Για τη σύνδεση: μόλις το Μακ δει το trackpad, κάνεις system update και κατεβάζεις το σχετικό οδηγό από την Apple.
Για τη σύνδεση: μόλις το Μακ δει το trackpad, κάνεις system update και κατεβάζεις το σχετικό οδηγό από την Apple.
Mac Mini: τα κάνει όλα και συμφέρει...
κάτι συμβαίνει με τον αλγόριθμο του software γιατί εδώ και μια βδομάδα μου εμφανίζει την μπαταρία στο 0% αλλα λειτουργεί κανονικά.
Tελικά είστε ευχαριστημένοι? Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα!
Macbook Pro i7 & Magic Mouse, iMac 21.5'' & Magic Mouse, Macbook White, Macbook Air 11'', iPhone4 32GB, iPad 2 3G 64GB
Αν έχεις laptop δεν το χρειάζεσαι. Αν έχεις σταθερό ή χρησιμοποιείς το laptop σαν σταθερό θα σου είναι τόσο χρήσιμο όσο και το trackpad σε ένα laptop για τα gestures. Αν το συνηθίσεις βολεύει σε συνδυασμό με το Magic Mouse.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Εγω στο φορητό μου που έχω Trackpad θέλω να πάρω ενα magic mouse και εσείς που έχετε magic mouse θέλετε να πάρετε Trackpad; Βρε τι περίεργα πράγματα...Πιστεύω πως το trackpad δεν αντικαθιστά το mouse επ' ουδενί!
Κι όμως μια χαρά το αντικατέστησε !!!
Συμφωνώ... Πλέον υπολογιστής με ποντίκι μου φαίνεται πολύ περίεργο.
Και εγώ από όταν το αγόρασα (10/2010), το magic mouse "κοιμάται" στο κουτάκι του..
Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!
Kαι έγω μόλις πήρα το trackpad έβαλα στην άκρη το magic mouse,θέωρω πως είναι πιο εύχρηστο για σερφάρισμα και γενική χρήση του υπολογιστή,αν όμως δουλεύεις σχέδιο ή επεξεργασία φωτογραφίας τότε το mouse είναι πιστεύω καλύτερο.
Για επεξεργασία κειμένου?
Macbook Pro i7 & Magic Mouse, iMac 21.5'' & Magic Mouse, Macbook White, Macbook Air 11'', iPhone4 32GB, iPad 2 3G 64GB
Bookmarks