Ωφειλω να ομολογησω οτι μολισ κατεβασα το Mobile mouse Και ειναι απλα απιστευτο τα αξιζει τα 1.59 Ευρωγια την ακριβεια οΛο αυτο το ποστ το εχω γραψει απι το Iphone !
Mensagem.....Mens Agitat molem
ωραιος!!!!!!
πραγματι Επαθα πλακαΚαι εγω
MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different twitter name : macusenet
παιδιά κάποιος που το χρησιμοποιεί καιρο να μας πει εντυπώσεις?
φαίνετε πολύ καλό και πρακτικό αλλα στην πράξη?
ειναι πολύ εύχρηστο!το λέω εγώ που πήγα να πάρω το magiv mouse και πάντα ήμουν της άποψης πως δυσκολεύουμε τη ζωή μας με τα αφής.Δεν μπορούσα να χειριστώ ένα laptop με την αφή α΄λλα εδώ μιλάμε για κάτι άλλο!ειναι πολύ χρηστικό!θα το λατρέψει όποιος το πάρει!
Πως κάνω τη σύνδεση;
"Minds are like parachutes. They only function when they are open"
-Sir James Dewar, Scientist (1877-1925)
Χρησιμοποιώ το Magic Trackpad ένα μήνα τώρα, και έχει σχεδόν αντικαταστήσει πλήρως το ποντίκι μου, το οποίο χρησιμοποιώ πλέον σε λίγες περιπτώσεις (π.χ. Plants vs Zombies). Είναι πολύ εργονομικό, και ξεκουράζει το χέρι, που από την πολύωρη χρήση στο ποντίκι πιανόταν συχνά. Οι μπαταρίες του μετά από ένα μήνα έχουν πέσει στο 75%, αλλά παίρνει και επαναφορτιζόμενες, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Επίσης είναι πολύ καλό το ότι η επιφάνειά του είναι λεία και δεν δημιουργεί περιττές τριβές στα δάχτυλα. (Σε αυτό το σημείο πάσχει το trackpad στο παλιό μου macbook pro.)
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Mac Mini: τα κάνει όλα και συμφέρει...
Bookmarks