Παιδια ενας φιλος μου (τεχνικος υπολογιστων) ανοιξε τον καινουριο τον imac 21,5 και προσπαθησε να αλλαξει τον σκληρο που ειχε μεσα με ενα Western Digital Raptor 300gb
Περιττο να σας πω οτι απλα σχεδον διπλασιαστηκε η ταχυτητα σε ολα ... ΑΛΛΑ
Οι ανεμιστηρες στο φουλ !!!!!!
Μου ειπε οτι ο σκληρος που ειχε μεσα ειχε και κατι τσαμπερακια ππυ συνδεονταν πανω στην motherborad αλλα ο Western Digital Raptor δεν ειχε τετοιες υποδοχες συνδεσης , προφανως θα ειναι ο αισθητηρας θερμοκρασιας σκληρου (στα παλια imac 24 πχ που εχω εγω , δεν εχει κατι τετοιο) με αποτελεσμα τα ανεμιστηρια 2 μου ειπε να δουλευουν στο φουλ
Βεβαια το μηχανημα πηγαινε σφαιρα σε ολα !!!!! τουλαχιστον διπλασια ταχυτητα !!!! , αλλα ο θορυβος μεγαλος με τα ανεμιστηρια στο φουλ ... (για τον λογο αυτο εβαλε παλι πισω τον παλιο σκληρο) .
Καμια ιδεα τι μπορει να κανει εχουμε ??? γιατι ακομα και στην περιπτωση που βαλει ssd δισκο τι θα γινει με τις θερμοκρασιες αν πρεπει να συνδεθουν αυτα τα τσαμπερακια
Καποιος ειδικος στα mac ας βοηθησει τον τροπο που μπορουμε να αλλαξουμε σκληρο στα νεα imac (για τα παλια δεν υπαρχει κανενα προβλημα....υπαρχουν πολλα βιντεακαι στο youtube , lings klp)
Sorry αν τα λεω λιγο περιεργα αλλα δεν ειμαι και τεχνικος ε ....![]()
Bookmarks