ωραιο θα ηταν να εβγαζαν το magic trackpad και ενσυρματο...
ωραιο θα ηταν να εβγαζαν το magic trackpad και ενσυρματο...
λογω μπαταριας
Τόσο μεγάλη κατανάλωση έχει? Σαν το magic mouse? Κάθε πότε αλλάζετε μπαταρίες?
δε το εχω αγορασει ακομα. θελω πρωτα να βαλω 8g ram και ssd
(mackbook pro 2.53)
Ειναι απολυτα λογικο, δεν υπαρχει η ακτινα λειζερ που υπαρχει στα mice.Το εχω παρει και εγω δυο μερες και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχει αντικαταστησει το mouse στον imac. Ακομη και στο macbook το δουλευω γιατι ειναι 80% μεγαλυτερο απο του macbook, και στα win 7 στο sony vaio p με εχει σωσει με την πατεντα των bootcamp drivers γιατι το track point στο vaio p ειναι για γελια. Και κατι αλλο σημαντικο τελειωσαμε με τα ενοχλητικα κλικ μεσα στην νυχτα!
Καπου πηρε το αυτι μου οτι ειναι υπεροχο και με το playstation 3 ετοιμαζομαι για surfing απο τον καναπε σε 42 με το συγχωριο ιντσες !
Mensagem.....Mens Agitat molem
Πάρε και συ ένα φορτιστή μπαταριών με 15 ευρώ και βρες την υγειά σου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει χρήστης ασύρματης τεχνολογίας Apple και δεν χρησιμοποιεί φορτιστή. Και δεν αναφέρομαι σε αυτόν που λανσάρει η εταιρία, αλλά σε έναν απλό. Ποιος ο λόγος άλλωστε να προβώ σε αγορά του συγκεκριμένου, όταν με τα μισά χρήματα μπορώ να πάρω κάτι που κάνει την ίδια δουλειά και μου δίνει την δυνατότητα να φορτίσω εκτός από ΑΑ μπαταρίες και ΑΑΑ...
εβαλα στο iphone το "air mouse" ουτε magic trackpad ουτε remote .. ολα απο το iphone
Bookmarks