Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Cosmote i-35 αλλά είμαστε offtopic πλέον..
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Μπορει να μου πει κάποιος εαν το πρόγραμμα της COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με internet λειτουργεί το tethering ;
Την εχω ψωνιζει τοσο πολυ μετα την αναβαθμιση σε OS4 που ουτε τηλεφωνο δεν θελω να τους παρω, κατευθείαν θα μεταφερθω.
Να κάνω μια ασχετη-σχετικη ερώτηση!?
Έχω vodafone 240(ναι ναι ζεί ακόμα αυτό το πακέτο), και έκανα update στην iOS 4!Μετά όπως καταλαβαίνετε έπαιζα για αρκετή ώρα κατεβάζοντας εφαρμογές, σεφάροντας και άλλα ωραία και πολλά!!!κάποια στιγμή στο usage από τα settings είδα received 800+ MB σε 2 ώρες!!!
Τρελάθηκα(δεν έχασα τα μαλλιά μου γιατί είμαι καραφλός έτσι και αλλιώς)!!
Μετά θυμήθηκα πως το μεσημέρι έκανα update το tethering της vodafone από itunes!!Πριν κάνω το update είχα απενεργοποιημένο το cellular data!
Μπορεί με το update στο tethering να άλλαξαν οι ρυθμίσεις???
Υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει χρήση GPRS και να μην έχω καταλάβει τπτ ή τα MBs που μου έγραφε να ήταν από το Wifi???
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Υ.Γ Αν οι moderators θεωρούν πως είναι spam παρακαλώ να διαγραφεί ή να με ενημερώσουν να ανοίξω καινούργιο θέμα!!(tnx!!!)
Ωχ... Αν έγινε κάτι τέτοιο και δεν έχεις data plan, το κόστος είναι γύρω στα 5.600€. Αν και το κόβω δύσκολο, αφού αν δεν έχεις data plan, δεν σε αφήνει να μπεις κάπου. Χώρια που θα το είχες παρατηρήσει αν δεν ήσουν συνδεδεμένος με WiFi.
Εκεί που είσαι, έχεις κάλυψη 3G;
5600 ευρο????!!!!!!!τα μαλλιά πάνε ...το εγκεφαλικό δεν το γλυτώνω!!
Έχω κάλυψη 3G αλλά ήταν απενεργοποιημένο....
υπάρχει περίπτωση μέσα σε 4 ώρες να έχω κατεβάσει 800+ Mb με το 3G απενεργοποιημένο...??
Να ρωτήσω κάτι άλλο...από ότι κοίταξα στις ρυθμίσεις για cellular data δεν υπάρχει τπτ στο APN, username και password(υπάρχει μόνο για mms το MMSC και το MMS PROXY) γίνεται να συνδεθώ χωρίς αυτές τις ρυθμίσεις??.
Αν όντως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις μετά το update θα γίνει(το update στο tethering είναι ευθύνη της vodafone ή της Apple??)
Είναι ευθύνη και των δύο σε συνεννόηση. Όταν λες ότι ήταν απενεργοποιημένο το 3G ή το cellular data; Αν ήταν το 3G, όχι, ούτε σε 4 μέρες δεν κατεβάζεις 800ΜΒ.
Όχι, δεν γίνεται να μηδενίστηκε. Μάλλον θα ήταν παρενέργεια του update. Πάρε στο 13830 αύριο και ρώτα τους τι κίνηση internet έχεις μέχρι σήμερα.
Bookmarks