+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 13 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 3 10 11 12 13
Results 121 to 128 of 128

Θέμα: iPhone tethering & vodafone

MacLifer irapol's Avatar
    Λάρισα-Αθήνα (3-4, όχι τα γκολ αλλά οι μέρες!)
    Όνομα
    Ο Ήρας

Προεπιλογή Απάντηση: iPhone tethering & vodafone

Quote Originally Posted by virtsou View Post
    εγώ πάντως μετά απο διαμαρτυρία πέτυχα να μου στείλουν κωδικούς για χρήση του tethering οι οποίοι μάλιστα ΔΕΝ καταναλώνουν ούτε ελάχιστα απο τα ΜΒ του συμβολαίου μου
    Κάτσε μισό γιατί αυτό δεν το κατάλαβα καλά! Δηλαδή σε άλλους διπλοχρεώνουν τα ΜΒ με tethering και σε ΄σένα τα δίνουν δωρεάν
    Όταν δηλαδή σερφάρεις από το φόνι σου έχεις χρέωση, αναλόγως το συμβόλαιο που έχεις, ενώ όταν με tethering σερφάρεις από τον υπολογιστή δεν καταναλώνεις καν τα MB του συμβολαίου σου;
    once you go mac, you never go back...
    Για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που γίνονται και για αυτά που δεν γίνονται...

Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Λογικό δεν είναι να μην χρεώνονται τα MB; Αν χρεωνόντουσαν θα ήταν μεγαλύτερο το σκάνδαλο. Με τις κάρτες ανανέωσης του tethering, ουσιαστικά σε χρεώνει σαν καρτο-ίντερνετ. Δεν σου παίρνει από τα MB του προγράμματος. Γι αυτό έχει ξεχωριστό μετρητή για το iPhone και ξεχωριστό μετρητή για το tethering.

Ουσιαστικά, έχεις και δεύτερη σύνδεση (καρτοσύνδεση) με μια SIM αντί για δύο

MacLifer

Quote Originally Posted by irapol View Post
    Κάτσε μισό γιατί αυτό δεν το κατάλαβα καλά! Δηλαδή σε άλλους διπλοχρεώνουν τα ΜΒ με tethering και σε ΄σένα τα δίνουν δωρεάν
    Όταν δηλαδή σερφάρεις από το φόνι σου έχεις χρέωση, αναλόγως το συμβόλαιο που έχεις, ενώ όταν με tethering σερφάρεις από τον υπολογιστή δεν καταναλώνεις καν τα MB του συμβολαίου σου;
    είχα iphone πρόγραμμα εδώ και 2 χρόνια (ανανέωση βέβαια, πήρα επιδότηση αλλά παρέμεινα στο ίδιο πρόγραμμα).. στο οποίο έχω δωρεάν 500ΜΒ
    ενώ πριν με την 3.1.3 μπορούσα με τις γνωστές αλχημείες να έχω tethering τώρα με την 4 δε μπορούσα πια.. έστειλα ένα αρκετά επιθετικό μέιλ και με ενημέρωσαν οτι θα μου αποστείλουν κωδικούς για Vodafone Mobile Broadband on Demand μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου.. Πήρα το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και ρώτησα επισταμένα (4 φορές πήρα τηλ) αν χρεώνονται τα δεδομένα του συμβολαίου μου κι μου είπαν όχι, έχω όρια 10gb ή 1 εβδομάδα ανα κωδικό.. και πράγματι, στο λογαριασμό που εκδόθηκε δε είχα χρεωθεί τίποτα πέραν όσο χρησιμοποίησα απο το κινητό,παρόλο που το χρησιμοποίησα κατα κόρον

Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Έτσι ακριβώς. Οι κωδικοί είναι ίδιοι με τους κωδικούς που έχουν οι κάρτες ανανέωσης για το καρτο-internet.

MacLifer

ναι μου είπαν οτι εφόσον δε μπορούν να δώσουν το tethering αλλιώς,το δίνουν έτσι

ωστόσο όταν τους τηλεφώνησα αρχικά μου έλεγαν οτι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα και αν θέλετε αλλάξτε εταιρία και πληρώστε και την απόσβεση συσκευής

MacLifer irapol's Avatar
    Λάρισα-Αθήνα (3-4, όχι τα γκολ αλλά οι μέρες!)
    Όνομα
    Ο Ήρας

Quote Originally Posted by virtsou View Post
    έστειλα ένα αρκετά επιθετικό μέιλ και με ενημέρωσαν οτι θα μου αποστείλουν κωδικούς για Vodafone Mobile Broadband on Demand μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου..
    Δεν μου δίνεις και σε ΄μένα εκείνο το e-mail να τους το στείλω και εγώ!
    once you go mac, you never go back...
    Για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που γίνονται και για αυτά που δεν γίνονται...

MacLifer

Θέλει επιμονή για να σου στείλουν τους κωδικούς, εγώ επικοινωνούσα επί μια εβδομάδα καθημερινά.
    Βέβαια αυτό είναι μια προσωρινή λύση, μετά την λήξη του συμβολαίου μας πρέπει να ψάχνουμε για άλλο πάροχο

MacLifer

βασικά τους εξήγησα οτι έχω 3 συνδέσεις και οτι σε οικείο μου πρόσωπο έστειλαν τους κωδικούς ενω σε εμένα αρνήθηκα. και είπα οτι αυτό το θεωρώ αφενός σαν διαχωρισμό των πελατών τους σε 2 κατηγορίες, και αφετέρου δε νοιάζονται για να τους κρατήσουν μετά τη λήξη του συμβολαίου. οπότε τους ενημέρωσα οτι είναι βλαπτική μεταβολή των όρων του συμβολαίου μου άρα μπορεί να λυθεί μονομερώς και είτε θα με αφήσουν να φύγω με φορητότητα χωρίς την παραμικρή χρηματική αξίωση ή θα μου στείλουν κωδικούς. τόσο απλά

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 13 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 3 10 11 12 13

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-03-2010, 15:29
  2. iphone 3gs tethering
    By giakouvis in forum Λειτουργικό iOS, Εφαρμογές & AppStore
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-2009, 15:24
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-2009, 02:16
  4. Τιμη του iPhone 3GS απο την vodafone στην Ιταλια