουμε οτι παιρνω καινουργιο μηχανημα, ο εξωτερικος μου δισκος που ειναι και time machine με τις φωτογραφιες μου, θα μπορει να των δει αλλο μηχανημα?? Η εχει ταυτιστει με αυτο που εχω τωρα?? Ετσι ρωταω........
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:41 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 18:38 ----------
ναι ο θορυβος ειναι σταθερος απο την στιγμη που παταω το κουμπι on! Θα παω αυριο η μεθαυριο να το δουμε στο μαγαζι. Ευκαιρια να μαθουμε ποσο καλο ειναι το service τους, ετσι?![]()
Ναι νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις το Time Machine με περισσότερα Mac ταυτόχρονα. Αυτή είναι μίας από τις λειτουργίες του άλλωστε. Ρώτα και κανένα Genius πάντως κάτι περισσότερο θα σου πεί![]()
To Time Machine μπορείς να το χρησιμοποιείσεις σε οποιοδήποτε μηχάνημα τρέχει MAC OS... χωρις περιορισμούς.
Αυτός ειναι άλλωστε και ο ρόλος του backup.
Τι να το κάνω το time machine backup πχ αν το μηχάνημα που εχω κάηκε και πήρα καινούριο;
Ειναι πρωι, 9.00 η ωρα και ανοιγω ξανα το μηχανημα. Δεν ακουω τιποτα. Τωρα δουλευει οπως και πριν παρουσιασει το προβλημα. Τι μυστηριο
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:59 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 02:58 ----------
Ευχαριστω Ξενοφωντα!!
Θα πρέπει να το αναφέρεις στο Apple Store μήπως γίνει προληπτικός έλεγχος. Μπορεί να παρουσιαστεί αργότερα πρόβλημα.
Ναι αυτο θα κανω
Bookmarks