+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 21 to 30 of 128

Θέμα: iPhone tethering & vodafone

Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή Απάντηση: iPhone tethering & vodafone - η αλητεία

Να σημειωθεί ότι το update δεν είναι από την Vodafone αλλά από την Apple. Φυσικά, πάντα σε συνεννόηση με την Vodafone (την όποια Vodafone).

Μπορεί κάποιος που ΔΕΝ έχει κάνει το update, να μου στείλει το .ipcc αρχείο που βρίσκεται στο path ~/Library/iTunes/iPhone Carrier Support;

AΠΑΡΑΚΤΟ. Αμεσα να μπει στην κεντρικη σελιδα. Να οργανωσουμε μαζικη διαμαρτυρια με email. Ηδη εστειλα πως θα κανω καταγγελια. Εαν μου στερησει αυτη την δυνατοτητα και καποια εταιρια μου την δινει αντε γεια. Θα μας χρεωνουν 2 φορες για κατι που ηδη εχουμε πληρωσει?
    Το συμβολαιο μας τι λεει? Δεν ειναι μονομερης παραβιαση? Στο 13830 μου λεει πως τα δεδομενα που πληρωνεις ειναι για χρηση μεσω iphone οχι μεσω pc και του λεω μα και στον υπολογιστη μεσω iphone ειναι!!!!
    imac 27 i7--8GB--ocz ssd--digital avertv Volar M--ups eaton 510-- epson 710 wifi--draytek vigor 2700-- logitech mx revolution + z2300/akg headset k530

ipad wifi 16 GB
    iphone 3gs 16 GB black
    apple remote

MacLifer

Εγώ πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών και με συνδέσαν με το τεχνικό τμήμα που μου είπαν τα μαντάτα... Με το που τελειώσει το συμβόλαιο θα πάω cosmote. Εντελώς απαράδεκτοι.. Γνωρίζει κανείς άλλους τρόπους να αναφέρει οικονομικά να συμφέρουν. Καμιά wind με καρτοκινητό data plan π.χ. Τι γίνετε με τις j/b συσκευές υπάρχουν τρόποι παράκαμψης?

MacLifer grpap's Avatar
    Όνομα
    Γρηγόρης Π.

Quote Originally Posted by morfeas-dsl- View Post
    AΠΑΡΑΚΤΟ. Αμεσα να μπει στην κεντρικη σελιδα. Να οργανωσουμε μαζικη διαμαρτυρια με email. Ηδη εστειλα πως θα κανω καταγγελια. Εαν μου στερησει αυτη την δυνατοτητα και καποια εταιρια μου την δινει αντε γεια. Θα μας χρεωνουν 2 φορες για κατι που ηδη εχουμε πληρωσει?
    Το συμβολαιο μας τι λεει? Δεν ειναι μονομερης παραβιαση? Στο 13830 μου λεει πως τα δεδομενα που πληρωνεις ειναι για χρηση μεσω iphone οχι μεσω pc και του λεω μα και στον υπολογιστη μεσω iphone ειναι!!!!
    Η βασικη λογικη τους (υποθετω) ειναι οτι με το iPhone δεν θα χρησιμοποιησεις ποτε το διαθεσιμο ογκο δεδομενων αφου εκτος και το λιωσεις ειναι απιθανο ας πουμε να φτασεις τα 200ΜΒ.Απο εκει μεχρι τα 1-2GB εχει μεγαλη αποσταση.Αν ομως δωσεις σε PC τοτε δεν φτανουν κιολας.Παντως σε μενα δεν εχει κοπει.Και συγχρονισα χθες με το iTunes.Θα δουμε.Αφου ομως αρχισε αυτη η πολιτικη θα την υιοθετησουν ολοι.ΕΙναι πολυ το τυρι!

Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Λέγεται πως με restore επανέρχονται οι παλιές ρυθμίσεις και δουλεύει κανονικά. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.

Το πρόβλημα είναι πως όταν βγει νέο firmware θα περιλαμβάνει τις νέες ρυθμίσεις και πάλι θα το κόψει.

MacLifer alelos's Avatar

Μεγάλη αλητεία!!

Πάντως το συμβόλαιο μου λήγει στο τέλος του μήνα... Πιστεύεται οτι αξίζει να περάσω σε άλλο πάροχο (χάνοντας και την όποια επιδότηση) ; Θέλω να πώ υπάρχει περίπτωση να μην υοθετήσουν και άλλη τη πρακτική αυτή;

Editor leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Εγώ με Cosmote προς Αθήνα μεριά δεν μπορώ να πώ ότι είχα ποτέ πρόβλημα σύνδεσης ακόμα και σε πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας. Πάντως αν και η Cosmote υιοθετήσει το ίδιο θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την λήξη συμβολαίου του iPhone για να αντικατασταθεί πιθανόν με ένα iPad 3G συμβόλαιο όταν έρθει εδώ. Θα δείξει..
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

Editor Maria F.'s Avatar
    Όνομα
    Μαρία

Συνήθως Cosmote και Vodafone έχουν κοινή πολιτική οπότε δεν θ' αργήσει και η Cosmote να ακολουθήσει. Δε νομίζω κάτι τόσο σημαντικό να το αντιμετωπίσουν διαφορετικά.
    If you want something you never had,
    do something you have never done.

MacLifer stradas's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Quote Originally Posted by dali13gr View Post
    Λέγεται πως με restore επανέρχονται οι παλιές ρυθμίσεις και δουλεύει κανονικά. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.

Το πρόβλημα είναι πως όταν βγει νέο firmware θα περιλαμβάνει τις νέες ρυθμίσεις και πάλι θα το κόψει.
    Αναμενουμε, μηπως και δοθει, εστω κ προσωρινα, λυση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:19 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 09:52 ----------

Quote Originally Posted by grpap View Post
    Η βασικη λογικη τους (υποθετω) ειναι οτι με το iPhone δεν θα χρησιμοποιησεις ποτε το διαθεσιμο ογκο δεδομενων αφου εκτος και το λιωσεις ειναι απιθανο ας πουμε να φτασεις τα 200ΜΒ.Απο εκει μεχρι τα 1-2GB εχει μεγαλη αποσταση.Αν ομως δωσεις σε PC τοτε δεν φτανουν κιολας.Παντως σε μενα δεν εχει κοπει.Και συγχρονισα χθες με το iTunes.Θα δουμε.Αφου ομως αρχισε αυτη η πολιτικη θα την υιοθετησουν ολοι.ΕΙναι πολυ το τυρι!
    Φτανεις το 1GB ευκολα εαν ακους ραδιοφωνο πχ

παντως αν μου κοψουν το tethering αληθεια λεω απο εκει που κατεβαζα 300mb το μηνα θα τους λιωσω και τα 3 γιγα τωρα
    imac 27 i7--8GB--ocz ssd--digital avertv Volar M--ups eaton 510-- epson 710 wifi--draytek vigor 2700-- logitech mx revolution + z2300/akg headset k530

ipad wifi 16 GB
    iphone 3gs 16 GB black
    apple remote

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-03-2010, 15:29
  2. iphone 3gs tethering
    By giakouvis in forum Λειτουργικό iOS, Εφαρμογές & AppStore
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-2009, 15:24