τι διαφορες εχουν τα 2 ματζικ εργαλεια???
τι διαφορες εχουν τα 2 ματζικ εργαλεια???
Το ένα είναι ποντίκι και το άλλο είναι trackpad (<--δηλαδή μια επιφάνεια..)
Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!
Βρε, παλιο Macάδες, φυλακή θα με βάλετε!! Μια με τον νέο μου i-Mac, πριν λίγες μέρες είδα σε δράση το i-Pad 1 (ναι, ναι, ξέρω, πού να δω και το 2...), τώρα με το Magic Trackpad...
ΕΛΕΟΣ!!
Ναι... το παραδέχομαι, είναι μια από τις επόμενες επενδύσεις μου στην διευκόλυνση της ζωής μου με τον υπολογιστή (αρκεί να μην με προλάβει η φούρια μου για το i-Pad 2...).
Μια ερώτηση παιδιά.Δεν είναι πιο κουραστικό το trackpad από το ποντίκι.
Εννοώ ότι με το ποντίκι ο καρπός 'κάθεται' ουσιαστικά πάνω στο γραφείο.
Με το trackpad δεν αναγκάζεται το χέρι να είναι σηκωμένο?
Μια χαρά είναι. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο ή παρόμοιο πρόβλημα Σταύρο.
Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!
Συμφωνώ, σε εμένα έχει αρχίσει και συμβαίνει το αντίθετο, πλέον μου φαίνεται κουραστικό το ποντίκι...
Λόγω της μεγάλης οθόνης που έχει ο Mac, έχει αρχίσει να μου την ψιλοσπάει το ποντίκι, το οποίο είναι κάπως... δυσκίνητο (παππού ποντίκι μου έδωσαν, με αρθρητικά!!). Με βλέπω σύντομα για το trackpad, αρκεί να βρω από κάπου να εξοικονομήσω τα λεφτά. Αν και πλούσιος (έχω δίλιτρο αυτοκίνητο βλέπεις), είμαι σε μια ζόρικη περίοδο. Ααααχ, έχουμε κι εμείς οι πλούσιοι τα βάσανά μας...
ρε παιδια δεν μπορω να συρω κανω drag αν drop?γιατι?
θεος συγχωρεσον τα windows αιωνια τους η μνημη
Bookmarks