η WIND νομίζω έβγαλε προσφορά με το free2go 1,5 gb δωρεάν για το 2010.
η WIND νομίζω έβγαλε προσφορά με το free2go 1,5 gb δωρεάν για το 2010.
Προφανώς θέλουν να προωθήσουν το Vodafone Mobile Broadband, τι άλλο να σκεφτώ(?). Ξέρετε σε εταιρίες όπως Orange, ΑΤ&Τ τι συμβαίνει; Αν αυτοί το χρεώνουν τότε την βάψαμε διότι σίγουρα θα ακολουθήσουν παρόμοιες πολιτικές και σε Cosmote-Wind.
Αν γίνει και σε Cosmote (που το θεωρώ σίγουρο) τότε θα αρχίσω με αλλαγή εταιρίας και θα μποϊκοτάρω κάθε εταιρεία που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Επίσης πιστεύω πως όσοι από μας δεν χρειαζόμαστε το 3G (data plan) για επαγγελματικούς λόγους να το ακυρώσουμε δηλώνοντας έντονα για ποιο λόγο το κάναμε. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οι καταναλωτές δεν είναι πρόβατα![]()
Η στάνταρ πρακτική στην αμερικανική αγορά είναι έξτρα χρέωση του tethering, έως και $40 τον μήνα. Τα οποία βέβαια είναι λεφτά από το πουθενά γιατί ήδη έχεις πληρώσεις το data traffic. Μέγιστη απάτη, και φταίνει λίγο και οι αμερικανοί χρήστες που κάθονται και τα καταπίνουν...
Οι χρήστες που την πάτησαν και κλειδώθηκε το tethering τους, ανοίξτε (με τον Safari του iPhone) το help.benm.at. Προσοχή, ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει για την συγκεκριμένη περίπτωση, ΔΕΝ ξέρω αν θα δουλέψει, οι τολμηροί/απελπισμένοι ας δοκιμάσουν να μας πουν αν δούλεψε.
Δοκιμαζω
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 21:03 ----------
Τιποτα. Απλα μου εξαφανισε απο το μενου την επιλογη του tethering...
@stradas αν σου έκανε κάτι το benm.at, πήγαινει Settings->General->Profile και σβήσε το προφίλ που σου εγκατέστησε.
Απλά ΓΥΦΤΙΛΙΚΙ!
Ωχ, τι ακούω ρε παιδιά. Και θα χρειαστώ το tethering τώρα στις διακοπές του Πάσχα
Όσοι δεν κάνουν το carrier update την έχουν γλιτώσει?
Ετοιμαζουν το εδαφος για το iPad μηπως....... ??
Δευτέρες δεν δουλεύουμε γιατι μας πονάνε οι φτέρνες...
Δε νομίζω αν κάποιος δεν κάνει το carrier update να τη γλυτώσει... Το update μάλλον προσθέτει το dialogue που σου λέει να επικοινωνήσεις με τη vodafone για να ενημερωθείς.
Άθλια πολιτική πάντως! Θα επικοινωνήσω οπωσδήποτε μαζί τους για το απαραίτητο κράξιμο! Εταιρικό να σου πετύχει, να αγοράζεις κάρτες από τα περίπτερα! ΕΛΕΟΣ!
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά λίγο «ελαφρά τη καρδία» δεν το έχετε πάρει το θέμα; Μας έχουν πουλήσει ένα προϊόν το οποίο είχε κάποια χαρακτηριστικά και ένα από αυτό ήταν η δυνατότητα thethering. Μια ωραία πρωία αποφασίζουν πως έχουν μειωθεί τα κέρδη τους οπότε και πρέπει να μας το χρεώσουν; Δεν το καταλαβαίνω. Και τι με νοιάζει εμένα αν στην Αμερική είναι extra ή δεν υπάρχει καν σαν υπηρεσία; Ας το είχαν σκεφτεί νωρίτερα ή ας είχαν ξεκαθαρίσει πως θα είναι συμπεριλαμβάνεται το tethering στο πάγιο του κινητού για περιορισμένο χρονικό διάστημα... Δε νομίζω πως πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι απλά αυτό κι ας είναι ?1 η χρέωση που λέει ο λόγος...
Bookmarks