Κατέβασα από ένα site το fm 10 αλλά δημιουργεί, από ότι κατάλαβα, mirror image το οποίο εξαφανίζεται κάθε φορά που κλείνω το macbook.τι μπορώ να κάνω??? κάθε φορά κάνω install!!!!!!
Κατέβασα από ένα site το fm 10 αλλά δημιουργεί, από ότι κατάλαβα, mirror image το οποίο εξαφανίζεται κάθε φορά που κλείνω το macbook.τι μπορώ να κάνω??? κάθε φορά κάνω install!!!!!!
Τί μορφή είναι το αρχείο που κατέβασες? Λογικά είναι .dmg και το κάνει mount σαν εικονικό δίσκο. Λογικό να εξαφανίζεται. Μέσα στο .dmg όπως θα πρέπει να βρίσκεται η εφαρμογή την οποία και κάνεις drag 'n drop στον φάκελο Applications.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Πρέπει να το κανεις mount σε ενα dvd και αποθήκευση στο mac.. Κάθε φορά που θες να παίξεις πρέπει να βάζεις το dvd na τρέχει.. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι λειτουργεί !
MacBook Pro 2.66 GHz
iPhone 3G 16GB
σωστος ο πανοοοος, γραψτο σε ενα dvd και θα το βαζεις καθε φορα που θες να παιζεις...
Έχω αγορασμένο ήδη από πριν το Football Manager 2010 γνήσιο. Γράφει στην συσκευασία για λειτουργικά συστήματα Windows, αλλά μπροστά έχει και ένα logo των Mac. Μπορείτε να μου απαντήσετε αν "παίζει" στον iMac μου και αν όχι μπορώ να το βρω συμβατό? Κατι έχω ακούσει για steam, αν και δεν είμαι σίγουρος...
Παίζει κανονικά. Το DVD είναι υβριδικό και περιέχει το παιχνίδι για Windows και MacOS. Το βάζεις και κάνεις εγκατάσταση.
Thanks man, ακούστηκε λόγο χαζή η ερώτησή μου, αλλά την έκανα γιατί με το που αγόρασα τον iMac, πριν κάνα 2 μήνες, προσπάθησα να κάνω install και με πέταξε από το setup επανειλημμένα. Ίσως κάτι να μην είχα κάνει σωστά εγώ... Απλά προσπάθησα είπα να προσπαθήσω πάλι σήμερα και ρώτησα καλού κακού...
Για το κρασάρισμα μπορεί να φταίει κάτι άλλο. Τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει;
Όλα ΟΚ φίλε μου, όλα καλά αυτή τη φορά, δεν πρόσεξα, δεν μου το έκανε τώρα, αλλά όταν πρώτο αγόρασα τον iMac και προσπάθησα να το κάνω setup... Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, προφανώς για να απάντησες θα ασχολείσαι κιόλας με το παιχνίδι (αν κάνω λάθος sorry), προσπάθησα να κατεβάσω κάποια πατσάκια από ένα σχετικό forum, επειδή τα προηγούμενα που είχα στα windows (στην προ mac εποχή) τα έχω χάσει, αλλά δεν βρίσκω άκρη. Είναι σχετικά με ελληνικές κατηγορίες Γ' & Δ' εθνικής. Αν γνωρίζεις κάτι και μπορούσες να μου στείλει κάποια link θα το εκτιμούσα. Thanks anyway...
Δυστυχώς, δεν ασχολούμαι με το άθλημα! Είχα εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού πιο πολύ για να δω πως λειτουργεί το hybrid DVD. Αν το ψάξεις στο Google, λογικά θα βρεις οδηγίες. Θεωρητικά, αν γίνεται σε Mac, πρέπει να είναι πιο εύκολο απ' ό,τι σε Windows.
Bookmarks