+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 18

Θέμα: snow leopard without dvd

1. Top - #1
    MacLifer skorpios_1982's Avatar
    Όνομα
    Γεωργίου Παναγιώτης

Προεπιλογή snow leopard without dvd

Καλησπερα σε όλους εχω το macbook λευκο. Ειχα το leopard πηγα στα elite (madmacs) θεσσαλονικη και ζητησα το dvd του snow καθως δε το ειχαν ειπαν θα μου το βαλουν (Δε ξερω πως το κανανε). οταν επαιρνα αποδειξη ρωτησα πως θα το ξαναπερασω αμα χρειαστει?
    μου ειπαν μεσω upgrade υπάρχει τέτοιο πραγμα ρε παιδια? θελω να το ξαναπερασω τωρα απ την αρχη για να το κανω καθαρη εγκασταση τι θα κανω? αν υπαρχει upgrade πειτε μου πως αλλιως υποθετω θα ξαναπληρωσω για να παρω αυτο το dvd
    Αααααααχ κούλα!

2. Top - #2
    MacLifer leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Προεπιλογή Απάντηση: snow leopard without dvd

Αν τους πλήρωσες τα 30 ευρώ που κάνει το Snow Leopard και δεν σου έδωσαν τον δίσκο τότε μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει. Αυτό είναι παράνομο γιατί προφανώς θα σου εγκατέστησαν το λειτουργικό από κάποιον δίσκο ήδη ανοιχτό και χρησιμοποιημένο γιατί δεν έχει προστασία εγγραφής. Να απαιτήσεις να σου δώσουν το dvd με την απόδειξη αγοράς χωρίς εννοείται να το ξαναπληρώσεις.
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

3. Top - #3

Angry Απάντηση: snow leopard without dvd

Quote Originally Posted by leonbis2000 View Post
    Αν τους πλήρωσες τα 30 ευρώ που κάνει το Snow Leopard και δεν σου έδωσαν τον δίσκο τότε μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει. Αυτό είναι παράνομο γιατί προφανώς θα σου εγκατέστησαν το λειτουργικό από κάποιον δίσκο ήδη ανοιχτό και χρησιμοποιημένο γιατί δεν έχει προστασία εγγραφής. Να απαιτήσεις να σου δώσουν το dvd με την απόδειξη αγοράς χωρίς εννοείται να το ξαναπληρώσεις.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

4. Top - #4
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Απαράδεκτο και πρέπει να γίνει αναφορά στην Apple και στην iSquare αν έγινε κάτι τέτοιο. Εκεί που πάνε να κάνουν ένα καλό (madmacs), κάνουν δέκα λάθος. Για κάτι τέτοια έχω πάρει απόφαση οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρονικά είδη να το αγοράζω από το εξωτερικό. Αθάνατη Ελλάδα...

5. Top - #5

Quote Originally Posted by skorpios_1982 View Post
    Καλησπερα σε όλους εχω το macbook λευκο. Ειχα το leopard πηγα στα elite (madmacs) θεσσαλονικη και ζητησα το dvd του snow καθως δε το ειχαν ειπαν θα μου το βαλουν (Δε ξερω πως το κανανε). οταν επαιρνα αποδειξη ρωτησα πως θα το ξαναπερασω αμα χρειαστει?
    μου ειπαν μεσω upgrade υπάρχει τέτοιο πραγμα ρε παιδια? θελω να το ξαναπερασω τωρα απ την αρχη για να το κανω καθαρη εγκασταση τι θα κανω? αν υπαρχει upgrade πειτε μου πως αλλιως υποθετω θα ξαναπληρωσω για να παρω αυτο το dvd
    Καλημέρα σας,

Οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού γίνονται μέσω του Software update όχι όμως για clean install.
    Το ποσό των 30 ευρώ που πληρωσατε αφορούσε το Mac OS X10.6 (αναβάθμιση) το οποίο δεν υπήρχε διαθέσιμο όταν ήρθατε και γιαυτό τον λόγο συμπληρώθηκε δελτίο παραγγελίας.
    Στο τηλ επικοινωνίας που μας αφήσατε, έχουμε ήδη ενημερώσει την κυρία η οποία θα περάσει την Δευτέρα όπως μας είπε για να παραλάβει το πακέτο με το DVD (Mac OS X 10.6 Upgrade).

6. Top - #6
    MacLifer skorpios_1982's Avatar
    Όνομα
    Γεωργίου Παναγιώτης

τι ωρες ειστε online στο skype για αμεση επικοινωνια?
    Αααααααχ κούλα!

7. Top - #7
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by MadMacs.gr View Post
    Καλημέρα σας,

Οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού γίνονται μέσω του Software update όχι όμως για clean install.
    Το ποσό των 30 ευρώ που πληρωσατε αφορούσε το Mac OS X10.6 (αναβάθμιση) το οποίο δεν υπήρχε διαθέσιμο όταν ήρθατε και γιαυτό τον λόγο συμπληρώθηκε δελτίο παραγγελίας.
    Στο τηλ επικοινωνίας που μας αφήσατε, έχουμε ήδη ενημερώσει την κυρία η οποία θα περάσει την Δευτέρα όπως μας είπε για να παραλάβει το πακέτο με το DVD (Mac OS X 10.6 Upgrade).

Απ' ό,τι κατάλαβα από το παραπάνω μήνυμα, το κατάστημα προσπάθησε να κάνει εξυπηρέτηση και όχι απάτη. Αν είναι έτσι, ανακαλώ το παραπάνω σχόλιο και συγχαίρω το κατάστημα. Περιμένουμε να μας πει και την δική του άποψη ο φίλος.

8. Top - #8

Quote Originally Posted by skorpios_1982 View Post
    τι ωρες ειστε online στο skype για αμεση επικοινωνια?
    Είμαστε online μέσω webchat και μέσω Skype ,αυτήν την στιγμή.

9. Top - #9
    MacLifer domal's Avatar
    Όνομα
    Μάριος

παιδια τo madmacs ειναι απο τα καλυτερα online καταστηματα για mac , μια ερωτηση που εκανα αμεσως μου ηρθε η απαντηση , μακαρι να ανοιξουν καποτε και live καταστημα στη Λαρισα

10. Top - #10

Προεπιλογή Re: snow leopard without dvd

Έχω αγορασει 3 mac απο το Madmacs και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Αψογη εξυπηρέτηση

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Snow Leopard DVD
    By vang in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-2009, 11:41
  2. snow leopard 10.6.2
    By papakon in forum Παλαιότερες εκδόσεις Mac OS X
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-2009, 14:00
  3. Αλλαγή ονόματος στο Snow Leopard / Leopard